Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rychlost je hodne viditelna pri spustani napriklad navigacie, je to neporovnatelne rychlejsie a to porovnavam s 4s, oproti 4 to musi byt sakra rozdiel

Upraveno uživatelem seaman
Odesláno

Bohužiaľ, rýchlosť vybíjania sa pri zapnutom 3G je neskutočná. V práci aj doma mám našťastie wifi, preto mi stačí mať zapnuté EDGE a dokážem s baterkou vydržať celý deň. Ale to samozrejme nepočúvam hudbu a o nejakom hraní ani nehovorím.

Odesláno

To asi jo, ale jestli pri zapnutí navi, kterou zapínám jednou za týden musím počkat místo půl sek..dy 2, tak mě tak nebolí jako kdybych nevydržel do večera s baterkou. Jasný je že pětka je lepší, ale pořád za tu cenu mám pěkný hodinky....

Jinak u 4 poslouchám v práci celý den hudbu, mám zapnutý 3G a večer mám cca 40% baterky. Spíš mě štve že mi často v Líšni vypadává hovor, ale signál má mizerný i iPad, takže to nebude asi telefonem.

Odesláno

Ja som stvorku nikdy nemal, len 4s, ale vsetci v porovnani tvrdia, ze vydrz je porvnatelna s stvorkou, t. j. ze sa zlepsilamoproti 4s, co mozem potvrdit, oproti 4s vydrzi viac ;-)

Odesláno

A vy všichni noví majitelé pětek, nemáte doma zašitou ještě nějakou nevyužitou čtyřku? Sháním akutně telefon. :)

Odesláno

Jj, to je jedna z vyhod, ja som pri upgrade 4s na 5 este aj trochu zarobil, t.j. kupil som od operatora iP 5 lacnejsie, ako som 4s predal :-D

Odesláno

Iphone mini moze byt realny, ale ten 4,8 palcovy je cisty nezmysel :-) do vacsieho Apple urcite nepojde, sami by vyvratili svoje tvrdenie, ze iPhone musi byt ovladatelny jednou rukou, co by u skoro piatich palcoch uz neslo. Uz stvorpalcovy asi nezvladne kazdy jednou rukou :-)

Odesláno

No já doufám, že mi to trošku vylepší výdrž iP5, protože po updatu z 6.0.0 na 6.0.1 to byla jedna velká tragédie a byly dny, kdy jsem to vyndal v 8 ráno z nabíječky a k večeru mi kleknul zrovna když jsem to nejméně potřeboval...

Odesláno

Zdravim vsetkych, mam otazku.

zvazujem nakup ntb, a rozhodujem sa medzi 13'' AIR alebo MB Pro

(klasicka otazka medzi prenosnostou a vykonom, chcel by som mat istotu, ze sa mozem na to pc spolahnut a mat na nom vsetku robotu co potrebujem poruke)

vnutorne som pre Air (prenosnost) ALE:

Vykon:

nie som si isty ako zvlada napr. mat otvoreny zaroven Illustrator a Photoshop, popri tom zopar tabov v Chrome

plus...toto vsetko robit na externom monitore?

jedna sa o zakladnu frontend pracu, ziadne programatorske prace narocne na procesor a ram.

ma tu niekto s tymto skusenost?

diky

Odesláno

To by mali zvladat obidva, ja by som ale kvoli vykonu isiel do PRO s retinou. Prenosne so obidva porovnatelne, PRO trochu menej, ale taky rozdiel to zase nie je.

Odesláno

Zdravim vsetkych, mam otazku.

zvazujem nakup ntb, a rozhodujem sa medzi 13'' AIR alebo MB Pro

(klasicka otazka medzi prenosnostou a vykonom, chcel by som mat istotu, ze sa mozem na to pc spolahnut a mat na nom vsetku robotu co potrebujem poruke)

vnutorne som pre Air (prenosnost) ALE:

Vykon:

nie som si isty ako zvlada napr. mat otvoreny zaroven Illustrator a Photoshop, popri tom zopar tabov v Chrome

plus...toto vsetko robit na externom monitore?

jedna sa o zakladnu frontend pracu, ziadne programatorske prace narocne na procesor a ram.

ma tu niekto s tymto skusenost?

diky

Jdi do PRO. Air to sice asi zvládne, ale nebudeš z toho po čase šťastnej. Přece jen je to komp stavěnej pro mobilitu s co nejmenšíma nárokama na spotřebu.

Doporučuju MB Pro 15"/2,6 GHz se 16GB RAM a klidně bez Retiny. Jsou tam dvě grafický karty, který se ti taky hoděj. Pokud máš zbytečnejch 17 klacků, tak si retinu dopřej, ale za to se dá pořídit spousta jinejch věcí :)

Odesláno

diky chalani, radil som sa aj s nejakymi kolegami a pod.

13 chcem kvoli prenosnosti,

vykon naslapanej 15'' je pre mna zbytocne vela

vychadza mi to na 13 inch macbook pro, tam nic neriskujem a ta vaha naviac zas nie je tolko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...