Kalifx Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Hehe, to uz ses tady druhej No tak zbiju nejdřív toho prvního... to je jedno.
Kalifx Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Tady je ještě fotka "chronopředchůdce"...: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tak jsem přezul a musím říct, že pletýnka sluší SOH parádně. Dvě ilustrační fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Ty hodinky jsou skvely, skoda, ze nejsou tak o 3-4mm mensi.
bandicoot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 s velikostí alá baker souhlasím tyhle béčka na pletýnce jsou ideální kombo k panerajům na kaučuku
Messiah Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Kurevský ECHT! Já se na ně jel podívat do brna že nevypadají zle a měl už tou dobou objednaný na ebay jedny PO nakonec jsem si je z brna přivez a musel PO zrušit jen škoda, že jsem si je nechal déle! Určitě se knim ještě vrátím byly to moje nejhezčí hodinky EVER! Gratulace!!!! Upraveno 12. března 2010 uživatelem Messiah
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Naživo jsou naprosto super! Sakra, to jsi mi zase pomíchal hodnoty . Akorát nevím, jestli jsou lepší černé nebo modré.
Messiah Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Naživo jsou naprosto super! Sakra, to jsi mi zase pomíchal hodnoty . Akorát nevím, jestli jsou lepší černé nebo modré. Modré jsou vážně hodně divné moc se k nim sportovno nehodí jsou spíš elegantní retro? To už ta hnědá celkem jde. Stejně jsou nej v černé.
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Modré jsou vážně hodně divné moc se k nim sportovno nehodí jsou spíš elegantní retro? To už ta hnědá celkem jde. Stejně jsou nej v černé. Dík, taky spíš inklinuju k té černé, jen jsem si to chtěl potvrdit . Ještě mě teda napadá kombinace černá luneta a bílý cifr, ale to bude asi taky divočina. Ty černočerné jsou doopravdy magické...
Chumpus Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dík, taky spíš inklinuju k té černé, jen jsem si to chtěl potvrdit . Ještě mě teda napadá kombinace černá luneta a bílý cifr, ale to bude asi taky divočina. Ty černočerné jsou doopravdy magické... A koukals na ty zelený, co postoval Baker? U mě překonaly hnědý s hnědým řemenem.
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 A koukals na ty zelený, co postoval Baker? U mě překonaly hnědý s hnědým řemenem. Nekoukal, páč je nějak nemůžu najít. On je Baker hrozný grafoman, tak se v jeho příspěvcích blbě hledá .
Chumpus Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Nekoukal, páč je nějak nemůžu najít. On je Baker hrozný grafoman, tak se v jeho příspěvcích blbě hledá . tady je to teda zatim novinka
Baker Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Nekoukal, páč je nějak nemůžu najít. On je Baker hrozný grafoman, tak se v jeho příspěvcích blbě hledá . Wole, se u me zaregistruj, uhrad clensky poplatek a budu Ti novinky posilat privatnima zpravama
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Ty hodinky jsou skvely, skoda, ze nejsou tak o 3-4mm mensi. s velikostí alá baker souhlasím tyhle béčka na pletýnce jsou ideální kombo k panerajům na kaučuku Velikost je právě naprosto dokonalá. Díky opravdu velké ploše ciferníku, bez čísel, pouze s indexy, navíc v kombinaci s tradičně dokonalým antireflexem v podání Breitlingu jsou tyto hodinky dle mě zajímavější než 45,5 PO od Omegy. Myslím totiž, že jde v zásadě o srovnatelné modely.
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tak jsem přezul a musím říct, že pletýnka sluší SOH parádně. Dvě ilustrační fotky. S pletýnkou fakt nemají chybu - naprosto jedinečný souznění tahu, lunety a korunky...
Conrad Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Modré jsou vážně hodně divné moc se k nim sportovno nehodí jsou spíš elegantní retro? To už ta hnědá celkem jde. Stejně jsou nej v černé. Bez urážky,ale pokud se ti tahle modrá zdá divná,mám kamaráda očaře,mohl by ti vyšetřit barvocit, v tom bude asi zakopanej pes Jedna Ypova fotka snad se nebude zlobit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. března 2010 uživatelem Conrad
JJ Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Ty hodinky jsou skvely, skoda, ze nejsou tak o 3-4mm mensi. No dělají se i menší - tuším okolo 40mm. Skoro bych o nich i uvažoval, hm...
Conrad Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) No dělají se i menší - tuším okolo 40mm. Skoro bych o nich i uvažoval, hm... 38mm vteřinovka ne centrál ale na čísle 6, má je přítelkyně a na její ruku jsou akorát Upraveno 12. března 2010 uživatelem Conrad
sibirnaya Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 ta velikost je 38mm, a ja bych to nazval spis malost. V realu sou fakt prtavy..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se