Radek124 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Při "zálohování" na iCloud se fotky resamplují do formátu s delší hranou 2048px, jde o oficiální postup kvůli "úspoře místa". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Kua, a nejde to někde vypnout?! (řečnická)Nic noc, tak zpátky na OneDrive. Škoda, myslel sem že to zmáknu v rámci japka bez externí appky. Upraveno 3. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 On ten "fotostream" není taky míněný jako záloha, ale jen jako "fotoblog" posledních 1000 fotek za 30 dní, který se ani nepočítá do kvóty iCloudu. Pokud chceš synchronizovat v plném rozlišení, musíš si zapnout "knihovnu fotografií na iCloudu", tam už je ale prostor nad 5GB zpoplatněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 50gb za 1euro je podle me v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Ahoj, nějaký tip na pročištění Macbooku Air. Už má ca 4-5 let brzo, konfi: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Funguje relativně bez problémů, ale např. při hledání na ebay se strašně spomaluje, respektive chrome funguje opravdu nic moc. Obdobně větší excelové tabulky. Musím koupit nový? Nebo je nějaká šance, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Rekl bych , ze limit jsou ramky, ktere u tohoto modelu nejde rozsirit (pokud se nepletu). Takze jedine rychlejsi SSDcko a prestat pouzivat treba Chrome. Me prijde , ze zatezuje ntb vic nez Safari. Par dni zpet sem mel doma prastareho Macbook White a slapal pomerne obstojne na svuj vek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Rekl bych , ze limit jsou ramky, ktere u tohoto modelu nejde rozsirit (pokud se nepletu). Takze jedine rychlejsi SSDcko a prestat pouzivat treba Chrome. Me prijde , ze zatezuje ntb vic nez Safari. Par dni zpet sem mel doma prastareho Macbook White a slapal pomerne obstojne na svuj vek. Díky, popřemýšlím. Už používám více Safari a je to poznat. A možná bych neměl mít otevřených 30 oken s aukcema najednou. Jako musím říct, že na 5 letý noťas šlape velmi spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Docela mě překvapuje, že před pěti lety někdo koupil ntb s 2 GB RAM. Já už před osmi kupoval s 4 GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Teh 30 okem bude taky jeden ze zaseku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 (upraveno) On ten "fotostream" není taky míněný jako záloha, ale jen jako "fotoblog" posledních 1000 fotek za 30 dní, který se ani nepočítá do kvóty iCloudu. Pokud chceš synchronizovat v plném rozlišení, musíš si zapnout "knihovnu fotografií na iCloudu", tam už je ale prostor nad 5GB zpoplatněný.Jojo, já vím a máš pravdu. Mám i zaplacených 50GB. S tou knihovnou je ale potíž v tom, co už jsem tu nastínil před pár dny a to, že jedeme se ženou na jedno ID a tak kdybych to zapnul u sebe (oja už to má), tak se nám všechny fotky pomíchaj dohromady a bude to strašnej bořdel. Takže musim nejdřív vyřešit ID-split a pak na to půjdu cestou té knihovny. Jinak jsem dnes měl konečně chvilku na pohrání si s Olloclip a nevypadá to vůbec zle. Vajd a ryba je tam spíš do počtu, ale ty makra se zdaj být hodně slušné. Jak se dostanu domu na Mac, zkusim pár pokusů upravit a postnu do vlákna kde se řeší focení makra ; ať mi to tam zdrbnou Upraveno 4. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Docela mě překvapuje, že před pěti lety někdo koupil ntb s 2 GB RAM. Já už před osmi kupoval s 4 GB. Tenkrát to byl normální model Airu...i když je pravda, že o necelý rok později přišla novší generace. Teh 30 okem bude taky jeden ze zaseku Je to pohodlnější, než pořád otvírat sledovací list a otvírat si právě končící aukce... Ale vím, že to není optimální. Jen mi přijde, že dříve to problém nebýval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 @Olloclip: Jedna rychlovka, 10x macro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Tos to neni uplne marne. Ze bych se pro nej vydal do Bronxu znovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Zrovna u hodinek je blbé, že do ostrého záběru se u ?lloclip 10x ani při ručním zaostření na "nekonečno" nedá vecpat celý ciferník - ideální by bylo tak 5x ...a nebo fotit jen dámské hodinky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naštěstí nejsou kolem jen "hodinkové" objekty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...ale i na nich se bohužel projevuje malá hloubka ostrosti (1-2mm?), která při držení iPhonu v ruce dělá z focení spíš loterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Jo fauna, to je jinej vořech než hačající a čekající hodinky. Sem takhle při focení 7002 zahlídnul kousek dál mravence a rozhodl se, že ho prostě blejsknu. Super zábava na 10min a jediná jakštakš fotka je tohle a von na mě zrovna musel vystrčit prd*l Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Tak jdu reklamovat iPhone 6 - posunula se mi čočka předního fotoaparátu. Ještě k tomu je po roce a 2 měsících baterka skoro mrtvá - ho*no vydrží, vypíná se při 30%, nepřesný ukazatel % a nedá se na ten telefon pořádně spolehnout. Reklamoval tu někdo úspěšně i baterii po takovéto době, nebo to vždy svedou na běžnou degradaci baterie? Tak musím pochválit Český servis v Brně. Ve čtvrtek si pro telefon přijel svoz a dnes stav reklamace: vyřízeno, provedena oprava výměnou (whole-unit) celé jednotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Panímáma si rozprskla display na 6s o šutřík, a v Revoluční jí řekli, že to budou posílat na opravu do Holandska....kdybych sakra neviděl na vlastní oči maníka, co display vyměnil za pár minut na baru...himlhergot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Jo jo, díky vypečeným vychytávám jako krycí sklo s natvrdo přilepeným displejem, Force Touch a Touch ID (jehož čip je navíc párovaný ke zbytku hardware) časy levných barových kutilů bohužel brzy skončí - a (snad kromě baterky - i když i s těma už to svého času ovocní cifršpioni zkoušeli) už nic jiného než zmiňovaná "oprava výměnou celé jednotky" nebude dávat smysl... Upraveno 6. června 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Pak začne dávat smysl pojištění přístroje pro případ rozbití... a nebo správnej zaměstnavatel, který ti přístroj zakoupí za své. Když vidím, jak často běhá kolega s rozbitými displeji od našich zaměstnanců, tak si říkám něco o perlách a sviních... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Doma nám přibyl iphone, nebude můj takže vytvořím nový apple id, půjdou tam potom nahrát aplikace z appstoru stažený pod mým starým apple id? Navíc když mám US store a k tomuhle novýmu id bych dal český. Nebo jak funguje to rodinný sdílení? Ještě jsem to nezkoumal, ale nerad bych sdílel třeba fotky (ehm) nebo např. dokumenty z Pages atd jde to nějak omezit? Upraveno 7. června 2016 uživatelem quequeek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se