vietor007 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 V 27. 4. 2016 v 21:56, zrno napsal: Je tu někdo z prahy kdo by přeinstaloval starýho macbooka? Napíš SZ. Môžem pomôcť.
nekdo Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 V 27. 4. 2016 v 21:56, zrno napsal: Je tu někdo z prahy kdo by přeinstaloval starýho macbooka? preinstalovat si ho muzes i sam - kdyztak sz.. navody a spousta dalsich veci k tomu je na (snad to sem muzu napsat) macforum.cz
Radek124 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Tak to je blbé - rozsvítí se aspoň displej, nebo pípá nějakým způsobem po zapnutí?
Bushman Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Tak se mi dneska povedlo vytrousit z kapsy vesty mého iphona 6 a mám pavouka přes celé sklo. Původně jsem to bral jako znamení osudu, že mám toto velikostně nepraktické pádlo nahradit novým 5SE, ale pak zvítězilo mé srdce lakomce a zvolil jsem cestu opravy průhlednou lepicí páskou za třicet korun. :-) Tak pozor na iphony, je to dřív, než se nadějete.
Maxel Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Sem hamounsky-podobně odmítl investovat do nového telefonu (SE) a tak pořídil na zkoušku po několika letech mnou dosud poměrně nenáviděný Android (SGS4 black edition). Kupodivu se s tim dá fungovat celkem slušně a těch kompromisů je vodost míň než na předchozím služebáku - Blackberry Z10. Jasně, iOS je jinde, ale Lízátko 5.0 ušlo kus cesty od doby Froyo 2.2, kdy jsem měl poslední A-foun (první Galaxy S). Co je potřeba zmínit, pokaždé když vezmu do ruky Miniho (teď na něm píšu), přepadne mě nutkání S4 vrhnout voknem a pořídit ESÉ vobratem - koz it džast simply vorks. Njn... Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem Maxel
quest987 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 V 30. 4. 2016 v 21:34, Maxel napsal: Sem hamounsky-podobně odmítl investovat do nového telefonu (SE) a tak pořídil na zkoušku po několika letech mnou dosud poměrně nenáviděný Android (SGS4 black edition). Kupodivu se s tim dá fungovat celkem slušně a těch kompromisů je vodost míň než na předchozím služebáku - Blackberry Z10. Jasně, iOS je jinde, ale Lízátko 5.0 ušlo kus cesty od doby Froyo 2.2, kdy jsem měl poslední A-foun (první Galaxy S). Co je potřeba zmínit, pokaždé když vezmu do ruky Miniho (teď na něm píšu), přepadne mě nutkání S4 vrhnout voknem a pořídit ESÉ vobratem - koz it džast simply vorks. Njn... že tě hanba nefackuje a ruce neupadnou
Maxel Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Já vim. Sám se před sebou stydim! Fakt!Bohužel byly unexpected výdaje a tak na ajfouna nezbylo - snad na podzim, kdy mam přislíbený i příspěvek od firmy Do tý doby to snad s robotem dam. Ikdyž pravda první a druhý den jsem jej proklínal. Člověk si halt v dobé nouze asi zvykne na fšechno
quest987 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 V 30. 4. 2016 v 21:58, Maxel napsal: Já vim. Sám se před sebou stydim! Fakt!Bohužel byly unexpected výdaje a tak na ajfouna nezbylo - snad na podzim, kdy mam přislíbený i příspěvek od firmy Do tý doby to snad s robotem dam. Ikdyž pravda první a druhý den jsem jej proklínal. Člověk si halt v dobé nouze asi zvykne na fšechno Na droid ja asi nikdy. To bych snad radši dělal kompromis s BB
Maxel Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 V 30. 4. 2016 v 22:08, quest987 napsal: Na droid ja asi nikdy. To bych snad radši dělal kompromis s BB Tvl, nevíš vočem mluvíš Z10 mi zůstal, klidně poskytnu na zkušební dobu - rychle budeš vyléčen
Radek124 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Ona ta závislost na jabku není ani tak o "sektářství", jako o klasickém "vendor-locku" ala Microsoft: Jednou nakoupené aplikace hry, hudba a videa z Appstoru/iTunes jsou na panákovi k prd platné - a kdybych si spočítal kolik v nich mám "zainvestované", tak se mi robot nevyplatí ani kdyby stál jen polovinu ceny jabka. Průšvih je, že v uvedené cenové hladině se nacházejí prakticky jen čínské dreky s podvyživeným úložištěm, které v případě dotyčného OS znamená neustálé problémy s hledáním volného místa, ručním přesouváním kde-čeho na pomalou paměťovou kartu (která by mi dřív a nebo později chcípla) - prostě ne, ani pro děcka ne, to jim radši budu každý půlrok sponzorovat rozbitý displej na 5C...
quest987 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 30. 4. 2016 v 22:34, Maxel napsal: Tvl, nevíš vočem mluvíš Z10 mi zůstal, klidně poskytnu na zkušební dobu - rychle budeš vyléčen frčel jsem na BB ještě v dobách starých OS . BB 8910 až BB 9790 . tam to byla občas výzva. Za jedním si stojím. Droid pro mě nikdy nebude. Stačí mi jednou dvakrát do měsíce řešit otcovu Galaxy S5 proč něco nefunguje, proč se to tady seká, proč si to nepomatuje zase heslo na wi-fi.
Bushman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To bych snad byl raději bez telefonu, než abych si pořídil androida. Žena ho má služeního a je to teda zoufalství. Už říkala, že si snad z vlastní kapsy pořídí to SE, protože s tím jejím krámem je to o nervy.
vsudybyl Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Pokud android tak čistý.za vše múzou nedokonale nadstavby výrobců mobilu.
AndyAaron Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ja frcel dva roky na BB9780 a porad na to rad vzpominam. Zadne sekani, vse perfektne fungovalo, velice pohodlne se s tim volalo a hlavne, klavesnice k nezaplaceni. Nebylo tolik aplikaci a nebo byly pomerne drahe, uznavam.U ip6 mi trosku vadi paradoxne volani. Pouzivam casto sluchatka. Kdyz je clovek na hodinovem callu, tak samozrejme displej zhasne a zamkne se. Kdyz se clovek dostane ke slovu a chce se "odmutovat", tak trosku dele trva odemceni telefonu. A pokud v prubehu hovoru prijdou nejake emaily nebo jine notifikace, tak se telefon odemkne na hlavni obrazovce a ne na obrazovce probihajiciho hovoru. Takze jeste musi lovit tohle. Jsou to blbe 3-4 vteriny, ale kolikrat je to neprijemne, kdyz na druhe strane ceka deset lidi na vasi odpoved.
Radek124 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To já si zas říkám, jaká by to byla prča v případě rozbitého jabkofonu dočasně zresuscitovat 15 let starého starého Erika T39... (ani nevím jestli bych v "křemíkovém nebi" ještě našel nabíječku - vyboulená baterka už je stejně spolehlivě K.O.) Manželka má pro podobné případy zaarchivovaný stejně starý 7-centimetrový Samsung A400: baterky v něm sice už o moc víc než den nevydrží (co by za to někteří Androidisti dali!), zato v práci s ním jednou za čas uvádí do rozpaků všudypřítomné troubelíny s jejich ošprckovanýma čtvrtkilovýma 6" pádlama, přesvědčené o tom že si z nich dělá prdel a mluví do dětské hračky...
quest987 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 T39 byl super stroj taky jsem ho chvili měl AndyAaron: BB 9780 mám pořád doma . Jako záložní stroj
Bushman Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Takovýhle starý stroje taky doma mám, volat z toho jde a sms se taky dá napsat. Takže bych s tím mohl krásně fungovat. Bohužel mám v tom iphonu pár nakoupených aplikací, který používám a ty bych už postrádal. Není toho sice moc, ale to co mám, tak používám docela dost a jsem na ně zvyklý.
Návštěvník Mitak Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Chlapi, potřeboval bych poradit od někoho, kdo má přímou zkušenost s Apple TV. Nechce se mi dávat víc než dvojnásobek za tu poslední generaci, možná by mi stačila ta předchozí. Moje využití by bylo následující: Používám na iPhonu Apple Music, kdy iPhone připojím jack-jack kabelem do AV receiveru. Jenže omezení kabelem mi nevyhovuje, chtěl bych být k AV receiveru připojený bezdrátově a mít možnost měnit písničky na dálku a telefon mezitím používat i třeba na surfování apod. Nová Apple TV má ve specifikácích oproti starší verzi podporu Apple Music, ale předpokládám, že se jedná spíš o nějakou aplikaci přímo v zařízení, takže člověk může Apple Music používat bez Iphonu nebo podobného zařízení. To ale nechci, nechce se mi drbat s ovladačem a dívat se u toho na televizi, co vlastně vybírám. Chci songy vybírat na telefonu bez nutnosti vidět na televizor. Tohle by předpokládám mělo fungovat i na staré Apple TV ? Další funkce jsou mi zatím šuma fuk a pokud by mi nějaká funkce do budoucna chyběla, tak bych asi našel uplatnění jinde pro tuto starší generaci. Takže jak ? Bude mi to takto fungovat, jak potřebuju ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se