Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja mam na fotky silnejsi stroj ( MacBook Pro ) a Air by mi nestacil, ale je to krasny stroj a ta novinka MacBook by mi sedela do ruky na kavu namiesto iPadu

ale neviem sa prinutit za tie prachy ( uz kupis MacBook Pro v zaklade je este o 5 tisic lacnejsi a silny, vybaveny stroj!)

Odesláno

ja mam na fotky silnejsi stroj ( MacBook Pro ) a Air by mi nestacil, ale je to krasny stroj a ta novinka MacBook by mi sedela do ruky na kavu namiesto iPadu

ale neviem sa prinutit za tie prachy ( uz kupis MacBook Pro v zaklade je este o 5 tisic lacnejsi a silny, vybaveny stroj!)

No air mám jako cestovní notebook (základ i5/128gb/4gb).

Na práci a hry mám asus s windows (Asus N501JW-FI320H).

A na záchod používám ipad :D

Odesláno

MBP má výhodu, že s 8+ GB RAM a velkým SSD jde po přidokování externího monitoru a USB rozbočovače v "Clamshell" režimu používat prakticky bez omezení i "na práci" - a nebýt slabšího 3D a notoricky šitovního "Windows Update"  :grrr:  za běhu Parallels, jeden by ani nezjistil že má prcek ventilátor.

Průběžně upgradované plnotučné PC s i7 už druhý rok vydržuju vlastně jenom na hry - naposledy když mě tu zjara naočkovali na Stalker Lost Alpha  :whistle:

A iPad už radši jen na nočním stolku: dlouhé vysedávání nad dírou prý nedělá dobře na hemeroidy - a následné "rozhánění mravenců" v přesezených zdřevěnělých nohách taky není žádný terno...  ;)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

s tym zachodom mas velku pravdu, ked je nejaky dlhsi test v Autobilde, tak mravce utocia!!!

:lol2:

Odesláno (upraveno)

mi rikal dochtor pri neformalnim rozhovoru, ze dlouhym vysedavanim na hajzlu s mobilem-tabletem-novinama si clovek koleduje o velky problemy do budoucna..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

jj tak s tim mam problem presne. sednu na prkno a uz to jede. Pak vylezu a s pritelkyni si delame pr*el a schvalne mi saha na nohy pac vi jak to desne mravenci :)))) 

montemar: co mam delat kdyz mam dlouhy sr*ní ? :)))))

Upraveno uživatelem shotik
Odesláno

jj tak s tim mam problem presne. sednu na prkno a uz to jede. Pak vylezu a s pritelkyni si delame pr*el a schvalne mi saha na nohy pac vi jak to desne mravenci :))))

Tlačit aby nebylo dlouhé

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

zase nam niekto sikovny napise, ze je to vlakno o ho....

:cheers:

Odesláno (upraveno)

.. v jakem casovem horizontu se pohybujeme, mluvime-li o "dlouhem" ? rekneme >5min? ;) Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

.. v jakem casovem horizontu se pohybujeme, mluvime-li o "dlouhem" ? rekneme >5min? ;)

Cca 20 minut. Nejhorší na tom je, že hotovo je za 3 minuty a pak už tam jen sedím a koukám na ipad.

Odesláno

.. ono je to lakavy.. clovek tam ma soukromi, vi, ze ho nikdo nevyrusi, nikdo mu nebude koukat pres rameno.. treba manzelka a tak podobne..

Očividně tam každý děláme něco jiného :D

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Očividně tam každý děláme něco jiného :D

prosim ta, onan sem uz fakt netahajme....

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Mám problém se záložkami v Safari na iPhone a iPadu. Měl jsem jich tam asi 30 a teď jich tam mám asi 1000. Jsou několikrát zdvojené atd. Zkusil jsem vypnout synchro Safari a smazat zálohy na icloud. Pak jsem zapnul synchro a záložky se tam natáhly znovu. Když je zkusím mazat, tak se okamžitě dosynchronizují zpátky. Nejde s tím nic dělat. Nesetkal se s tímhle problémem někdo? Nic podobného se mi nepodařilo ani vygůglit :(

Odesláno (upraveno)

Jeste k tomu sra.. :-), z anatomickeho hlediska je pry klasicky zachod spatne - mnohem prinosnejsi pro cloveka je turecky zachod :-) resp. drep s nohama pevne prisknutyma k brichu - takze pokud nemate doma diru do zeme, tak se doporucuje si na prkynko drepnout ... Dodal bych i ilustraci, ale to uz by bylo fakt vlakno o hov.. Jeste existuje poloha "na Sakalu" a vychazi z pozice skokana na lyzich, vhodna spise do verejnych prostor :-) a ta taky neni dobra ...

PS : a jeste k Apple - mam nastaveno HandOff a Continuity napric iPhone - iPad - iMac a jednou za cas me na iPadu na zamcene obrazovce vyskacou zmeskane hovory klidne 110dnu stare a nemuzu se jich na FaceTime zbavit - sviti mi tam porad nejaky pocet hovoru... Nejaky napad co s tim ?

Upraveno uživatelem jrov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...