Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Muzete nekdo doporucit obal - bumper - na iP5S? Libi se mi spigeny? Pouzivate nekdo? Konkretne se mi nejvic zamlouva neo hybrid...... A nebo se na to vykaslat a tahat to jen tak? Mam z toho ajfounu pocit, ze by po par tydnech vypadal dost jete. Tak nevim....
mrazik Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Koupil jsem SPIGEN SGP Case Neo Hybrid a perfektně telefon chrání kakřka ze všech stran. Jedinou nevýhodu spatřuji v horším přístupu k posuvníku vypínání zvuku. Jinak jsem maximálně spokojen. Asi nejlepší pouzdro, které jse kdy měl. Já ho můžu jen doporučit.
patriknapr Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Muzete nekdo doporucit obal - bumper - na iP5S? Libi se mi spigeny? Pouzivate nekdo? Konkretne se mi nejvic zamlouva neo hybrid...... A nebo se na to vykaslat a tahat to jen tak? Mam z toho ajfounu pocit, ze by po par tydnech vypadal dost jete. Tak nevim....Jednoznačně toto http://www.urbanarmorgear.com/collections/iphone5Lepší obal jsem neměl, pevný, tenký a iphone v něm drží jak přibitý.
VS Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Nevíte, jak se v iPadu Air vypínají spuštěné programy? Na normálním iPadu na ikoně spuštěného programu podržím prst, ona se začne třepat a můžu program vypnout. V Air to nefunguje.
schrapnel Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 A nevymazal si nahodou tu appku?2x po sebe stlac home button a potom tie aplikacie ako keby prstom vyhod.http://www.youtube.com/watch?v=mb3bg1_2CKc Nevíte, jak se v iPadu Air vypínají spuštěné programy? Na normálním iPadu na ikoně spuštěného programu podržím prst, ona se začne třepat a můžu program vypnout. V Air to nefunguje.
gorlo Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Rozdil bude v tom, ze ten normalni Ipad bude mit starsi iOS a ipad Air nejnovejsi a tam se 2x macka home button viz. vyse.
shotik Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 no tak home se snad mackal vzdycky dvakrat pro vyvolani spustenych appek ne ? v tom bych rozdil nevidel . Rozdil je v podrzeni prstu na apce a naslednym tuknuti na krizek (do ios6) a vysoupnutim smerem vzhuru viz vyse (od ios7)
VS Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Nic jsem nevymazal, ono to funguje. Akorát to dvojí mačkání tlačítka jsem nepoužíval, ale pěti prsty šoupnu obraz nahoru a dole se ukáže lišta se spuštěnými programy. iPad Air jsem předal řediteli a tím to pro mě končí. Akorát to v polštině vypadalo zajímavě. Hlavně, když to psalo szukam pocztu. V polském průzkumníku ve Windows je zase tlačítko Vyszukaj. Včera jsem se odhodlal nainstalovat aktualizaci IOS na svém iPadu a kupodivu to přes noc udělal. I když to po spuštění hlásilo předpokládaný čas 62 hodin. Akorát mě naštvali, že změnili hodiny a místo původních Mondaine tam teď jsou obyčejné z hůlek.
knihomol Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 (upraveno) Pánové,mám naprosto zoufalý dotaz. Píšu svou vědeckou studii v Pages, se kterým jsem poměrně spokojen. Vše fungovalo tak jak má, do dnešního rána. Dnes jsem otevřel soubor a zobrazila se mi chybová hláška "nelze otevřít". Nevíte co s tím? Přišel bych o rok práce :-( Prosím moc o radu. Počítač jsem restartoval a nepomohlo to. Ostatní soubory otevřít lze. Zkoušel jsem ho i přejmenovat, ale ani to nepomohlo. A teď jsem ještě zjistil, že automatické zálohy vypnuty :-( Upraveno 9. března 2014 uživatelem knihomol
Pirx Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Knihomol: Zkus ho otevrit nekde jinde jako neco jinyho - na Macu v Texteditu, nebo ve windows ve wordu nebo nejakym tom poznamkovym bloku.... V lepsim pripade z toho vytahnes aspon ten text bez formatovani, v horsim si aspon budes moct rict, ze priste se ti to uz nestane, protoze ses prave naucil zalohovat takovym zpusobem, ze na to uz nikdy nezapomenes.
Radek124 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) 2knihomol: Asi by ode mě bylo sprosté ptát se v takhle blbé situaci na Time Machine... PS: Kdyžtak mrkni do ~/Library/Autosave Information, někdy k objevu záložní kopie pomůže i zadání pár slov z textu který si pamatuješ do Spotlight... Upraveno 10. března 2014 uživatelem Radek124
schrapnel Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 skus si este otvorit www.icloud.com a pokus sa otvorit ten dokument v Pages tam (ak si teda mal nastaveny backup na iCloud) ...
People Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) apple vydal ios 7.1. Taham do iphone 5S aj do ipadu mini. Upraveno 10. března 2014 uživatelem People
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 tak já to teda stáhnu, ale jenom kvůli vylepšení výkonnosti na 4S - to sem teda zvědavěj :-)
People Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 pisu tam aj vylepsenie vykonu na iphone 4. Kto vie, moja 4 ma stale 5.1.11 a stale nemam odhodlanie to upgradovat.
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 já bych to nedělal ... dodnes lituju, že sem se nechal na 7 nachytat - když vidím jak běhá telefon mé milé a ten můj tak bych z toho zvracel
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 hotovo .... kromě tlustejch písmen žádná viditelná změna .... i to je dobrý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se