kulix Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 tvl to napiš do vlákna Damasko Co je Damasko??? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tak jsem to nevydrzel a sel rano do vodafonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Mně už to mimozemšťan veze na pobočku, vzal jsem si plusko a ženě klasiku. Jsem fakt zvědav na tu velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Bushman: Souhlasim. Zil jsem spokojene se starym tlacitkovym mobilem (pouzivam ho stale),ale dostal jsem firemni smartphone. Vybral jsem japko a nelituju. Vse funguje, jak ma, veskery nastaveni interfacu do firemni site (vcetne chranenych datovych prenosu) bylo hned hotovy. Napr. na Androidu to je pry mnohem vetsi opruz. Vaechno chodi hladce, nic se neseka, proste pouzivam to, na co jsem zvykly (kalendar, email), nemusim nic tweakovat, doinstalovavat ani ladit nastaveni. Jasne, telefon je drahej, ale je to pracovni nastroj a pro tento ucel slape skvele. takze to neni problem. Ale klidne si priznam, ze za svoje love bych si ho kvuli delani dojmu na okoli nekoupil, ekosystem doma nemam (minimalne prozatim . On ten ekosystém rostl pomalu, to nejde nakoupit najednou, kam by člověk přišel. Koupil jsem telefon, pak jsem půl roku okukoval iMac, zkoušel, četl recenze, zariskoval...a byl jsem nadšený. To byl ještě Mountain Lion tenkrát, pak Maverick a teď Yosemite. No a když stolní Mac, tak by to chtělo i MacBook. Nojo, jenže když mi ho žena záviděla a mořila se na starém notebooku s XP, tak se pořídil druhý...a už to jelo... :-) Ovšem dneska nelituju, co tyhle věcičky spolu dovedou, to je paráda. A teď s tím iOS 8 a OS X Yosemite je ta provázanost naprosto špičková - hovory přes mac, předávání rozepsaných mailů z jednoho zařízení na druhé... Tohle je totiž podle mne to, co dělá Apple tím, čím je - špičková promyšlenost těch systémů. A navíc věci, které tam jsou, tak fungují... Ne jen někdy, napůl, ale prostě fungujou 100% a vždycky. Ano, na iPadu nebo na iPhonu nesmím lézt do souborového systému a nedám si tam (aspoň ne přímo) nějakou aplikaci támhle odněkud staženou. To je omezení - ale za to mám stabilitu kterou jsem neviděl na žádné jiné platformě. Mimochodem, kdo máte Mac, uvědomili jste si třeba, že skončilo takovéto ... jaký mám ovladač grafické karty, starej, novější, takovej, makovej...ovladač támhle toho a tamtoho... To se tady prostě neřeší, Apple software je optimalizovaný na Apple hardware a není co řešit. Jistě, už slyším, jak jsme omezení, co nám dá Apple, to musíme mít, nemůžeme si tam dát jednu z tisíce grafických karet na trhu a vyzkoušet, který z mnoha ovladačů je ten akorát... To fakt nemůžeme. Ale já osobně o tohle nestojím. To už mám za sebou,. Chci zapnout počítač a dělat na něm co mě živí, nebo se na něm bavit. A výkon mám takový, jak výkonný model jsem si koupil a naprosto nemám potřebu to nějak ladit a tunit. Prostě to už vyladěné bylo, když jsem to vyndal z krabice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Potkali jste někde 64GB verze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 exBURN: leda ve snu .))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Ja este na obrazkoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Mně už to mimozemšťan veze na pobočku, vzal jsem si plusko a ženě klasiku. Jsem fakt zvědav na tu velikost... I ta 6 je padlo jako prase, 6+ si neumim ani predstavit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Dobrej tah od apple jak prodat 128 čky nic počkáme na příští týden. Upraveno 24. října 2014 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 I ta 6 je padlo jako prase, 6+ si neumim ani predstavit :-)Sestka je o malinko vetsi nez petka,po chvilce hrani mi prisel jsko ne moc velkej rozdil oproti petce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Mně už to mimozemšťan veze na pobočku, vzal jsem si plusko a ženě klasiku. Jsem fakt zvědav na tu velikost... Prvni dojem je,ze to je fakt obrovsky,po tejdnu uz nebudes chtit jinak,bych tak tipoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 64GB verze jsou k dispozici v Mironetu, něco na Aukru, 16GB všude skladem bez zájmu, čekám na statistiku kolik tisíc kusů se prodá za první 3 dny, ze svého okolí znám jediného člověka, který si chce koupit IP6 16GB na Vánoce, znám ale víc lidí, kteří přemýšlí o odchodu od IP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 mironet prodava UK dovozy s anglickou nabijeckou a za nehorazny ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 mironet prodava UK dovozy s anglickou nabijeckou a za nehorazny ceny V první vlně ano, pak už ne. Mam od nich 5S určenej pro CZ trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 mame od nich 5 z dubna z UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 jenom se zeptam, když pominu anglickou nabíječku jaký je v nich rozdíl? Záruku uplatňuješ stejně u prodejce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 frantisekH: rozdil vcelku zadny ale proc priplacet za UK verzi nekolik tisic ? Neprijde mi to moc logicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 omlouvam se, připlácením jsem nějak přehlédl..spíš mě zajímalo jestli je rozdíl mezi uk a CZ verzí jinde..díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tak peníze jsou to poslední když něco chceš. Mezi jinými telefony v běžné distribuci je rozdíl klidně 20% a taky to někdo neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 me prijde dost dat 21k nebo 28k , to je navic 33% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se