Jeremy Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Ja frcim uz davno na full coverech z eBaye a nedam na ne dopustit - stoji par kacek. fungujou. clovek ma vetsi vyber.Neni duvod soudruhum z Ciny neverit, ze neumeji odlejt kus plastu..
Radek124 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Bodeť by neuměli - "prémiové" originály pro Apple beztak sekají "jak Baťa cvičky" hned ve vedlejší hale... PS: jen pro pobavení, ať je vidět odkud to Ive kdysi zkopíroval...
Rifik Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Ahoj, vy co máte iphone 6, jste spokojení s prvním kusem, který jste zakoupili? Chci koupit šestku, ale co jsem pročítal různá fóra tak množství reklamací je poměrně velké, a někteří ani po několika kusech stále nemají bezchybný telefon.
shotik Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Rifik: prvni kus 16gb vytecny bez vad, druhy kus 64gb vytecny bez vad. Kupovano osobne v iWant - rozbaleno az doma
lexa Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Vyměnil jsem ipad 2 za iPad Air 2 a potrebuju novy ochranný kryt. Doteď jsem mel Smart Cover a byl jsem docela spokojen. Ma smysl jít do dražší Smart case nebo jsou to vyhozený penize? Naživo jsem jeste Smart case nevidel. DikyKoupil jsem kryt od verbatim, po roce jak novej, za cca 400 na ipad air, ruzny barvy,super cena http://www.verbatim-europe.cz/cz_17/productc_folio-cases--covers_13433.html
Rifik Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Rifik: prvni kus 16gb vytecny bez vad, druhy kus 64gb vytecny bez vad. Kupovano osobne v iWant - rozbaleno az doma Díky, tak asi taky objednám a budu doufat.
Tondaa73 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Za mne šestka kupovaná v Datartu zatím cajk.
Player Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Vypadá to, že mi odešla u iMacu jedna partitiona disku. Mám disk rozdělenej na 2x500GB bootcamp Windows 7 a klasicky OsX myslim, že tam je ještě snow leopard. Nejde mi nabootovat do OSX partitiony, ani se nezobrazí když při bootu držim alt. Pokud nabootuju z externího disku Mavericka, tak disk vidím v Disk Utility, ale nejde mountnout, ani opravit permissions. Je nějaká šance z týdle partitiony získat data? Díky Možnost je, jsou na to programy na opravu disku. Což bych nejdříve zkusil - hledej na macupdate.com. Něco jako disc recovery, rescue atd. Možná se podaří, že půjde načíst, třeba nepůjde systém, ale dostaneš se na data. Nebo potom použít program na vytahání dat, ale 500 GB je opruz. Trvá to hrozně dlouho. A myslím, že ti fyzicky ten disk asi neodešel, když je to pártyšna jednoho disku. Ale nevím.
tmoris Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 dneska jsem cetl zajimavou uvahu, ze trh s pouzitymi i4 se velmi rychle rozrusta a je historicky nejintenzivnejsi za historii iphonu s nejagresivneji klesajicimi cenami, jak se majitele zbavuji svych i4, coz by mohlo znamenat, ze posledni kvartal prodeju i6 bude mega gut. tak jsem zvedav
Radek124 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) 2Player: už jsem viděl pár disků na kterých fyzicky odešla jedna plotna, zatímco zbytek vesele fungoval dál... ale výše uvedenou věc bych pro začátek taky optimisticky tipoval spíš na problém se souborovým systémem. Lék který na tohle opravdu zaručeně a prakticky bezbolestně funguje je TimeMachine, i kdyby to byl nejpitomější externí USB disk za pár stovek a nebo univerzální NAS u domácího routeru. Jenže lidi (a hlavně tzv. "power-useři") jsou nepoučitelní, dokud o něco opravdu důležitého nepřijdou... 2tmoris: Že se lidi začínají pomalu zbavovat telefonů kterým táhne 5. rok (apropos, není to zas tak dávno co lidi střídali plastikové Mlokie co pár měsíců a připadalo jim to normální...) nemusí být ani tak zásluhou nepříliš podařeného iPhone 6, jako toho že čtyřky byly záměrně vyřazené z update-listu na poslední iOS... Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem Radek124
Player Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 2Player: už jsem viděl pár disků na kterých fyzicky odešla jedna plotna, zatímco zbytek vesele fungoval dál... ale výše uvedenou věc bych pro začátek taky optimisticky tipoval spíš na problém se souborovým systémem. Lék který na tohle opravdu zaručeně a prakticky bezbolestně funguje je TimeMachine, i kdyby to byl nejpitomější externí USB disk za pár stovek a nebo univerzální NAS u domácího routeru. Jenže lidi (a hlavně tzv. "power-useři") jsou nepoučitelní, dokud o něco opravdu důležitého nepřijdou... 2tmoris: Že se lidi začínají pomalu zbavovat telefonů kterým táhne 5. rok (apropos, není to zas tak dávno co lidi střídali plastikové Mlokie co pár měsíců a připadalo jim to normální...) nemusí být ani tak zásluhou nepříliš podařeného iPhone 6, jako toho že čtyřky byly záměrně vyřazené z update-listu na poslední iOS... Jo jo, TimeMachine je dobrý. Používám taky CarbonCopyCloner, všechno kopíruje 1:1. Mám takhle několik FireWire systémových disků s instalacemi a předvolbami a na jakémkoliv Macu jsem vlastně pořád na svým. Geniální. A je jedno jestli je to MacBook, MacBook Pro nebo iMac.
BrotHell Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 2Player: už jsem viděl pár disků na kterých fyzicky odešla jedna plotna, zatímco zbytek vesele fungoval dál... ale výše uvedenou věc bych pro začátek taky optimisticky tipoval spíš na problém se souborovým systémem. Lék který na tohle opravdu zaručeně a prakticky bezbolestně funguje je TimeMachine, i kdyby to byl nejpitomější externí USB disk za pár stovek a nebo univerzální NAS u domácího routeru. Jenže lidi (a hlavně tzv. "power-useři") jsou nepoučitelní, dokud o něco opravdu důležitého nepřijdou...Ano, sám TimeMachine používám, bohužel zde se nejednalo o můj počítač.
Murphy97 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Pratele, snad nebudu za pitchuse, ale neexistuje nejaka aplikace, ktera vyfoti vizitku a ulozi z ni data do kontaktu?Furt mam pocit, ze jsem uz neco takovyho slysel...Diky Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem Murphy97
Maxmillian Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Pratele, snad nebudu za pitchuse, ale neexistuje nejaka aplikace, ktera vyfoti vizitku a ulozi z ni data do kontaktu?Furt mam pocit, ze jsem uz neco takovyho slysel...Diky http://www.computerworld.com/article/2486045/mobile-apps/7-business-card-apps-for-smartphones-scan-em-and-store-em.html Nebo google a "card scanner"
patriknapr Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Pratele, snad nebudu za pitchuse, ale neexistuje nejaka aplikace, ktera vyfoti vizitku a ulozi z ni data do kontaktu?Furt mam pocit, ze jsem uz neco takovyho slysel...DikyPlacený evernote
Pony Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Placený evernotelNerad bych zde psal bludy, ake myslim si ze to umi i free verze evernote. Placena ma vetsi limity a anotaci pdf....
Player Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 RE: aplikace, ktera vyfoti vizitku a ulozi z ni data do kontaktu? Na iPhone Používám skenovací soft TextGrabber.
adamo Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Upradoval jsem 4S na 8.1.2. Nebyl to asi dobrý nápad, ale už je to tam. Nicméně se mi v kalendáři začal u událostí zobrazovat čas GMT. Setkal se s tím někdo? Nedaří se mi toho zbavit. Kalendáře synchronizované s gmailem, jiné nepoužívám, takže nemám jak vyzkoušet jestli je to tím.
jartop Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Neni to tim. Take mi to vadi. Je to prvni z udaju, ktery vidim pri letmem pohledu. Vyreseno jinou aplikaci - Calendars 5.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se