Návštěvník SukHoi Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Panerai PAM 358 limitovaná edice 100ks /2010/ - nic víc nevím *paneristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Panerai PAM 270 Luminor 1950 10 Days GMT Pouzdro: 44mm, broušená ocel Luneta: leštěná ocel Strojek: P.2003, rezerva chodu 10 dní, 25 kamenů, 28800 kmitů za hodinu Funkce:hodiny, minuty,vteřiny, druhé časové pásmo, datum, ukazatel rezervy nátahu Sklo: 2mm safír Vodotěsnost: 100m Upraveno 8. května 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Panerai x Minerva alias OP XXVII alias PAM 349 *paneristi Upraveno 20. května 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Panerai PAM 307 hodinky s hloubkoměrem do 120m strojek OPXV = Valjoux 7750-P1 zajímavostí těchto hodinek je kombinace mechanického strojku, který ovládá standardní funkce a hlubkoměru, který pohání baterie zbytek fotografií je ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Bomba!!! To je správnej tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Hmm, tak to je hodně zajímavé!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Panerai PAM 319 x růžové zlato popis netřeba - vše je na stroji * zbytek fotografií ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 (upraveno) pokračování 359 .... Upraveno 18. června 2010 uživatelem YPO 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Mně se ty 359 hrozně líběj, dlouho mi Panerai nic neříkaly, ale začalo to 312, ty mě nahlodaly, a tyhle bych už hodně, hodně chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Mně se ty 359 hrozně líběj, dlouho mi Panerai nic neříkaly, ale začalo to 312, ty mě nahlodaly, a tyhle bych už hodně, hodně chtěl. jsou to vlastně 164, ale hodně dobře překopaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Mně se ty 359 hrozně líběj, dlouho mi Panerai nic neříkaly, ale začalo to 312, ty mě nahlodaly, a tyhle bych už hodně, hodně chtěl. copy that.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 ... a jedna lahůdka, která se hodí na nedělní podvečer můj názor je, že to je to nejlepší co v dílně Panerai vzniklo Souhlas. To je HH jak vysite. Na to kolik toho umi vypadaji krasne prehledne. Po cca 10min to taktak pobiram, ale napovez pls s fazi mesice... to sam asi nedam. Kde je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Po cca 10min to taktak pobiram, ale napovez pls s fazi mesice... to sam asi nedam. Kde je? no to bude tím, že tam není tak jako satisfakce jedna živá fotka x fotka kalibru P999 a video pro Viktora http://www.youtube.com/watch?v=oy2RJ4ywPBc&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Mně se ty 359 hrozně líběj, dlouho mi Panerai nic neříkaly, ale začalo to 312, ty mě nahlodaly, a tyhle bych už hodně, hodně chtěl. hehe, zrovna sem tohle rikal, je to asi 3 dny, lolohhovi pri obede. jemu se ale nelibej vubec.nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Cifernik, indexy a nahnedla (vintage) luniniscencia je parada.Co sa mi nepaci je lestene puzdro. Na 312 sa mi paci kombinacia bruseneho puzdra a lesklej lunety. Pri 359 sa to vsetko leskne jak psie gule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Asi nejzajimavejsi (nerikam nejpraktictejsi ) strap case, co jsem zatim videl. Ach ty paneraje... mam pocit, ze si drive ci pozdeji koupim zpatky Precisty zdroj/source: www.wristwatchphoto.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Asi nejzajimavejsi (nerikam nejpraktictejsi ) strap case, co jsem zatim videl. Ach ty paneraje... mam pocit, ze si drive ci pozdeji koupim zpatky Precisty Tohle me bavi, asi se v budoucnu znovunakupu OP nevyhnu, takovy blbnuti s remeny, sponama atp nema chybu a u jinych hodinek to celkem chybi.. stridat kaucuk za kuzi a naopak po chvilce omrzi a chybi ten dalsi level jako v pripade mnoha (treba i desitek) remenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Asi nejzajimavejsi (nerikam nejpraktictejsi ) strap case, co jsem zatim videl. Ach ty paneraje... mam pocit, ze si drive ci pozdeji koupim zpatky Precisty Sakra, to je ale zajímavá zbytečnost Akorát 150$... Asi místo toho koupím TOHLE S řemenama se dá ale blbnout i s jinýma hodinkama než s OP. Teď jsem do toho trochu spadnul a je to šílený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Bomba!!! To je správnej tool Františku, včéra jsem je držel v ruce - jsou pěkně tlusťoučký (jako František ) a stoji docela dost peněz x nevím to už přesně, ale rozhodně to začínalo trojkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Tys tam byl taky jo... Volové.YPO, nezahlíd jsi cenu 320/321?Zrovna se tu s dalším maniakem bavíme, jestli 320 nebo 321 resp. 329/347. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se