Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

Já mám děti rád, ale víc jak 3 neunesu.

edit:

Furt lepší výměna, než inzerát "prodám přebytky".

a nerušte, jdu předělávat sklep, znáte to, klimatizace, lepší dveře, zavést vodu, výtah na jídlo...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Nějakou dobu jsem byl v exilu, dával jsem si oraz a poučen jedním zdejším psychologem, že machrindex je pro hlupáky, jsem lovil v mělčích vodách.

Junghans Avantgarde Mega 1000 jsou perfektní digitálky. Už jako Gastarbeiter v Rajchu před dvaceti lety jsem tuhle značku chtěl, vždyť to byl právě Junghans, kdo završil hon na přesnost.

Konkrétně tenhle model je parádní. Výrazný design, titan, safír... Co chtít víc. Na druhou stranu na mě byly příliš "měkký". Bál jsem se je trochu víc zapřáhnout a na slečinkovský zacházení v rukavičkách nepotřebuju digitálky, na to mám zenithy.

Ale jinak bomba. Absolutně nebylo co vytknout, kromě vlastností jako je WR 50m a na otěry náchylný povrch titanu.

post-2655-1277824984,56.jpg

Odkaz ke komentáři

...bez machrindexu to prostě nejde, musím se smířit s tím, že jsem v kategorii hlupáků. Ale co, Casio taky není žádná pecka, tak snad na mě nebude aplikován princip "z nouze ctnost" a nebudu označen za vyvrhela, který prachy staví nad ostatní hodnoty.

Tyhle Géčka mám podruhý (ano přímo ten stejnej kus), Tak nějak mě plasťáky Protreky neuspokojují úplně. Něco jim chybí... Ano - ručky a kov.

Giezy jsou v nejhezčí barevný kombionaci (imho) a na tahu je to prostě paráda. Úplně jim promíjím baterku :)

A co zase chybí Giezům? ABC funkce.

Tak babo raď, který casia u mě přežijí léto?

post-2655-1277825447,51.jpg

Odkaz ke komentáři

Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Kdo to chápe správně ví, že přísloví nechce naznačit, že si snad dvakrát nemáte koupit forda nebo si vybrat stejnou štětku. Přísloví naznačuje, že byť vstupujete do stejné řeky ze stejného břehu, vše je jinak.

Kupodivu to platí i u hodinek - u stejného modelu stejné značky...

Už podruhé mám PRIM Orlík 55 LE a už od pohledu je vše jinak - rovná lumi na ručkách, stejná barva lumi na ručkách, indexech a lunetě, přesně nasazený cifr, rovnoměrně kalená luneta... mají vše, co chybělo těm předchozím. Očividně se mistři hodináři zacvičili a můj současný model z konce limitky je v pohodě.

...tohle se asi může stát jen u primu, že co kus to unikát a nemyslím tím číslo daného kusu ;)

A co víc, na primáckém kaučuku je k nakousnutí... neodolatelný...

Kaučuk? Paráda, tenký, měkký, swiss made, padne skvěle. A přišel mi třetí den po mém prvním dotazu na info@prim.

post-2655-1277825895,73.jpg

post-2655-1277825979,86.jpg

Odkaz ke komentáři

Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Kdo to chápe správně ví, že přísloví nechce naznačit, že si snad dvakrát nemáte koupit forda nebo si vybrat stejnou štětku. Přísloví naznačuje, že byť vstupujete do stejné řeky ze stejného břehu, vše je jinak.

Kupodivu to platí i u hodinek - u stejného modelu stejné značky...

Už podruhé mám PRIM Orlík 55 LE a už od pohledu je vše jinak - rovná lumi na ručkách, stejná barva lumi na ručkách, indexech a lunetě, přesně nasazený cifr, rovnoměrně kalená luneta... mají vše, co chybělo těm předchozím. Očividně se mistři hodináři zacvičili a můj současný model z konce limitky je v pohodě.

...tohle se asi může stát jen u primu, že co kus to unikát a nemyslím tím číslo daného kusu ;)

A co víc, na primáckém kaučuku je k nakousnutí... neodolatelný...

Kaučuk? Paráda, tenký, měkký, swiss made, padne skvěle. A přišel mi třetí den po mém prvním dotazu na info@prim.

Paráda, taky bych si hned koupil nějaký Orlíky. Ten kaučuk z nich fakt udělal prďáckou záležitost.

Odkaz ke komentáři

Iréénka sa vráátila...Iréénka sa vráátila..............Zustan a neodchazej Nerad se loucim,nerad jsem sam Zustan a neodchazej Ja takhle ztracim,co temer mam

Nesnáším loučení jdem dál a v hlavě mě mááááááááš, mě na tom záleží to zlý a hloupý smaž...

Odkaz ke komentáři

Orlíky jsou pěkný to jo, ale pořád nevím, jestli si nechat tyhle nebo jít do těch heritáží. Fakt je, že jsem s nimi měl díky kamarádovi kliku.

Jsou mňamózní a skvěle nositelný. Však jsou to bojoví plavci no ne?

Fotky jsou na prd, kompakt digiťák casio z élektrovórldu, ale mě to stačí, nemám ambice jít dál, a až najdu čas a definitivní hodinky, skočím si k fotografovi ;)

Pokud ale kibi myslí kompozici, tak to jsem si dal záležet - ručičkový géčka a letadýlka to jde dohromady.

A ten echt podklad u Junghansů jste doufám poznali :D

... tak mě napadá, že bych se mohl vrátit k starýmu nápadu a do podpisu si dát permanentní inzerát: el primero defy 110k, orlík 25k, protrek 3,5k, giez 4,5k

Odkaz ke komentáři

Rolex Submariner?

Čím déle mám Zenithy, tím více ztrácí Rolex šance. V Zenithu je to ho tak nějak víc.

Submariner je fajn, ale starý je plechoidní a nový krabicoidní.

Nemám nic v hledáčku a ani v přímém prodeji, jen jsem vstřícný jakýmkoliv příležitostem.

Všechny moje hodinky jsou vždy tak trochu v nabídce a abych neporušil pravidla inzerce, tak proto jsem uvedl ceny.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Přidávám několik fotek z dovolené...

Je na nich jedna načinčaná modelka. Dnes jsem s ní strávil příjemných několik desítek minut s hodinářskou lupou - hodinářsky a kvalitativně je to nářez do posledního detailu bez jediné chybičky, fakt nechápu proč mě ten chronobundus přesto všechno žene dál.

A taky jsem vyfotil jedny akční hodinky, u nichž jsem neřešil ani jemný písek, ani kamenná mola, dlažbu v bazénu atd. Žádný plasťáky to nejsou ;) pocitově jsou to poctivý hodinky, jejichž jedinou vadou je absence funkce "snooze" na budíku.

Stín kancldajvrů jsem u Zenithů nepřekročil, bagrovat rukama písek při stavbě hradů jsem s nimi prostě nedal a na ruce byly jen skutečně velmi výjimečně (ta bílá na opálený ruce vypadá v reálu masakrózně).

post-2655-016565400 1284887458.jpg

post-2655-053871800 1284887487.jpg

post-2655-017177600 1284887505.jpg

post-2655-093229300 1284887528.jpg

post-2655-082538000 1284887573.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...