Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Odpověz si sám (a bez ohledu na značku), jak asi může chrchláček těchto rozměrů plandající v plastové E27 objímce nějaké lampy "hrát"?

Radši napiš SZ kolegovi clockyclock - dělá ve firmě která se zabývá ozvučením aut a spoustu podobných bezdrátových hovadinek pro děcka/domácí frikulíny (BOSE, HK, Pioneer a JBL nevyjímaje) mají i na krámě v poslechové místnosti - určitě poradí co si na ten jídelní stůl dát, aby se Ti pak návštěvy nesmály. A jako bonus si pokecáte o hodinkách...  :cool02:

Ale soukromě tipuju že s touhle "drnčící žárovkou" Tě jako dospělýho chronomagora taky nejspíš pošle tam kam slunce nesvítí...  :punk:

Odesláno (upraveno)

.. mas pravdu, urcite.. ale ja z toho chtel poustet jen nejaky smycce na sotva znatelnou uroven hlasitosti.. jen takova velmi decentni kulisa k jidlu.. to by snad i tohle chrastitko mohlo zvladnout.. prijde mi zajimava ta lokace zvuku - ze svetelneho zdroje nad talirem..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Udávaných 550lm ~ 30W klasické bludici. A že tam Číňan nakoupil pípáky (které si u něj možná coby výškáče nechává sekat i JBL) taky neznamená, že to bude poslouchatelné "jako by to bylo opravdu od JBL". Připrav se spíš na něco podobně otřesného:

...možná tím vyděsíš návštěvu, znít to bude přinejlepším jako chrchlák v čínském notebooku (na pozadí je prý při zapnutém světle slyšet bonusové i bzučení od spínaného zdroje) a to bude asi tak všechno. 

Když už frikulínskou chrchlající a svítící bluetooth hračku, sežeň si radši verzi

- až ten repráček zavrhneš, můžeš ten krám á $60 používat aspoň jako barevné intimčo do ložnice/koupelny  :cool02:
Odesláno (upraveno)

Jsem debil.... prisel mi mejl, ze si nekdo neco koupil s mym Apple ID ale na jinym zarizeni, tak jestli to chci zrusit... tak ze jo, delal jsem to na telefonu... presmerovani na prihlaseni v prohlizeci... napisu apple id a heslo... pak se konecne probudim, ze mi to prijde divny, ta koukam odkud ten majl prisel... samozrjem nejaka nesmyslna adresa.... takze se hned prihlasuju z pocitace, abych zmenil heslo, ale to chce nejaky kontrolni otazky, ktery si samozrejme nepamatuju, takze ted je to na nejakou dobu zablokovany, a nekdo cizi ma moje heslo a ja nemuzu delat nic.

edit: tak z menu telefonu jde aspon zrusit cislo kreditky... ale jinak to nejde... z telefonu nejde appleid stranka vubec otevrit, to je taky vyborny, v menu kdyz na to kliknu, tak se otevre prohlizec a neotevre se v nem nic, proste to zamrzne.

Upraveno uživatelem Pirx
Odesláno

2Pirx: Brnkni co nejdřív na technickou podporu Apple (800 700 527) a popiš jim svou situaci - u účtu mají zaevidované číslo Tvého telefonu a určitě Ti radši dočasně bloknou účet + pošlou resetovací mail hesla na Tvůj regitrovaný poštovní účet, než by pak s bankou řešili reklamaci podvodných obchodů. 

Odesláno (upraveno)

z HDD(NTFS) na MacBook skopirujem vsetko, na HDD NIC! dovod?  :eek:

chyba (-61)

? len na citanie a datum 1. januara 1970, 1:00 otvorene ?

Sn_mka_obrazovky_2016_03_10_o_16_12_30.p

Upraveno uživatelem jovani
Odesláno (upraveno)

A v okenicích toho zapíšeš na HDD zformátovaný "OSX-extended" kolik?  <_< 

Putovní HDD na který chceš i zapisovat nemáš co formátovat NTFS (kde mají složky své striktně zadané vlastníky, šifrování a hesla) ale ExFAT, bez ohledu na systém ke kterému to pak budeš připojovat.

K povolení zápisu na NTFS existují samozřejmě i postupy na OSX - ale popisovat je tady nebudu, protože hned příští příspěvek by byla lamentace nad překvapivě rozdrbaným souborovým systémem po "náhlém vypadnutí káblu z USB"...  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Máš špatný formát disku, je třeba exFAT (doporučuji naformátovat ve Windows) pro migraci mezi Win a OSX, nebo přímo OSX formát Mac OS extended. NTFS bez nějaké utility nebude fungovat.

Odesláno

Pokud Vám nevadí že po dalším updatu OSX budete nejspíš platit znova, tak vesele nakupujte u vyhlášeného tvůrce rootkitů... 

Existuje i dražší ale oficiální cesta k NTFS (tj. včetně určité technické podpory a servisního nástroje - chkdsk) - a to virtualizace Windows, jejichž svazky se připojí do hostujícího OSX. Jedno jestli v Parallels, Virtual PC a nebo v něčem jiném... každopádně velký cestovní disk (i pro Windows) na který si chcete nechat zapisovat by měl být formátovaný ExFAT a ne NTFS.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...