David_B Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 ...dyť si říkal, že to má být pro drahou polovičku?no však jo, ta dostala 4S a když jsem si s tím chvilku hrál, tak jsem usoudil, že musím mít 5S a už to bylo
Jeremy Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 no však jo, ta dostala 4S a když jsem si s tím chvilku hrál, tak jsem usoudil, že musím mít 5S a už to bylo Přesně tak, takhle jsem nouzově kdysi přešel k iP od Blackberry a už mám i počítače, iPad, router, Apple TV.. a se vším jsem naprosto spokojenej.
People Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 dostal som sa k apple tv. Zistujem, ze je to zvlastna masinka. Nemate nejake tipy na zaujimave podcasty v ceskom, slovenskom jazyku?
Pirx Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Muzete prosim nekdo potvrdit/vyvratit, ze Ipad MINI ma uz od zacatku od prvni verze jenom ten malej 'lighting' konektor? Dale pak, mate nekdo zkusenost s linkovym vystupem audio z toho lightingu? (Tj. pres redukci na 30-pin, ktera ma v sobe d-a prevodnik) Jestli je to OK nebo to hraje blbe? Dekuji.
koveras Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ipad mini maod zaciatku vyroby iba lighting konektor
jovani Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 iOS7 v pohode, nevadil mi na iPhone 4S ani na 5S
decebal Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 ...chtěl bych se Vás, draci, na něco zeptat. Nedávno tu byly vesměs negativní emoce spojené s přechodem na iOs7. Jak to vidíte dnes?Mám ho na iPadu, funguje bez problémů, na iP4 to nemám,čekám na nový telefon. reakce na 4 byly rozporuplné, tak jsem se na to vykašlal, protože to nepotřebuju.
quest987 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 ...chtěl bych se Vás, draci, na něco zeptat. Nedávno tu byly vesměs negativní emoce spojené s přechodem na iOs7. Jak to vidíte dnes? Někdo tu psal, že iOs 7 chodí na iP 4 v pohodě. Reálná zkušenost podle nic moc, přijde mi to loudavé ( iP 4 používá přítelka) na iP 4S je to celku dobré , ale iOs 6 bylo svižnější a s delší výdrží baterky, ale některé nové vychytávky iOs 7 jsou fajn. A tak jsem se stím nějak s žil a už to neřeším. iOS 7 na iPadu 2 běhá také v pohodě, přijde mi , že je rychlejší než na iP 4S což je zvláštní protože HW maji stejný.Když to uzavřu do iP4 bych iOs 7 nedal do iP4S se stím žít dá v pohodě. Rozdíl mezi 1 jádrovým a 2 jadrovým procesorem obou telefonů je již znát.
quest987 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 ...mi iOs7 ve 4ce jede bez potíží a běžně mám večer 50% baterie.Nevim jak je na tom s baterkou pritelka, ale ja mam vecer na 4S cca 30 procent. Sundavam z nabijecky 6:20 a domu se vracim kolem 22:00.
Radek124 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Kolikátý večer zůstává 50% baterie? Měsíčně provolám zhruba 500 minut a iPhone 4 s posledním iOS5 a původní baterkou mi pořád vydrží v provozu 5-7 dní - stačí se vyprdnout na 3G a mít slušný signál. Všemi kanály vnucovaný iOS7 dodnes beru za zbytečné designové šlápnutí vedle, stejně jako Windows 8 od Microsoftu...
decebal Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 To mi vychází na cca 16 min denně. To provolám, než dopoledne vylezu z baráku:-). Nevyužívání 3G je bazva nápad. To jsem so mohl nechat Nokii 6113:-).
Radek124 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Sorry za nedělní nesmysl - těch 500 minut bylo samozřejmě odchozích, je fakt že i u mě bude celkový hlasový provoz nejmíň 10× větší. Vypnuté 3G si můžu dovolit, protože tam kde se pohybuju (a nesedím zrovna za volantam a nebo netlačím nákupní vozejk) bývá chválabohu k dispozici WiFi...
kvejkr Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Zdravim mam problem s iphonem 5s, stava se mi ze nejde zapnout display, zkratka nic nereaguje. Telefon je zapnuty, kdyz mi nekdo vola tak mu to vyzvani, ale telefon nic. Musim potom provest hard reset. Stava se to prumerne jednou za 1 az dva dny, nekdy casteji. Nema s tim nejdo zkusenost, nez to zacnu resit? Diky.
decebal Odesláno 13. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Sorry za nedělní nesmysl - těch 500 minut bylo samozřejmě odchozích, je fakt že i u mě bude celkový hlasový provoz nejmíň 10× větší. Vypnuté 3G si můžu dovolit, protože tam kde se pohybuju (a nesedím zrovna za volantam a nebo netlačím nákupní vozejk) bývá chválabohu k dispozici WiFi... Stejně tomu nerozumím, vždyť wifi si z baterky taky pořádně bere.
quest987 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Wifi asi neco urcite zere, ale nebude to podle mne nic zasadního, standartne mam wifi zapnute porad a jak jsem psal tak sem vecer na 30 procentech a bez wifi sem mel cca 40 coz podle mne zadnej rozdil. vetsi spotrebu ma prepinani mezi edge-3G- lte . Na předchozím pracovním působišti jsem si v musel 3g vypinat , protoze neustale prepinani edge a 3g byl zrout baterky.
F.B. Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Pár faktov k téme... (?) Wi-Fi is more efficient and uses less battery in modern phones than the 3G radio while associated with an access point. It will use less power than 2G if the phone is "smart enough" to power it down while idle. It will use more power while searching for a Wi-Fi signal, however. Another notable exception are some older phones that used inefficient Wi-Fi chips, they'd get warm/hot to the touch just minutes into using Wi-Fi and keep it at high power regardless of network conditions. Generally, Wi-Fi battery usage should be very similar to 2G (unless searching to associate with an AP). It may make sense to turn the Wi-Firadio off if you only need light data usage. (?) zdroj: http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=362 alebo http://smallbusiness.chron.com/uses-battery-3g-wifi-27139.html F.
Pirx Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Ten vyvoj u Apple jde fakt nejakym jinym smerem, nez by zakaznici chteli... koukam na nemeckou ebay, a ceny POUZITEHO Ipadu mini, pokud ma IOS 6, jsou VYSSI nez ceny noveho retina mini primo u apple...Stejne tak ipod nano minula generace (ctverec) je drazsi nez soucasna (obdelnik)...
montemar Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 .. nechapu.. mne 7 na 5 funguje uplne stejne, jako 6.. uz si ani nevzpomenu, v cem se vlastne 6 lisila a proc ji mnozi dosud uprednostnuji..
dubon Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Je toho vic co me na 7 dost prudi, ale vec ktera me okamzite napada je ze pri sdruzeni ikon apek do boxu se uz neukaze plna obrazovka ale jakejsi pofiderni malej boxik, ktery je nastrankovany na 9 apek. Da se v nem sice listovat, ale daleko vic mi vyhovovalo kdyz jsem videl vsechny najednou. Zkusenost z iPadu mini.
utrejch Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Ja jsem upgradnul na 5s, to otvirani prstem je fakt dobre ... ty stesky po ios 6.0 taky nechapu, rozumim tomu tak, ze proti gustu zadny disputat, aspon je na co nadavat ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se