Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zlatý stávající 13" rMBP se dvěma USB3, dvěma thunderbolty, HDMI, magsafe a čtečkou SD karet... jedno jediné USB "na vše" je u noťase fakt zhovadilost - stačí v něm to "céčko" jednou zalomit a celý ten nedobytný zázrak bude po vybití na odpis. Měl jsem naivně za to, že stejný průšvih jako na prvním MBA už se nebude opakovat - ale vrchní bukvatýr zjevně dál sází na vzpomínkový optimismus nadržených frikulínů s nastavenýma peněženkama. Ale kdo chce kam...  :whistling:

Pochybné technologické preview externího náramkového displeje k mobilu snad ani nestojí za komentář...  -_-

Odesláno

Počkej, to se nabíjí přes jeden konektor??? A co když chci připojit čtečku, USB  a nabíjet ???

Odesláno

Macbook super. Ale nové ceny iphonů jsou taky pecka :-) Už si připadám jako u rolexu :-D

Taky na to koukám, iP 6 64GB jsem kupoval před třemi týdny a teď + 3.200Kč...

Odesláno (upraveno)

Počkej, to se nabíjí přes jeden konektor??? A co když chci připojit čtečku, USB  a nabíjet ???

tak smůla a hezky čekat  :lol2:

Jako designově suprčupr, ale funkčnost? I na tabletu mám víc konektorů a využiji je.

U hodinek mě zaujaly sportovní funkce, jen mi moc není jasné, kam bych při běhu dal tu jejich plácačku, dělají se iBatohy?

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

Mám Air a nedovedu si představit pouze 1 konektor. To už fakt přeháněj. Navíc, proč už není to svítící jablko. Dělalo to apple applem. To je takovej problém to tam dát?

Návštěvník Mitak
Odesláno

Taky na to koukám, iP 6 64GB jsem kupoval před třemi týdny a teď + 3.200Kč...

No ty vole ! A toto proběhlo kdy ? Dnes po eventu ? Nebo už je to nějakou dobu kvůli dolaru ?

Odesláno

Ad "Macbook": Nejde jen o napájení - když už tu byl zmíněn dock, tak nebetyčná pitomost je právě absence Thunderboltu, což byla de-facto protažená PCIE sběrnice  na kterou se dalo externě pověsit cokoliv (síťovka, externí grafika a disky, USB hub s tiskárnama, myšima a klávesnicema...) a vše provozovat plnou rychlostí N*10(20)Gbps. Libovolné USB je proti tomu pomalá srágorka s věčně plnou softwarovou vyrovnávací pamětí, která bude jen zdržovat, tuplem s (zatím) atypickým konektorem typu C, ke kterému bez redukce 99,9% dnešních periférií nepůjde připojit...

Odesláno (upraveno)

JJ po vychladnutí asi ušetřím a zůstanu u 13" Air Haswell. Nový Air je hezký, ale ten doplatek ze současného Airu je krvavý. Navíc osobně si myslím, že tam bude nějaký háček v tom chlazení a výkonu - na to jsem zvědavej jak mají pošefované, ale současný Air když pustím výkon na max tak ventilátor chladí jak o život a i tak je povrch horký.

Jo a taky mohl vydržet 13 hod + jak současný Air kikoti fakt.

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno (upraveno)

Koukám že masivně podražily i doprodejové 5S... jsem nějak přehlídnul že Cook teď místo u ťamana peče ve Švýcarsku?  :eek:

Ad Macbook: stačí pustit nějakou hru a řádně se zapotí i MBP s "papírově" 2x výkonnějším procesorem a grafikou. Tohle holt bude víc než kdy dřív spolíhat na "Thermal throttling", tj. softwarové snížení frekvence při přehřívání - takže i přes možnost nárazového zvýšení taktu to bude při dlouhodobé zátěži (např. komprese/dekomprese souborů) výkonnostně připomínat spíš Atomový netbook...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

iPod je také o 1000,- dražší, než před Vánocema. to je docela rapidní zdražení skoro všech zařízení. Jen apple TV  a iPad zůstala původní cena. A myslím, že říkal buzcook že TV bude levnější.

Odesláno

Thunderbolt opravdu zamrzí - kor když už jsem fo něj zainvestoval;), svítící jablko je asi z důvodu "tenkého" displaye - víka imho

Odesláno

JJ po vychladnutí asi ušetřím a zůstanu u 13" Air Haswell. Nový Air je hezký, ale ten doplatek ze současného Airu je krvavý. Navíc osobně si myslím, že tam bude nějaký háček v tom chlazení a výkonu - na to jsem zvědavej jak mají pošefované, ale současný Air když pustím výkon na max tak ventilátor chladí jak o život a i tak je povrch horký.

Jo a taky mohl vydržet 13 hod + jak současný Air kikoti fakt.

Také jsem si říkal, že je čas na změnu, ale ani náhodou. Osvětlené logo a konektory, přes to nejede vlak. :fyou:

Navíc cena jednoznačně rozhodla. :frusty:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Asi se zdražuje jen to, co se jim dobře prodává, o iPad Air 2 už takový zájem není. A iPhone 5S museli zdražit, aby nebyl o moc levnějši než šestka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...