patriknapr Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Jj to mohu potvrdit. Mini je co do pohodlnosti v ruce a váhy nesrovnatelně pohodlnější oproti ipadu. Řekl bych, idealní na večerní mazlení)) taky přítelkyně mi říká, že se radši mazlím s mini než s ní.
patriknapr Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Exburn... Psaní bych řekl že je pohodlnější na mini. Já píšu na ipadu na šířku a když ho držím, tak palce dám k sobě, takže doprostřed obrazovky došáhneš bez většího naklonění ruky.
exBURN Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Jenže na iPadu píši 8 prsty na šířku a když chci psát palci tak si mohu klávesnici stáhnout k okrajům a taky všude dosáhnu.
patriknapr Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Nojo, to mě nenapadlo. Mě klavesnice na krajích nevhovuje))))))
seaman Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Rozlisenie displeja nema vplyv na FUP, ale je to sakra rozdiel na pohlad, mam iPad a Retinou a je to skratka parada Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
exBURN Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Rozlišení displaye ne, ale rozlišení např. fotek už ano... pokud je chci mít v nativním rozlišení.
m.n. Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Retina fakt nemá vliv na FUP. Obsah na internetu je pevně dán a je na iPadu jak se s tím popere, ale že by přístoj s retinou zobrazoval obrázky s větším dpi je nesmysl... Jinak já bych ještě počkal, tipuju, že jarní Keynote by mohla odhalit Mini s Retinou a iPhone 5S...
exBURN Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 O iP5s jsem uz slysel. Kazdopadne asi pockam a mlade vezmu ipad2 32gb
seaman Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 O 5s sa uz pise, ale zda sa mi to nejako skoro, tak uvidime. Cakat nema vyznam, to by som len stale cakal na nieco :-) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
montemar Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 apple me štve. pořád přemýšlím, proč si nekupovat ipad mini, k čemu mi vlastně může být užitečný, když už mám velkej pad i phone...?
spiderer Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Montemar - ja mel velky ipad + iphone, pak jsem koupil Air a velky ipad nepouzival a ted kdyz vysel maly ipad tak ho zase pouzivam velky uz nemam a nechci Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem spiderer
montemar Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 kdyby umel mini telefonovat, byl by to (pro me) ideal. jakkoliv to zni divne, ty moje 3 hovory denne bych s plackou u hlavy klidne dal (note II taky nevypada pri telefonovani extra sexy...)
Ejabejaroz Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Po operaci jsem musel stravit 3 tydny v posteli a protoze me uz davno neplati za to ze hezky vypadam, musel jsem alespon omezene fungovat. Ackoli jsem iPad predtim pouzival vyhradne na spotrebu obsahu, zacal jsem ho pouzivat i aktivne. I ted ho pouzivam timto zpusobem daleko vice. Macbook Air prakticky vyjimecne. Par postrehu:-Smazal jsem spoustu aplikaci (kvuli prehlednosti a zjednoduseni) - mel jsem spoustu balastu (i placeneho)-Je treba si poradne rozmyslet formaty, uloziste, synchronizace atd... (iCloud, Dropbox) - vytvorit si pristup, architekturu a pak spravne mastavit a dusledne pouzivat-Ruzne pokusy priblizit iPad notebooku nefunguji (externi klavesnice apod.) - filosofie je jina, aplikace se jinak ovladaji, alespon pro me je to zbytecne-Undo se dela zatresenim iPada - mozna to vsichni vite, ja to musel "objevit"-Vydrz baterky a okamzita pouzitelnost je super Myslim ze vyvoj pujde timto smerem, treba pro analyzu dat jsou uz super nastroje a moznost se dat dotykat, zoomovat, ohybat, otacet apod. ma podle me zajimavou budoucnost
knihomol Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Ahoj pánové, na macbooku používám Office 2011 (update verse 14.2.5) a začala se mi objevovat při uložení většího souboru chybová hláška "You cannot save while the file is in use by another process. Try save the file with new name". Zkoušel jsem googlovat a upravit práva, ale nic nepomohlo. Nevíte někdo prosím jak to vyřešit, ukládat každou novou verzi jako nový soubor je hrůza. díky moc za rady.
montemar Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 teď jsem aktualizoval na 6.0.2. a siri se ještě nenaučila česky ... ... to to trvá
brownwld Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Uprimne neverim tomu ze se nekdy cesky nauci
jovani Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 funguje Vam Tapatalk s chronomag? mne opat nejde uz 3 dni ...
Tower Of Power Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 viem ... doteraz fungovalo ... Chyba pry neni ani u Applu, ani u Tapatalku, ale u Chronomagu. A bohuzel, oprava se planuje az po svatcich:(
ricous Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Tak jsem tupě zaktualizoval iTunes a teď toho lituju - velký ikony CD, zmizely mi záložky, neumim vypálit stáhnutou hudbu, neumim s tim skoro nic... Sakra zkusim dát znovu starší verzi, tohle pro mne neni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se