Josef01 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Opravdu hodně záleží na řadě parametrů a i blbě nastavená BTSka dokáže vycucnout baterii za 12 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Přesně jak píše Josef01 - nějaké "screenshoty z nočního stolku" (dokladující výdrž kratší než nejbídnější mechaniky) jsou s prominutím naprosto k prdu, pokud nejde o srovnání "před-po" s reálně používaným mobilem na těch samých místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 utrejch, Radek124 a Jeremy - díky, zkusil jsem to přeinstalovat, ale pořád nic. Je mi divné, že na tabletu pošta funguje,kdyby měl mailový server nějaké omezení, tak by nešla pošta ani na tabletu ...Budu zkoušet dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Když přidáváš účet mimo firmu, tak předpokládám nastavení neproběhne? Máš zapnuté SSL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Ano, SSL je zapnute, port serveru 993. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Port serveru v iPhonu nenastavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Port serveru v iPhonu nenastavíš. Nechci se hádat, ale v nastavení účtu je záložka "Avanced", téměř dole je v ní editovatelná položka "Server Port"...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 (upraveno) V Exchange? Já tam vidím pouze SSL, Koš, Archivní schránka a S/MIME. Ještě doplním, že někdy jsou potřeba certifikáty apod. Další info je tady : http://support.apple.com/kb/HT1421?viewlocale=cs_CZ Upraveno 10. října 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Nastavení - Pošta, kontakty, kalendáře - účet - ostatní - dole políčka Použít SSL, Ověření totožnosti, Předpona cesty IMAP a Port serveru (dá se nastavit, teď je na 993. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 me zase firemni exchange nejde na macu pritom na iphonu v pohode maka i externe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 V Exchange? Já tam vidím pouze SSL, Koš, Archivní schránka a S/MIME. Nemluvil jsem o Exchange, ale tusim, ze ani Klokan ne... Vsechny ucty jsem nastavoval jako "other" (naposledy sluzebni gmail asi pred mesicem) - mel jsem za to, ze v profilu "other" je nejvetsi variabilita nastaveni a clovek se vyhne blbejm defaultnim nastavenim profilu Exchange, Google a dalsim... vsechno mi funguje a synchronizuje se na macu, ipadu i iphonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 No já nevím, asi bych nastavil Exchange a neřešil bych nějaké other, to se pak blbě radí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 (upraveno) Jak to že ne? Já ho teda nastavím... Edit: Ostatní byli rychlejší. Upraveno 10. října 2014 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Vyřešeno!V pracovnim PC změněno nastaveni e-mailového účtu z 993 na nabízené 143 a stejně tak i nastavení v telefonu, vše fungujepřes wifi i 3G. Doufám, že jsem neudělal žádnou pitomost.Díky všem za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Pak to odpovídá nastavení Exchange bez SSL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 aplikacia "zdravie" nie je v 4S po aktualizacii na iOS 8.0.2, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Bohužel, nemáš tam sensor... Apple dal, Apple vzal. Továrna na safírové sklo vyhlásila bankrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Bohužel, nemáš tam sensor... Apple dal, Apple vzal. Továrna na safírové sklo vyhlásila bankrotUvidime jak to dopadne, neni to tak cernobile s tou insolvenci jak to mozna na prvni pohled vypada.. vidim tam prilezitost o kousek vetsi nez pri rulete, tak to mozna za drobny hrich stoji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 prva hlaska po spusteni iPhone 5S s iOS 8.02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Tak šestky u nás 24.říjnahttp://applenovinky.cz/2014/10/oficialne-prodavat-iphone-6/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se