Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je mile, ze existuji i spokojeni uzivatele Windows. Ale proc nam to sem chodite rikat?

Že proč NÁM? Tu rušíme pohodový klub štrikujúcich mamičiek? Padla tu nejaká otázka, tak na ňu odpovedáme.

No jestli u McStingerů ještě pořád jedou na Meotaru a instant má jako nejvyšší boss enem jedno vajco s batohem přídavnech baterek, nedivím se že je roztržití pohodáři s macbookama a víc než 10 hodinovou výdrží (bez vypínání) iritujou. Ale každému co jeho jest, hlavně když zbude na hodinky  :whistling:

Ma baví, ako mi to vždy niekto s Meotarom natrie, ale pohodáři s Macbookama sú milý bonus, dík :)
Odesláno (upraveno)

A máš snad ještě něco přínosného k tématu, krom toho že jablka ti způsobují urputnou kopřivku a že archaický zpětný projektor si dodnes pleteš s dataprojektorem? Sorry, ale tyhle výkřiky do vlákna Apple mi připomínají infantilní nápad spolužáka, když se před 25 lety poprvé v životě dostal k zasíťovanému PC a neodolal nutkání rozeslat po Novellu celé škole všeodhalující zprávu "fsici ste debili!:whistling:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Chcel som ešte dopísať, že proti Applu nič nemám, aby som sa vyhol podobným odpovediam, ale už mi príspevok nešiel editovať. Dodávam už iba, že zrovna Ty s Tvojimi skúsenosťami a prehľadom sa nepotrebuješ zadrapkávať do "Meotaru", celkom si ma prekvapil.

Majte sa, pokračujte nerušene v potľapkávaní sa po pleciach :)

Odesláno

OT: koukal jsem na ty Sony Vaio, když pominu design který mě se teda nelíbí např. obrovské výdechové mřížky i na 11" ntb , tak divize PC/NTB Sony prodalo ... :-D

a k dotykovému ovládání Windows - metro je ok, ale jinak prasárna neskutečná - absolutně to není optimalizované pro dotyk.

Odesláno

Osobně si myslím že windows dělá maximum pro to aby se mac rozšiřoval víc a víc. Já si koupil nový pc s win8, za týden jen prodal dál a šel jsem do maca. Tak imbecilní systém jsem ještě neviděl.

Odesláno (upraveno)

Osobně si myslím že windows dělá maximum pro to aby se mac rozšiřoval víc a víc. Já si koupil nový pc s win8, za týden jen prodal dál a šel jsem do maca. Tak imbecilní systém jsem ještě neviděl.

Windows není vyloženě špatný systém, ovšem zabíjí ho to co Android - oddělení HW od SW ...

a pak debilita aktualizací (sekání kompu při jejich stahování) - není nic lepšího než přijet na jednání a zapnout ntb a koukat na instalaci aktualizací ... (chápu, že to jde řešit na korporátní úrovní v nočních hodinách automaticky na pracovních stanicích), ale to je fakt peklo ... 

a nejlepší je vynucený restart při instalaci aktualizací např. když je člověk na obědě a příjde k vyresetovanému PC ... :-/

Na macu ani nevím , že se něco aktualizovalo ... pokud je vůbec někdy třeba aktualizovat :-)

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

@montemar: Ta slibovaná delší výdrž s devítkou mě celkově zajímá, když si uvědomím co všechno bylo v osmičce potřeba povypínat a i tak baterka 5S vydrží při stejném schématu a místě používání odhadem sotva 2/3 času, co prastará původní baterka v památečním iP4 s iOS5 (konkrétně 3-4 dny vs 5-7 dní)...

@McStinger: Plnovous ani brejle nenosím - a s tím "meotarem" mě popíchlo spíš to, že ve slušných firmách a institucích už v místnostech s projekcí dávno bývá kromě prehistorického VGA vyvedené i HDMI (FullHD, levnější kabeláž, větší dosah bez zesilovače), dtto bezdrátové prezentery a laserová ukazovátka. Ostatně roztržitost+zásery při prezentacích by bezpečně vydaly na samostatné vlákno nezávislé na OS - jeden moula si holt zapomene redukci, druhej se zas není schopnej zbavit Top-Most okna antiviru a zabránit neodvratně naplánovanému restartu, vylepšenému o chcípnutí polovybité baterky...

Odesláno

OK, už sme vo vecnejšej rovine. Občas tu chýba trocha nadhľadu. Predpoklad, že na druhej strane sedí na smrť nasratý jedinec s penou na hube zrejme väčšinou nebýva správny. Keďže robíme vývoj sw pre všetky hlavné platformy, máme samozrejme vo firme tieto platformy zastúpené aj hardwarovo a nie je problém porovnávať. A priznávam, že nemáme Meotar, ale projektor s dostatkom rôznych vstupov :). Nerád dávam tie pivné smajly a nie som aktuálne na nervy :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

OK, už sme vo vecnejšej rovine. Občas tu chýba trocha nadhľadu. Predpoklad, že na druhej strane sedí na smrť nasratý jedinec s penou na hube zrejme väčšinou nebýva správny. Keďže robíme vývoj sw pre všetky hlavné platformy, máme samozrejme vo firme tieto platformy zastúpené aj hardwarovo a nie je problém porovnávať. A priznávam, že nemáme Meotar, ale projektor s dostatkom rôznych vstupov :). Nerád dávam tie pivné smajly a nie som aktuálne na nervy :)

tak to mas pravdu - ten predpoklad o na smrt nasratom jedincovi.

a pivne smajly su moje trade mark ako ak vela vykricnikov.

( ale na druhu stranu si ho riadne ojebaval s tym Meotarom!?   hm, no totok.... )

xxx

tak aky je zaujem o nove mobily - je tu aj vazny zaujemca?

Odesláno

Windows není vyloženě špatný systém, ovšem zabíjí ho to co Android - oddělení HW od SW ...

a pak debilita aktualizací (sekání kompu při jejich stahování) - není nic lepšího než přijet na jednání a zapnout ntb a koukat na instalaci aktualizací ... (chápu, že to jde řešit na korporátní úrovní v nočních hodinách automaticky na pracovních stanicích), ale to je fakt peklo ... 

a nejlepší je vynucený restart při instalaci aktualizací např. když je člověk na obědě a příjde k vyresetovanému PC ... :-/

Na macu ani nevím , že se něco aktualizovalo ... pokud je vůbec někdy třeba aktualizovat :-)

S dovolením tu musím nesouhlasit s celým tímto příspěvkem. Rozumnej korporátní ajťák umí nastavit aktualizace tak, aby uživatele vůbec neprudily (pomocí SCCM). Navíc už dávno (ale opravdu hodně dávno) neplatí, že se musí po Windows aktualizacích nutně restartovat počítač, nehledě na to, že i toto lze pomocí příslušných korporátních nástrojů ošetřit. U nás by třeba uživatelé ani nevěděli, že se něco aktualizovalo, kdyby jim o tom kolegové nenapsali.

Co se týče MacOS pro korporátní prostředí, tak to bude hodně individuální a závislé na způsobu používání. U nás má jeden odvážlivec rMBP, ale stejně mu tam 99% času běží virtuál s widlema, protože musí fungovat na našich korporátních aplikacích, které prostě nikdy nebudou portovány na něco jiného, než Windows, protože by to firmu stálo neúměrny prachy.

Odesláno

Tak tak, Gabův pivní trademark plně respektuju - ostatně večer jsem si dal s drahou polovičkou jen skleničku sherry, protože ji (a ne mě) před spaním vytočili mrňousi...  :taz:

Pokud nějaká firma krátkozrace vsadila na uzavřená řešení provozovatelná jen v určitém OS (občas způsobujícím i onu pěnu u huby - čtvrtstoletí praxe nepopírám), je to čistě její interní problém a nemá cenu na to téma rozdmýchávat flamewar, notabene ve vlákně o Apple na hodinkovém serveru  :cool02:

2paia: nastavit se dá ledacos, systém se dá i streamovat a uživatele může omezit na prostého klikače povolených ikon/dlaždic. Jenže i tuhý ordnung se "třetím stranám" i Microsoftu samotnému daří co chvíli nabořit - a o to větší peklo je to pak pro ony korporátní ajťáky  -_-

Odesláno

Nedavno jsem provadel uprgrade operacniho systemu jak na Win10 tak na Yosemite... upgrade ve Windows uplna pohoda, vse se vicemene obslouzilo samo. Na Yosemite peklo na 2 dny... Aktualizace na win prece vubec ani stahovat nemusis, nebo muzes nastavit at se stahnou jednou treba za mesic pres noc... zadny problem. Na Yosemite jsem dodnes neprisel na to, jak nastavit ucet, abych se porad nemusel hlasit do Appstore, iTunes apod. Otravujici az neuveritelne.

Odesláno

Ja jedu na MAC od roku 2009, zpet bych uz nesel.

WIN mam taky protoze bohuzel aplikace celni spravy funguje jen pod win a jen pod IE :death:

Jinak bych tam Windows nemel

Odesláno

?vydrz baterky s ios9 na iph6 supr. Rano od 6:00 - 17:15 a 81% s wifi, bluetooth, lte-4g. Nejaky instagram, thumblr, hodne whatsup...malo hovoru. Vcera vecer tak pres 70%.

Opet je fajn hudba ve smyslu jednoducheho spusteni nahodny vyber vsech skladeb. Rychle prohlizeni fotek...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...