Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, moc dekuji za reakce. Ted jsem s tim 2 hodiny hral a pod ruznymi pohruzkami. Ruznym zapinanim a vypinanim funkci se mi to podarilo rozjet. Dost divne. Uz i v aute to funguje. Kdyz se telefon pripoji k autu, tak zacne hudba hrat automaticky jako vzdy. Nekdy ta technika..... Uvidime jak to vydrzi dlouho! Jeste jednou diky.

Odesláno
  V 25. 10. 2013 v 11:02, Bedjasson napsal:

Já při zamknutém hudbu pustím, ale nezměním album, na to musím tel. odemknout. Vy taky? To by byla škoda.

Album se měnit nedá, ale pokud bys měl mít dost času prohrabovat se albama, předpokládá se nejspíš, že budeš mít dost času odemknout telefon.

Už vidím, jak lidi nadávaj, že seznam alb je v ovládacím centru strašně titěrnej ... :)

Odesláno

Zdravim, mám problém s nastavením mailu na Ipadu, nejde mi odesílat pošta, viz. obrázek.  Nastavení mám totožné na Iphonu a tam šlape bez problémů. Neví někdo kde je problém? Díky

post-22325-0-25260000-1382703563_thumb.png

Odesláno
  V 25. 10. 2013 v 12:19, kvejkr napsal:

Zdravim, mám problém s nastavením mailu na Ipadu, nejde mi odesílat pošta, viz. obrázek.  Nastavení mám totožné na Iphonu a tam šlape bez problémů. Neví někdo kde je problém? Díky

Asi si zkoušel účet odebrat a znovu přidat

Odesláno

klucí, není nějaká možnost jak stahovat do ipadu, abych se nemusel přihlašovat přes id a heslo? Nejsem opravdu schopen vytvořit nějaké ID a heslo, už mi to nechce brát žadný můj mail, pořád to píše, že už ho používám a nechce ho to. Začínám Apple nenávidět,

chci si stáhnout jen free aplikace a sám sobě se divím, že nejsem schopen vytvořit nějaké ID a heslo. Apple je úplně mimo moje chápání!  Není někdo schopen mi to vytvořit? Diky Hasič

Návštěvník YPO
Odesláno

mohl by někdo vysvětlit kde najdu v telefonu potažmo v cloudu Klíčenku ?

Odesláno
  V 27. 10. 2013 v 8:21, Rybiz napsal:

hosi, kdyz fotite iphonem (5) jak to delate, ze zmensite fotku primo v teleferiku nez ji via tapatalk ci safari nahrajete sem na forum treba do sekce co mate prave na ruce?

Dělá se to automaticky.

Odesláno
  V 27. 10. 2013 v 8:46, YPO napsal:

mohl by někdo vysvětlit kde najdu v telefonu potažmo v cloudu Klíčenku ?

V počítači jí najdeš. V telefonu to je součást safari.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 10. 2013 v 8:52, patriknapr napsal:

zřejmě sem úplnej debil - prostě nevím kde to je - nicméně je to jedno, páč sem myslel. že to bude něco jako zaheslovanej zápisníček na píčoviny, ale ono to bude něco na vyšší úrovni :-)

Odesláno
  V 27. 10. 2013 v 8:51, shotik napsal:

People. Jde to objednat i do cz ? To mi vychazi na necelych 15000. To by slo

...jedine privezt osobne, jinak je to skrz celnici a plus 21% DPH.

Odesláno
  V 27. 10. 2013 v 9:00, YPO napsal:

zřejmě sem úplnej debil - prostě nevím kde to je - nicméně je to jedno, páč sem myslel. že to bude něco jako zaheslovanej zápisníček na píčoviny, ale ono to bude něco na vyšší úrovni :-)

Já si s tim včera hrál na macu a chápu to tak, že v počítači to funguje jako správce hesel a poznámek které tam jdou zadávat ručně (najdeš to ve finderu jako klíčenku) a na telefonu a ipadu to jen sosá zadaná data. Ipad a iphone si ty data do klíčenky zadávají automaticky. Nemají žádné okno jako na macu. Dělá si to samo na pozadí.

Také moc nerozumím, proč na ios neexistuje app jako správce.

1passwords je na správce jakýchkoliv hesel pořád lepší. Jen na přihlašovací hesla v safari je klíčenka dostačující.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 10. 2013 v 9:21, patriknapr napsal:

Já si s tim včera hrál na macu a chápu to tak, že v počítači to funguje jako správce hesel a poznámek které tam jdou zadávat ručně (najdeš to ve finderu jako klíčenku) a na telefonu a ipadu to jen sosá zadaná data. Ipad a iphone si ty data do klíčenky zadávají automaticky. Nemají žádné okno jako na macu. Dělá si to samo na pozadí.

Také moc nerozumím, proč na ios neexistuje app jako správce.

1passwords je na správce jakýchkoliv hesel pořád lepší. Jen na přihlašovací hesla v safari je klíčenka dostačující.

jo - už je mi to jasnější - vzhledem k tomu, že na stole jedu ve Win, tak jenom to safari a beze mně :-)

dík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...