bandicoot Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Bez mála 25 let rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Už se těšim, až budu mít v ruce foťák. Ta sto let stará Lumia je na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Takže spoko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 to sou ovsem nadherny hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Dobře!!! Welcome to PO club!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Černě orámované kousky pizzy mají něco do sebe. Je to zajímavá změna oproti leštěné klasice. U trojice Super KonTiki 1273 je rozdílů víc, než se na první pohled zdá, na první dobrou jsou vidět jen rozdíly v řemenech a základních barvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Tomu druhému vodstavci vůbec nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 (upraveno) Tomu druhému vodstavci vůbec nerozumím.Pardon: https://i2.wp.com/iluxus.cz/wp-content/uploads/Super-KonTiki-1273.41.49.1363_Original_8225.jpg?ssl=1 Ty rozdíly jsou nejen v použitých řemenech a barvě indexů a lunety, což je vidět hned, ale i v orámování indexů, orámování datumky a barvě datumky. Třeba ty indexy mě vyloženě těší, že si s tím pohráli víc, než jen barvou výplně. Udělalo to z toho celkem jiný hodinky. edit: leštěné indexy na sesterském modelu jsou hezky vidět tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82378-eterna-super-kontiki/?p=2068989 Upraveno 24. května 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Aha, díky. Tyhle Eterny jsou super. Ty oranžový indexy se mi moc líbej, tvar pouzdra je taky výbornej. Co velikost? Nějaký wristshot, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Aha, díky. Tyhle Eterny jsou super. Ty oranžový indexy se mi moc líbej, tvar pouzdra je taky výbornej. Co velikost? Nějaký wristshot, prosím.V tom tikalově vláknu jich pár je. Já mám obvod 17,5cm. Jsou sice 45 mm, ale přes lunetu 43mm a lug to lug mají pohodlných 47. Jsou celkem plochý, takže vůbec nepůsobí nijak mohutně a navíc je odlehčuje celkem velký cifr (sklo má 33mm) a vložka lunety, která taky není nijak masivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 A co lumi, svítí to alespoň trochu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 A co lumi, svítí to alespoň trochu?Nic moc. Ručky průměr, bílý indexy na pětiminutách málo a překvapivě trochu svítí i ty žlutý indexy. Luneta je hliník a nemá lumibod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Hrabal jsem se starejma fotkama a vypadla na mě fotka bejvalejch hodinek: Pár dní teď nepudu k zrcadlu, abych tam neviděl kokota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 takovejch fotek mám taky plný disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Hlavně za těch par korun, který to tehdy stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Taky sem tu dobu delal pekny ... jak se to rekne slusne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Taky sem tu dobu delal pekny ... jak se to rekne slusne?Nevim jak slušně. PAMy jsem měl dvoje, tobě šly tyhle nulky, co? Aspoň to je pozitivum, že to založilo nový gentlemanský vztahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Bandi, kokotiny tu dělá každej. Měls to pěkný. Jak stará je ta fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Mladší než kombo Breguet Type XX a JLC Reverso Grande Date. Po tomhle posledním zajímavém IWC a PAM kombu jsem už napůl vyhořel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Bandi, tvý vlákno mi zpříjemnilo dovolenou, každej den ráno pár stránek. Modrý LE XX Breguet mi pochopitelně začaly vrtat v palici, ale po zjištění, kolik dneska stojej, jsem se trochu uklidnil Dobrá jízda to byla a určitě ještě bude. Nenaboural ti dárek od ženy trochu koncept pevnýho budgetu a fluktuace dvojkombíček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se