Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych doporučil 6. Měl jsem samozřejmě 5S a k tomu stejné argumenty jako jsou výše - 6 je veliká, hnusná, zbytečná. Ale na velikost jsem si zvykl během týdne, konečně mohu psát dvěma rukama, zatímco na 5S se mi prsty nevešly. U 5S mi vydržela baterie nějakých 8-12 hodin, u 6 mám výdrž 3x delší, tj. nějaký den a půl.

Odesláno

Mám cca měsíc na rozmyšlenou za co vyměním svoji 4S....Opravdu jsem hodně na vážkách , jestli 5S nebo 6. Opakovaně jsem držel iPhone 6 v ruce v iStylu v Brně a  pořád nevím.... Většina mi radí, běž do 6. Asi jsem jeden z mála, který kupoval iPhone pro jeho dokonalou velikost ...rozuměj dostatečně malý telefon. :-/

Pepo kup si 6.Zvykneš si na to během jednoho dne.5S je pěknej,ale když ho ted vezmu do ruky,tak mi fakt připadá jako hračka.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Ja to delam tak,ze kdyz mam vyjimecne nakou akci,kde nechci tahat sest plus,prehodim simku do petky,tu strcim do kalhot a frcim

Pořiď si dual sim. Nemusíš to pak ani přehazovat. Jedno číslo, dvě sim. 

Odesláno

Když jsou dnes ty Vánoce . Tak je tu možnost na SuperLast minut dárek Iphone 6 plus  64gb silver . Běžná cena 23990 dam slevu 3000. Podmínka platba dnes do 13:00 v na Ruzyni v oc sestka. Úcet s dnešním datem

Odesláno

2People: Kde máš zavináč (a další znaky) záleží na tom jakou máš připojenou klávesnici.

Pro začátek si v předvolbách "Klávesnice" zatrhni "Zobrazit prohlížeč znaků a klávesnic v řádku nabídek", ať vidíš na čem vlastně píšeš. Ideální je samozřejmě origo plecháč s numerikou, kde potisk odpovídá ovladačům - horní znak přes Shift, pravý přes pravý ALT a basta. Časem se pro přístup k opravdu speciálním znakům naučíš ??? (Control+CMD+mezerník) - a tam kde by snahy o "přeučení" nebyly průchozí, použij Karabiner a nebo BetterTouchTool. Obojí je zdarma, funguje skvěle - a hlavně druhý uvedený řeší i vychytávky typu "magnetická okna" a extra tlačítka na myši  :cool02:

Odesláno

Vypadá to, že mi odešla u iMacu jedna partitiona disku. Mám disk rozdělenej na 2x500GB bootcamp Windows 7 a klasicky OsX myslim, že tam je ještě snow leopard. 

Nejde mi nabootovat do OSX partitiony, ani se nezobrazí když při bootu držim alt. Pokud nabootuju z externího disku Mavericka, tak disk vidím v Disk Utility, ale nejde mountnout, ani opravit permissions. 

Je nějaká šance z týdle partitiony získat data?

Díky

Odesláno

Vyměnil jsem ipad 2 za iPad Air 2 a potrebuju novy ochranný kryt. Doteď jsem mel Smart Cover a byl jsem docela spokojen. Ma smysl jít do dražší Smart case nebo jsou to vyhozený penize? Naživo jsem jeste Smart case nevidel.

Diky

Odesláno

Vyměnil jsem ipad 2 za iPad Air 2 a potrebuju novy ochranný kryt. Doteď jsem mel Smart Cover a byl jsem docela spokojen. Ma smysl jít do dražší Smart case nebo jsou to vyhozený penize? Naživo jsem jeste Smart case nevidel.

Diky

Asi takhle. Ja používam červený RED Smart Cover a jsem spokojen. Když to dáš do case, tak už to vypadá jinak, ale zase to více chrání. Záleží kde a jak používš. Pokud ti to vyhovovalo před tím, tak to udělej zase jako jsi to měl.

Odesláno (upraveno)

2BrotHell: Spíš než externí Mac zkus místo ALT při rebootu držet ?R: Mac si z poslední funkční sítě sosne image image pro obnovení systému, včetně standardní diskové utility. Těžko říct, jestli ti scípá disk a nebo jestli se Widle v rámci nějakého "nástroje pro odstranění škodlivého software" rozhodly skrýt a nebo jinak nabořit nežádoucí partition s OSX... v okenicích bych vyštrachal něco jako starej dobrej Partition Magic, podobné utility dnes bývají i na bootovacích CD pro klonování disků.

2Ondrej71: Koupit si (pro sebe) tenoučkej Air2 a obratem ho zadeklovat do bachraté celotělové šprcky = schizofrenie, omluvitelná leda u otloukánka pro děcka (něco podobného dostal malej k mini2 a vypadá to fakt hnusně). Jak radí ava - jestli ti k iPadu doteď stačil magnetický Smart Cover, lepší řešení nenajdeš...

2vsudybyl: Jak se můžeš takhle naivně ptát, ausgerechnet s tímhle nickem? Než sem napsat, měl bys dřív proklikané Předvolby?Pošta, kontakty, kalendáře?Přidat účet?Gmail?Jméno, Mail, Heslo, Podpis?všechny potřebné služby nechat vybrané?Hotovo

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Diky

Take jsem hledal, vymyslel (x pouder jsem zkusil a videl). Nakonec jsem sel do Smart cover a absolutni spokojenost!!!
Odesláno

2BrotHell: Spíš než externí Mac zkus místo ALT při rebootu držet ?R: Mac si z poslední funkční sítě sosne image image pro obnovení systému, včetně standardní diskové utility. Těžko říct, jestli ti scípá disk a nebo jestli se Widle v rámci nějakého "nástroje pro odstranění škodlivého software" rozhodly skrýt a nebo jinak nabořit nežádoucí partition s OSX... v okenicích bych vyštrachal něco jako starej dobrej Partition Magic, podobné utility dnes bývají i na bootovacích CD pro klonování disků.

2Ondrej71: Koupit si (pro sebe) tenoučkej Air2 a obratem ho zadeklovat do tlusté celotělové šprcky = schizofrenie, omluvitelná leda u otloukánka pro děcka (něco podobného dostal malej k mini2). Jak radí ava - jestli ti k iPadu doteď stačil magnetický Smart Cover, lepší řešení nenajdeš...

2vsudybyl: Jak se můžeš takhle naivně ptát, ausgerechnet s tvým nickem? Než sem napsat bys proklikal Předvolby?Pošta, kontakty, kalendáře?Přidat ůčet?Gmail?Jméno+Heslo?všechny služby nechat vybrané?Hotovo.

Protože ho nemám a tím pádem nemůžu vyzkoušet

Odesláno (upraveno)

Jabko umí "out of the box" pracovat se všemi běžnými protokoly jako IMAP, CalDAV+CardDAV, LDAP i Exchange - které mimochodem není problém provozovat i na vlastním serveru, až tě Gmail i iCloud naštvou...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

Diky

Ondro pokud budes iPad pouzivat ty staci ti smart case, pokud si s nim budou hrat deti, doporucuji cover (samozrejme origo, ty napodobeniny z ebay nebrat!)

Mam origo cover na iPad 4th a musim rict, ze super, objem to nijak zasadne nezvetsi a iPad je chraneny zejmena proti padu, a kdyby tobe/detem nedejboze flaknul na zem, tak ti je cover vis k cemu :-)

Upraveno uživatelem seven.of

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...