Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Očividne tu nie je všetko s kostolným poriadkom. Na iPade v AppStore po kliknutí na aplikácie od Applu vidím toto

post-9515-0-10621100-1379615601_thumb.png

Keynotes a iMovies stiahnuté nemám a vidno, že sú free.

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Mě to teda taky nejde, ale nějak mě to netrápí, protože celý iWork už mám dávno koupený. 

Odesláno

a je to tady...

Po upgrade iTunes na 11.1  se mi nedaří připojit k itunes,háže to chybu 0x8000003,staré tipy nefungujou,je to problém  WinXP SP3

Mám pocit že downgrade na IOS6 nic nevyřeší protože asi nebude přístupná záloha. :alien1: :shit: :axehead: :weird: :sick01: :skull:

Odesláno

Gayové prominou ostré výrazy, ale nechápu co za frikulínského buzeranta mohlo vymyslet tak infantilní pastelovou matlaninu jako je iOS7. Změny všech "postižených" aplikací jsou jednoznačně k horšímu - a původně jednotné, přehledné a poměrně seriózní GUI je to tam - a na pozvracení stačí už pohled na iCloud. No nic, na svých jabkách zůstanu důsledně na iOS5-6 - a stejně jako v případě Windows, upgrade na "nejnovější systém" si s radostí nechám ujít...   :fyou:

Návštěvník YPO
Odesláno

tak tak ---- po upgrejdu se z toho stal telefon pro děti, taková groteska, škoda, že v tapetách není Karel Chaplin ---- byť telefon i aplikace funguji, tak z vizuálního prostředí mi je na blití ...

Odesláno

Tak baterka u me nic moc. Mozna je to dano tim, ze jsem docela system prolejzal a zkousel co je noveho, ale v 6:30 sundano z nabijecky ve 12:30 56 procent , ve volne chvili jsem trochu nabil na 83 procent a ted mam 47 . Takze nic moc

Jsem ponekud zmaten z chovani systemu , u nekterych prichozich hovoru mam na displeji jak prijimaci tlacitko tak odmitaci a u nekterych jen prijimaci. Vsiml si toho nekdo taky u sebe?

Odesláno

Ja mamuz od bety 1 problem ze kdyz mi prijde zprava nebo mam zmeskanej hovor tak si obcas omylem telefon v kapse odemknu, to se midcriv nestavalo, musim davat telefon sklem nahoru ...

Odesláno

Mne sa novy dizajn paci mam ho na ip5 aj ipade, baterka subjektivne lepsia a to sa s tym dost hram

Odesláno

tak tak ---- po upgrejdu se z toho stal telefon pro děti, taková groteska, škoda, že v tapetách není Karel Chaplin ---- byť telefon i aplikace funguji, tak z vizuálního prostředí mi je na blití ...

mi se to graficko stranko vcil docela lebi

Odesláno

Me se iOS 7 libi, ma to par uzitecnych vychytavek, ktere me mile prekvapily jako napr nova gesta. Baterka mi vydrzi na iP5 min nez driv, ale uz ted jde najit tipy triky jak tu vydrz prodlouzit. Vzhledove jsem s tim na zacatku bojoval, ale uz jsem se s tim srovnal a tesim se az bude vetsina app v iOS7 designu, hlavne vetsina tech hnusnych ikon. Takze za me palec nahoru.

Odesláno (upraveno)

Ja jsem s iOS7 docela spokojen - vzdyt ten stary system uz svym vzhledem byl totalne prezity a nudny jak moje stara nokia e61... Libi se mi naprosta cistota lock screenu, zadne preponene zverstvo jak u stare verze... a ty animace se daji dost zasadne zredukovat.

Jony rozhodne buzna neni ;) navic, obdivuju jeho schopnost posouvat design dal a dal - vemte si, jak daleko design apple pokrocil od jeho prvniho (v te dobe revolucniho designu) iMacu...

vada8ehe.jpg

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Jsem ponekud zmaten z chovani systemu , u nekterych prichozich hovoru mam na displeji jak prijimaci tlacitko tak odmitaci a u nekterych jen prijimaci. Vsiml si toho nekdo taky u sebe?

Takto se iOS chová už odnepaměti. Pokud je při příchozím hovoru telefon uzamčen, zobrazuje se "slide" pro přijetí hovoru, pokud je telefon odemčen, zobrazuje se červené a zelené "tlačítko"...

Odesláno

Takto se iOS chová už odnepaměti. Pokud je při příchozím hovoru telefon uzamčen, zobrazuje se "slide" pro přijetí hovoru, pokud je telefon odemčen, zobrazuje se červené a zelené "tlačítko"...

Aha, tak toho jsem si na ios 6.1.3 nikdy nevsiml. Ted jsem na to koukal na pritelcine ip 4 kde ma jeste 6.1.3 a uz vím proc sem to neregistroval, prtoze jsem si automaticky vytahl ze spodni listy odmitaci tlacitko, coz ted na ios 7 neni. to je blbe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...