Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pripade pouziti nas synology a smart tv s podporou dlna, jsou kladeny nejake extra naroky na router? Chtel jsem airport extreme, ale docetl jsem se, ze to snad nebude fungovat?

Odesláno

V pripade pouziti nas synology a smart tv s podporou dlna, jsou kladeny nejake extra naroky na router? Chtel jsem airport extreme, ale docetl jsem se, ze to snad nebude fungovat?

Takhle to přesně mám a frčí to.. Smart TV Samsung, Airport extreme a Synology a frčí to dohromady..

Odesláno

Díky, není nad osobní zkušenost. btw, kterou řadu samsungu máš, spokojený?

55" 8000.. 

Obraz parádní, rychlost normálních funkcí (přepínání, teletext, atd) dokonalá, SMART funkce totálně k ničemu.

Ale protože na to koukám a na hraní mám počítač, nevadí mi to.. :-)

Odesláno

Panove, moc dekuji za reakce. Ted jsem s tim 2 hodiny hral a pod ruznymi pohruzkami. Ruznym zapinanim a vypinanim funkci se mi to podarilo rozjet. Dost divne. Uz i v aute to funguje. Kdyz se telefon pripoji k autu, tak zacne hudba hrat automaticky jako vzdy. Nekdy ta technika..... Uvidime jak to vydrzi dlouho! Jeste jednou diky.

Potřebuju, prosím,  radu, v golfu se mi pořád pouští hudba na iP 4s když si ho propojím s radiem přes BT, v nastavení radia dám neaktivovat BT audio, ale stejně, třeba 5x za minutu mi to nabídne aktivovat BT audio, máte s tím někdo zkušenost?

dík

Odesláno

Pro uživatele co maji mac os Mavericks a maji nainstaloveny balík iLife09 a iWorks 09 a chtěli by nové verze těhto produktů , ale nechtějí za ně znovu platit , protože jim je appstore nenabídl zdarma tak jeden malý trik. Přepněte mac os do angličtiny , po restartu jdete do appstoru, ktery vam jiz nabídne moznost updatu pages, numbers , keynote , garageband, imovie a iphoto zcela zdarma. Po stazeni si muzete zase os přepnout zpet do češtiny. 

Pokud to tady již bylo tak se omlouvám . Jinak good luck.

Funguje to právě jsem toto podstoupil

Odesláno

Teď bych poprosil o radu já

Dobrý večer všem,

tím, že men svět jablečných strojů čím dál víc baví tak mne napadlo, vše přesunout pod jeden učet a zbavit se gmailu.

Situace je taková, že : 

Apple id : mám zaregistrováno na mail na gmailu . Toho bych se chtěl zbavit , nebo si ho ponechat jen kvuli záloze kontaktů, kdybych chtěl změnit iphona zase zpět za Blackberry.

Takže se ptám jde přesunout apple id co mám pod xxx@gmail.com přesunout na xxx@icloud.com , které mám také.

Předem děkuji za rady

Miloš

Odesláno

Tak jsem se včera shodou náhod stal vlastníkem iPadu Air a to dokonce dříve, než začal jeho oficiální prodej. A musím říci, že ta velikostní dieta mu více než prospěla. Je to fakt dobrý stroj. Ač jsem již před rokem přešel na mini a plánoval jsem upgrade na mini s retinou, najednou si říkám že u něj snad i zůstanu.

Odesláno (upraveno)

2quest987: Přejmenování Apple ID máš posané třeba tady - a je tam i jasně napsáno, že iCloud adresy (@icloud.com, @me.com nebo @mac.com) pro nový identifikátor použít NELZE.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Pro uživatele co maji mac os Mavericks a maji nainstaloveny balík iLife09 a iWorks 09 a chtěli by nové verze těhto produktů , ale nechtějí za ně znovu platit , protože jim je appstore nenabídl zdarma tak jeden malý trik. Přepněte mac os do angličtiny , po restartu jdete do appstoru, ktery vam jiz nabídne moznost updatu pages, numbers , keynote , garageband, imovie a iphoto zcela zdarma. Po stazeni si muzete zase os přepnout zpet do češtiny. 

Pokud to tady již bylo tak se omlouvám . Jinak good luck.

Funguje to právě jsem toto podstoupil

Mozem potvrdit, ze to funguje. To prepnutie do anglictiny pomoze aj aktualizacii Aperture na 3.5. A ak niekto nove programy kupil a nemusel (ako napr. ja), tak staci vo fakture kliknut na Report problem a poziadat o refund. Peniaze mi vratili ihned.

Odesláno

Tak jsem si šel v sobotu osahat iPada Air a odnesl jsem si z iStyle macbook Air 13 :D

Je to neuvěřitelnej kus hardware - sice jen sockoidní základní verze, ale zatím jsem zkoušel základní upravy 35 mb RAW v iPhoto a lítalo to jako ďábel, zatím co okna se s tím už dost potily :) tak uvidíme, ale zatím velké překvapení...

Odesláno

Tak jsem si šel v sobotu osahat iPada Air a odnesl jsem si z iStyle macbook Air 13 :D

Je to neuvěřitelnej kus hardware - sice jen sockoidní základní verze, ale zatím jsem zkoušel základní upravy 35 mb RAW v iPhoto a lítalo to jako ďábel, zatím co okna se s tím už dost potily :) tak uvidíme, ale zatím velké překvapení...

Zajímavej skok z iPadu air na MBA 13" . Pochopil bych přijít kouknout na iPad a odejít s MBA 11" . 

Tak ať ti spokojenost vydrží co nejdéle. Ja už si nějak nedovedu představit jít zpět na ntb s Windows.

Odesláno

Ty si na tom ešte dobre,ja som tam vliezol iba na čumendu,či už náhodou nemajú nový MB Pro a tí haj.líci ho mali...a bojím sa toho tam nabehnúť keď budú mať iPad mini s retinou.

Odesláno

Jelikoz jedu na anglickym systemu trvale, tak treba aktualizace Garagebandu nebyla zadnej problem. Akorat mne prestaly fungovat drive koupeny Jam Packy. Nastesti system nechava ve slozce i puvodni verzi, tak to neni zasadni problem. Nicmene jsem stejne vyuzil toho, Apple nabizi v ramci In-App aktualizace za 4.99 euro stazeni dalsiho baliku smycek a nastroju do aktualizovaneho GB. Je to celkem adekvatni nahrada. Jen nejak nerozumim jejich kurzu, protoze z karty mne odecetli jenom 52 korun.

Jinak po up na Mavericks vsechno celkem OK, Office behaj v pohode. Snad jen system se mne celkove zda o neco osklivejsi nez SL (preskocil jsem Lion) a na novej system oznacovani/obarvovani slozek a souboru si nejspis nezvyknu nikdy. Do haje, co bylo spatny na celoradkovym obarveni? Apple tagovani a naslednou kombinaci barev nepouzivam, takze v konecnym dusledku mat ted jenom titerny barevny tecky vedle oznacenejch polozek. A jak jsem tak prochazel fora po svete, tak nejsem votravenej sam. Stejne tak zalozky ve Finderu mne prijdou jako zbytecna vec. Ale to je v pohode - muzu to pouzivat nebo nemusim.

Odesláno

Zajímavej skok z iPadu air na MBA 13" . Pochopil bych přijít kouknout na iPad a odejít s MBA 11" . 

Tak ať ti spokojenost vydrží co nejdéle. Ja už si nějak nedovedu představit jít zpět na ntb s Windows.

Tož to je těžký. Jedenáctku jsem chtěl, ale nemá tak dobrej diplay (16:10 versus 16:9) a než uvalit 15 za ipada tak sem si řekl že raděj prodám stroj s oknama a pořídím maca jako jedinný počítač.... Navíc aktuální steva 12% pro studenty potěšila. On ipad není špatný, ale ikdyž je iPad air fakt super, tak mě prostě neoslovil (to co on umí i můj iphone). Zatím co komplet administrace eshopu mi jede ve flashy což je na ipadu problém, nějaké chatování - problém atd... takže jsem se rozhodl zkusit vynechat ipada a jít cestou macbook a iphone. Akorát uvidíme jak zmáknu žít se 4 GB RAM, přinejhorším za rok upgraduju na lepší model. 

Hodně v rozhodování pomohl i fakt, že apple přibaluje zdarma teď iWork a iLife se kterýma se mi pracuje celkem fajn a nemusím řešit nějaké licence.

Odesláno

Tož to je těžký. Jedenáctku jsem chtěl, ale nemá tak dobrej diplay (16:10 versus 16:9) a než uvalit 15 za ipada tak sem si řekl že raděj prodám stroj s oknama a pořídím maca jako jedinný počítač.... Navíc aktuální steva 12% pro studenty potěšila. On ipad není špatný, ale ikdyž je iPad air fakt super, tak mě prostě neoslovil (to co on umí i můj iphone). Zatím co komplet administrace eshopu mi jede ve flashy což je na ipadu problém, nějaké chatování - problém atd... takže jsem se rozhodl zkusit vynechat ipada a jít cestou macbook a iphone. Akorát uvidíme jak zmáknu žít se 4 GB RAM, přinejhorším za rok upgraduju na lepší model. 

Hodně v rozhodování pomohl i fakt, že apple přibaluje zdarma teď iWork a iLife se kterýma se mi pracuje celkem fajn a nemusím řešit nějaké licence.

Co se týče 4gb ram závisí co vše na tom děláš. Mám už druhý MBP 13" a oba byly se 4gb ramkou a nějak volná pamět neschází. Mac os umí dobře hospodařit s pamětí. Ja bych bez ipadu dnes asi nedal ani ránu. Takže moje HW konfigurace je MBP 13" , iPad 64GB s 3G a iphone . Po vánocích plánuju upradovat ipada na verzi mini s retinou a budu spokojenej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...