Murphy97 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Vážení spolupacienti, není to tak dávno, co jsem se v tomto vlákně - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26933 - ptal na Váš názor a radu "co dál". Ani jedny z uvedených hodinek jsem nakonec nevybral. Neznamená to však, že se k nim jednou nevrátím... Typově jsem šel do něčeho podobného (barva ciferníku, velikost, jednoduchost, řemen, překlápěcí spona,...), ale tak trochu méně známého. To mne ve finále nejvíce ovlivnilo. Opět se nejednalo o plánovaný nákup, byť jsem ho vehementně avizoval, ale tradičně o nákup z nadšení a lásky na první pohled. Stavil jsem se totiž u Opluštilů ve Velkých Bílovicích, kde jsem si vyzvedával garanční karty k mým PO a manželčiným Monakám poté, co nám od nich vše ukradli. No, a byly tam. JAERMANN & STÜBI, Royal Open RO1. Soprod Caliber A10 (na bázi ETA 2892), 44mm, rezerva 42h, safír, průhled dýnko, řemen s teletiny a překlápěcí spona. G-Shock-Guard je však pro mne spíše zajímavostí, kterou však na "greenu" zkoušet nehodlám, stejně jako potápění do avizovaných 100m... Takže jsem po půl roce opět nadšený a nadmíru spokojený. S p. Opluštilem jsem se rozloučil se slovy "...pozdravuje Vás má žena a doufá, že se už letos neuvidíme...". No, uvidíme.
Jakubisko Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 S tim dynkem si tedy vyhrali, je na co koukat! :-) Hod prosim jeste obligatni foto na ruce. A jeste koukam, ze je tam dost lumi, tak to bys mohl hrat gold i v noci
nastycrew52 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 gratulace! hodně zajímavý, a pro mě zcela neznámý, hodinky, ale nemůžu tam nikde najít ten chronograf, co byl na hodinkách z výběru
Murphy97 Odesláno 22. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2010 nastycrew52 napsal: ... ale nemůžu tam nikde najít ten chronograf, co byl na hodinkách z výběru Člověk míní, ...... foto na ruce dodám později..
StanoBare Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 pekne velke "coloseum" - lomena cast cifernika - opticky, aj kvoli tenkemu puzdru, to musi pekne zvacsovat, ze? Aj zvyraznena datumovka sa mi paci....posobi to ako zen linie v japonskych zahradach.
Baker Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Moje oblibena znacka, akorat te velikosti bych se bal, prumer 44mm, zadna luneta a bily cifernik ... nemas fotku na ruce.
Murphy97 Odesláno 22. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Baker napsal: Moje oblibena znacka, akorat te velikosti bych se bal, prumer 44mm, zadna luneta a bily cifernik ... nemas fotku na ruce. Ano, působí docela velkým dojmem, což mi vyhovuje. Mám ale zápěstí 20cm a benchmark ve svých PO 45,5mm. Takže OK. BTW - myslím, že většina kousků od nich je v této velikosti. Bohužel neumím fotit (a nemám na to ani vercajk), ale ve skutečnosti jsou decentnější, než vypadaj na fotkách (a to i vč. jejich webu a katalogů!). Foto dodám, jen čekám na "denní světlo".
Baker Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Opravdu na ruce nepusobi tak velke, dik za fotky.
honza71 Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Hodinky jsou to pěkné. Jen ten znak mi na letmý pohled připomíná Generali nebo Delhaize. Což ty hodinky IMHO dost sráží. Sorry.
Donuts Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 J&S vyrabi moc pekne hodinky, ale tyhle jsou imho vzhledove podprumerne.
bananovec Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Mně se naopak tenhle design velmi líbí. Krásná čistota, naprostá přehlednost a přitom velmi originální a nepřehlédnutelné! Prostě za mě 100%! Gratuluji ke skvělému úlovku.
NIGHTinGALE Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 První nepřeplácaný hodinky ze stáje Jaermann & Stübi a první, co se mi líbí. Ještě k tomu strojku - Soprod ho teda fakt dost překopal. Rotor má jiné uchycení, než ETA 2892, pokud dobře vidím. A se zdobením si také pohráli. Paráda.
Murphy97 Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2010 NIGHTinGALE napsal: První nepřeplácaný hodinky ze stáje Jaermann & Stübi a první, co se mi líbí. Ještě k tomu strojku - Soprod ho teda fakt dost překopal. Rotor má jiné uchycení, než ETA 2892, pokud dobře vidím. A se zdobením si také pohráli. Paráda. sorry, lepší už to nebude...:-)
mrakodrap Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Paráda. Moc pěkný hodinky. Velká gratulace a ať dobře slouží.
bandicoot Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 perfektní neokoukaný hodinky a krásně zbarvenej a zpracovanej řemen
stucel Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Na první kouknutí mi evokovaly JLC Memovox, akorát bez natahovací korunky. Pak jsem zaostřil zrak a je to trochu jinak, ale inspirace tam možná trochu byla. Š.
African Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Gratulace, konečně pořádný G-shocky" S těmi klidně můžeš štípat dříví a nemusíš se o ně bát"
Murphy97 Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Vlastimil7664 napsal: Gratulace, konečně pořádný G-shocky" S těmi klidně můžeš štípat dříví a nemusíš se o ně bát" Štípání dříví je prý fyzicky namáhavé - to asi nikdy dělat nebudu. Z těch těžších činností si zavazuji tkaničky a také se přežírám - víc nezvládnu... Jo a díky všem ohlasy!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se