Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Světelná show, kterou rozehrají ručky, čísla ve spolupráci s antireflexem a lunetou je parádní.

jsou bezvadný - nechápu proč už na ně nedávají modrou lunetu, ale černou, která je dost zabíjí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu nechápu, cos myslel tím, že je ti ouzko (v jiným příspěvku).

Úzko ve smyslu, že v kategorii 100k už nebylo moc co dalšího v prostoru fóra vymýšlet. A protože mám budget 100k tak hodinky za 100k musely pryč i kdybych si chtěl koupit "pouhý" monstra.

Zkus se oprostit od svého pohledu kdy kumuluješ a poctivě nosíš. Takhle to u mě nefunguje a dokud mě to tady bude bavit, tak fungovat nebude. Aby hra nespadla do gamblerství, základem jsou pevně stanovené limity, přes které vlak nejede. Pro tebe jsou hodinky něco co nosíš, pro mě je to hra, která mě vytrhuje z denních starostí a povinností, prostě taková úniková aktivita a hodinky jsou v tom možná až na druhým místě - v tom je náš rozdíl.

A co se týče té pyramidy - už jsem tady trochu zestárnul, pozoruju to i na jiných svých aktivitách mimo fórum - byť jsem si myslel, že cílem je nakoupit-prodat-doplnit-nakoupit-atd., a posouvat se tak výš a výš, není to tak, samotného mě překvapuje, že o nějakou špičku mi vlastně nejde.

Odkaz ke komentáři

jsou bezvadný - nechápu proč už na ně nedávají modrou lunetu, ale černou, která je dost zabíjí

Když jsem to viděl tento týden v Koscomu naživo, tak jsem to taky nepochopil, vždyť tam jinak černá není a ty ručky jsou díky AR modrý tak nějak pořád, takže sladění modrá-modrá bylo imho 100x lepší.

A strašně se mi líbily ty nový Fortisy s cirkulárkou místo lunety.

Odkaz ke komentáři

Úzko ve smyslu, že v kategorii 100k už nebylo moc co dalšího v prostoru fóra vymýšlet. A protože mám budget 100k tak hodinky za 100k musely pryč i kdybych si chtěl koupit "pouhý" monstra.

Zkus se oprostit od svého pohledu kdy kumuluješ a poctivě nosíš. Takhle to u mě nefunguje a dokud mě to tady bude bavit, tak fungovat nebude. Aby hra nespadla do gamblerství, základem jsou pevně stanovené limity, přes které vlak nejede. Pro tebe jsou hodinky něco co nosíš, pro mě je to hra, která mě vytrhuje z denních starostí a povinností, prostě taková úniková aktivita a hodinky jsou v tom možná až na druhým místě - v tom je náš rozdíl.

A co se týče té pyramidy - už jsem tady trochu zestárnul, pozoruju to i na jiných svých aktivitách mimo fórum - byť jsem si myslel, že cílem je nakoupit-prodat-doplnit-nakoupit-atd., a posouvat se tak výš a výš, není to tak, samotného mě překvapuje, že o nějakou špičku mi vlastně nejde.

Oukej, oukej, chápu :).
Odkaz ke komentáři

:eek:

Platí to i u nožů, obleků, ženských?

Mělo by, Kamile, mělo by... :D

P.S. Bandi už jsem ti to psal v SZ - podle mě parádní hodinky, který sice neatakujou špičku, ani podkroví a vlastně ani horních deset pater tý pomyslný pyramidy :), ale předpokládám, že tě těší. A to je katapultuje ještě kousek nad ten vrchol.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Houpačka houpe... tak to má být.

Včera jsem ve 21:05 ukazoval mrakoušovi jak jsem s těmi Fortisy spokojený. To jsem ještě netušil, že ve 22:05 bude z Fortisů spokojený kamarád a já se budu těšit z hodinek Indyho Jonese...

Navíc mi díky velikosti sedí skvěle na ruce, což se mi u všech těch přerostlých chronografů od Hamiltonu nedařilo a mrzelo mě to...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Byť to jsou hodinky za zlomek cen mých předchozích hodinek, pozornost si zaslouží.

GMT, 3 korunky, černěný kalibr, slušný řemen v základu... a hlavně líbivý eko-nadační-příběh.

Otočná vnitřní kružnice ve vztahu k otočným GMT lokacím je trochu na nic, ale co už :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

No. Proč ne, generál nosí drsný Superoceany na tahu a úplně nejvyšší boss celé skupiny nosí ještě drsnější Glashütte Sport Evo Panodatum na tahu.

Ona ta kategorie oblekovek je spíš teorie, praxi to asi funguje spíš na večerní recepci než v běžný práci.

edit: přiznávám jisté křupanství, ale asi se pohybuji v branži kde MI má určitý význam, tudíž oblekovky se nechytají.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

No. Proč ne, generál nosí drsný Superoceany na tahu a úplně nejvyšší boss celé skupiny nosí ještě drsnější Glashütte Sport Evo Panodatum na tahu.

Ona ta kategorie oblekovek je spíš teorie, praxi to asi funguje spíš na večerní recepci než v běžný práci.

edit: přiznávám jisté křupanství, ale asi se pohybuji v branži kde MI má určitý význam, tudíž oblekovky se nechytají.

Nosí se všechno ke všemu, takže jak píšeš, proč ne. Navíc jsi dobrodružná povaha a rozený lovec, takže ty JLC Reverso byl vlastně úlet. :D

P.S. Jo GO Sport Evolution Panorama Date jsou v určitých cyklech moje dreamwatch. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

:D

hele křupane nevíš jestli to u nás někdo prodává, když zanikl Details - dost se mi líbí pyjonýři

Odkaz ke komentáři

Ty jsou parádní. Líbí se mi že jsou bez nějakých trapných modernizujících snah. Mluvili jsme o nich na srazu. Trochu zvláštní je ten jednoduchý průvlek podložky. Že to jako trčí ven nad řemen. Ale asi to neruší když je tam navíc ta krytka.

Jak je to ale teď s Hamiltonem u nás bohužel nevím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ty jsou parádní. Líbí se mi že jsou bez nějakých trapných modernizujících snah. Mluvili jsme o nich na srazu. Trochu zvláštní je ten jednoduchý průvlek podložky. Že to jako trčí ven nad řemen. Ale asi to neruší když je tam navíc ta krytka.

Jak je to ale teď s Hamiltonem u nás bohužel nevím.

trčí x netrčí to je fuk :)
Odkaz ke komentáři

Heršvec, ty pionýrky jsou fakt hezký (ty bandiho Jonesovky jsem mu už chválil v hospodě :) ).

Narazil jsem dokonce na nějakou aplikaci (asi témátko na hodiny) pro Androida.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak mě to velký B nakonec dohnalo ;)

Sice jsem kdysi jako gastarbeiter jenom čistil v německu na hotelu hajzly, ale to neni zas tak daleko od zde provařeného vídeňskýho čištění kanálů.

Tož tak. Grüß Gott!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...