Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

help...  jak dostat mp3 z knihovny v itunes do iP5s? Chvíli už se s tim zlobim a nemůžu na to přijít. Jsem jablečnej zelenáč, tak se mi netlemte.

Odesláno

dlubix .. jestli si to dobře pamatuju, tak připojíš iphone k počítači, objeví se ti v itunes, jdeš na položku hudba a tam zaškrtneš co chceš a synchronizuješ.

Odesláno

a ja doufám, že když Apple udělá takovou zrudnost. tak zachová nadále telefony normalni velikosti. Zlata iP4S nejlepsi velikost co kdy byla. iP5S super stroj, rychlej, peknej to vsechno jo, ale uz se mi nedrzi v ruce tak skvele jako 4S

Odesláno

souhlasim ze se nejlepe ovladala 4/4S ale za petku bych velikostne dolu nemenil uz. Spis jde trend smerem nahoru a ja uz mam cukani zkusit na tu chvili nez vyleze nový iphone i nejaky android telefon s vetsim displayem. Nakonec se vzdy ale premluvim ze iOS je to co ja potrebuju a ne susenky a lentilky :) 

Takze za me vetsi display ano ale zaroven zachovat velikost 4" u jineho modelu. 

Odesláno

souhlasim ze se nejlepe ovladala 4/4S ale za petku bych velikostne dolu nemenil uz. Spis jde trend smerem nahoru a ja uz mam cukani zkusit na tu chvili nez vyleze nový iphone i nejaky android telefon s vetsim displayem. Nakonec se vzdy ale premluvim ze iOS je to co ja potrebuju a ne susenky a lentilky :)

Takze za me vetsi display ano ale zaroven zachovat velikost 4" u jineho modelu. 

Kdyby byl v těle 4S stejnej hw krom displeje jako u 5S tak sem maximalne happy. :)

Odesláno

asi tak . hrozne jsem ji chtel tak sem ji koupil a prvni tejden jsem se zzival s velikosti displaye ze nelze ovladat jednou rukou cely displej . no a ted uz mi prijde malej. Bude to tim ze na nem i delam vic nez na iphonu 4. K tomu jsem se na chvili vratil jako k meziclanku kdyz jsem mel zachvev koupit 5S jeste nez vylezl ale na tu mensi velikost uz bych si tezko zvykal . 

Odesláno

Mám poslední dobou chuť vyhodit 4S z okna a koupit ipad mini a k tomu nějakou nokii za kačku. K čemu je, když ten telefon umí všechno, ale když jej používáte, tak nevydrží nabitý ani do večera? Navíc na ipadu bude všechno pohodlnější - kalendář, internet, mail, občasná kontrola a čtení dokumentů a pdf. Tak k čemu iphone?

Odesláno

Mám poslední dobou chuť vyhodit 4S z okna a koupit ipad mini a k tomu nějakou nokii za kačku. K čemu je, když ten telefon umí všechno, ale když jej používáte, tak nevydrží nabitý ani do večera? Navíc na ipadu bude všechno pohodlnější - kalendář, internet, mail, občasná kontrola a čtení dokumentů a pdf. Tak k čemu iphone?

také jsem o této variantě přemýšlel, ale řekl bych, že bych nejdříve počkal na iphone 6 ... ideální by byl takový telefonující ipad mini ))

Odesláno

Kluci, Ipad mini používám denně, ale nějak si nedovedu představit že bych ho dal k uchu a telefonoval z něj, asi bych si připadal minimálně jako Otík z Vesničko má středisková :) Potažmo i kdyby byl na handsfree. Je samozřejmě skladnější ale pořád to není telefon do kapsy, stěží se mi vejde do jediné vnitřní kabátové.

Odesláno

Jako telefon jej nechci. Ale pro všechno jiné by byl s 3G lepší než iphone. Hlavně ta výdrž baterek. A pak bych od telefonu chtěl jenom to, aby uměl synchronizovat kontakty s gmailem.

Odesláno

V Coreldraw ve windows a tam ulozit bud jako AI tedy adobe illustrator nebo vyexportovat jako eps. Nasledne v Macu otevrit v Illustratoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...