Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem přezul a musím říct, že pletýnka sluší SOH parádně. Dvě ilustrační fotky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Kurevský ECHT! Já se na ně jel podívat do brna že nevypadají zle a měl už tou dobou objednaný na ebay jedny PO nakonec jsem si je z brna přivez a musel PO zrušit jen škoda, že jsem si je nechal déle! Určitě se knim ještě vrátím byly to moje nejhezčí hodinky EVER! Gratulace!!!!

Upraveno uživatelem Messiah
Návštěvník salamio
Odesláno

Naživo jsou naprosto super! Sakra, to jsi mi zase pomíchal hodnoty :worried_anim:. Akorát nevím, jestli jsou lepší černé nebo modré.

Odesláno
Naživo jsou naprosto super! Sakra, to jsi mi zase pomíchal hodnoty :worried_anim:. Akorát nevím, jestli jsou lepší černé nebo modré.

Modré jsou vážně hodně divné moc se k nim sportovno nehodí jsou spíš elegantní retro? To už ta hnědá celkem jde. Stejně jsou nej v černé.

Návštěvník salamio
Odesláno
Modré jsou vážně hodně divné moc se k nim sportovno nehodí jsou spíš elegantní retro? To už ta hnědá celkem jde. Stejně jsou nej v černé.

Dík, taky spíš inklinuju k té černé, jen jsem si to chtěl potvrdit :). Ještě mě teda napadá kombinace černá luneta a bílý cifr, ale to bude asi taky divočina. Ty černočerné jsou doopravdy magické...

Odesláno
Dík, taky spíš inklinuju k té černé, jen jsem si to chtěl potvrdit :). Ještě mě teda napadá kombinace černá luneta a bílý cifr, ale to bude asi taky divočina. Ty černočerné jsou doopravdy magické...

A koukals na ty zelený, co postoval Baker? U mě překonaly hnědý s hnědým řemenem.

Návštěvník salamio
Odesláno
A koukals na ty zelený, co postoval Baker? U mě překonaly hnědý s hnědým řemenem.

Nekoukal, páč je nějak nemůžu najít. On je Baker hrozný grafoman, tak se v jeho příspěvcích blbě hledá :).

Odesláno
Nekoukal, páč je nějak nemůžu najít. On je Baker hrozný grafoman, tak se v jeho příspěvcích blbě hledá :).

Wole, se u me zaregistruj, uhrad clensky poplatek a budu Ti novinky posilat privatnima zpravama :lol2:

Odesláno
Ty hodinky jsou skvely, skoda, ze nejsou tak o 3-4mm mensi.

s velikostí alá baker souhlasím

tyhle béčka na pletýnce jsou ideální kombo k panerajům na kaučuku :D

Velikost je právě naprosto dokonalá. Díky opravdu velké ploše ciferníku, bez čísel, pouze s indexy, navíc v kombinaci s tradičně dokonalým antireflexem v podání Breitlingu jsou tyto hodinky dle mě zajímavější než 45,5 PO od Omegy. Myslím totiž, že jde v zásadě o srovnatelné modely.

Odesláno
Tak jsem přezul a musím říct, že pletýnka sluší SOH parádně. Dvě ilustrační fotky.

S pletýnkou fakt nemají chybu - naprosto jedinečný souznění tahu, lunety a korunky...

Odesláno (upraveno)

Bez urážky,ale pokud se ti tahle modrá zdá divná,mám kamaráda očaře,mohl by ti vyšetřit barvocit, v tom bude asi zakopanej pes :thumbsup_anim:

Jedna Ypova fotka snad se nebude zlobit

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Ty hodinky jsou skvely, skoda, ze nejsou tak o 3-4mm mensi.

No dělají se i menší - tuším okolo 40mm. Skoro bych o nich i uvažoval, hm...

Odesláno (upraveno)
No dělají se i menší - tuším okolo 40mm. Skoro bych o nich i uvažoval, hm...

38mm  vteřinovka ne centrál ale  na čísle 6, má je přítelkyně a na její ruku jsou akorát

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...