Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mb pro mi neprijde o tolik tezsi a vykon se vzdy hodi. Plus ten displej. Jsem pro PRO

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Pro kancl cinnost coz bude asi vetsina casu vyuziti toho ntb staci SSD a 8GB RAM at rychle nabihaji aplikace, takze osobne bych uprednostnil air - tj. Mobilitu a vydrz za cenu displeje a vykonu (ktery ale nevyuzije) :-)

Odesláno (upraveno)

Za mě jednoznačně rMBP - na grafické věci bývá kromě kvalitního displeje (kde je HiDPI IPS o 2 třídy lepší než somrácké TN) potřeba i trochu trvalejší výkon, s jehož přísunem a uchlazením už mívá Air problém. Pokud by byl problém s cenou v podhodnocených CZK tak klidně jetý - ale aspoň 2013 late 8/256+. Argumentovat vyšší "mobilitou" třináctipalcového Air vs rMBP je IMHO kravina - rozdíl v hmotnosti je "jeden řízek", přičemž rMBP má při stejné tloušťce menší půdorys, takže je ve finále skladnější (do dámské kabelky nevleze ani jeden). Nabíječku díky celodenní výdrži nepotřebuju (teda pokud nedělám s ksindlwarem od Siemense v Parallels), takže mi noťas vleze i do zapínací složky s papírama. V ní by chmaták plnotučněj noťas nečekal, navíc při případném pádu se díky pevným a vypolstrovaným rohům (na rozdíl od batohů a neoprenových šprcek) nepotlučou hrany  :cool02:  

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Prodal jsem iphone 6 a novej majitel me ted psal, ze mu nejdou stahnout fotky do pocitace, docela prekerka :-/ Ze teda v Itunes to jde, ale fotky ze maj jit stahnout i bez itunes... ale ze windows ten telefon proste nevidej.... Ja vubec nevim jak to ma fungovat, me to na macbooku slo, ze bez itunes se otevrel nejakej primitivni prohlizec fotek, ve kterym byl videt ten iphone a fotky sly stahnout jak kdyby to byla karta z fotaku treba... ale netusim jak to ma nebo nema jit s windows... Nevite jestli se tam instalujou nejaky ovladace treba? Nebo jestli je ten telefon spis nejakej rozbitej?

Odesláno

Že on ten "novej majitel" čeká, že se mu to připojí jako "Mass Storage" USB disk? Po instalaci ovladačů (které jsou součástí iTunes) a připojení telefonu se obsah složky DCIM telefonu v okenicích zobrazuje jen pomocí pluginu v souborovém "průzkumníku", nikde jinde - tuším že akorát pro TotalCMD se svého času vyvíjel nějaký vlastní plugin, ale jak to dopadlo netuším. Ani v OSX se iPhone nemapuje do souborového systému, ale k importu fotek z něj se používá vlastní protokol.

Odesláno

Predpokladám, že používa Touch ID. Po pripojení telefónu k PC musí telefón odblokovať a potom na neho vyskočí otázka, či chce povoliť prístup počítaču, v angličtine Trust This Computer, neviem ako to bude presne lokalizované. Keď to na telefóne odklepne, normálne v prieskumníku uvidí telefón ako bežnú zložku, ako keby Mass Storage, samozrejme read only.

post-12730-0-13080400-1466656773_thumb.jpg

post-12730-0-98820100-1466656886_thumb.png

Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s klávesnicí Logitech Canvas Keybord Case pro iPad mini? Jsem si ji pořídil, ale iPad není možný do toho horního dílů napasavat, ani za prase se tam nevejde..jelikož Apple menší tablet, než mini nedělá, moc to nechápu...

Odesláno

Produkt má na krabici iPad mini a jak jsem psal, ten rámeček pro iPad je menší, než samontnej iPad, jde to tam napasovat s vypětím sil, hned to ale vyskočí ven, na šířku v pohodě, na délku chybí dobrýho půl cenťáku...asi vadnej kus vypadl z formy...

Odesláno

Mám, tak v tom bude zakopanej pes, už jsem to na krabici našel.... Mezi staršími iPady a 4 je rozdíl ve velikosti? To jsem nevěděl... Tak to bude na vracení... Vezmou mi to v Apple sporu, když je to z ofiko e-shopu, nebo to musím poslat zpět poštou? Máte připadne doporučení na klávesnici pro iPad 4? Díky za rady!

Odesláno

Tenší asi jo, ale určitě je o několik mm delší... No neva, nějak to vyřeším, asi zlatejma českejma ručičkama...

Odesláno

Sakra, teď na to koukám - mini 4 je fakt o 3 milimetry větší než předchozí, to jsou fakt pitomci... :grrr:

Jestlis to kupoval v Apple Store, zavolej jednoduše během 14 dní (po-pá 8-17) na infolinku 800 701 391 a tam požádej o refundaci - důvody uvádět nemusíš, pošlou ti sami na zadanou adresu kurýra a za pár dní máš peníze zpátky.

Odesláno

Kluci, ke svýmu Air 1 bych rád nějakou klávesku. Můžete něco doporučit ? Na trhu je toho celkem dost...  Nebude mi při připojení externí klávesnice vyskakovat softwarová?

Odesláno

Že on ten "novej majitel" čeká, že se mu to připojí jako "Mass Storage" USB disk? Po instalaci ovladačů (které jsou součástí iTunes) a připojení telefonu se obsah složky DCIM telefonu v okenicích zobrazuje jen pomocí pluginu v souborovém "průzkumníku", nikde jinde - tuším že akorát pro TotalCMD se svého času vyvíjel nějaký vlastní plugin, ale jak to dopadlo netuším. Ani v OSX se iPhone nemapuje do souborového systému, ale k importu fotek z něj se používá vlastní protokol.

No to jsem mu rikal, ze to jako mass storage nefunguje, jako ze by si tam a zpatky kopiroval co chtel.

Akorat na Macbooku kdyz pripojim telefon kabelem a NEspustim itunes, tak kdyz otevru program Image Capture, vidim tam ten telefon jako fotak a muzu z nej stahnout fotky.

No jemu to prej u staryho iphone presne takhle fungovalo na Win, ze ten telefon byl videt jako disk s fotkama... k nicemu jinymu se samozrejme dostat nedalo. No a s timhle mu to ted nejde...

Predpokladám, že používa Touch ID. Po pripojení telefónu k PC musí telefón odblokovať a potom na neho vyskočí otázka, či chce povoliť prístup počítaču, v angličtine Trust This Computer, neviem ako to bude presne lokalizované. Keď to na telefóne odklepne, normálne v prieskumníku uvidí telefón ako bežnú zložku, ako keby Mass Storage, samozrejme read only.

No to prej dal, jakoze duverovat ano, a s Itunes na tom pocitaci to normalne funguje, ale tu slozku s fotkama ve win prave nevidi... :-( Neda se to duverovani nejak vyresetovat?

Dik za snahu pomoci, je to proste blba situace, nerad bych aby si myslel, ze jsem mu to prodal rozbity... :-/

Odesláno

Zvláštne. Mne to na firemnom PC niekedy zblbne, že potvrdím a nič, musím odpojiť a pripojiť znova a nabehne to, dokonca bez iTunes v PC, ovládače si to stiahlo bez kecov. Každopádne ak mu iTunes funguje normálne, tak HW chyba je vylúčená. Odporučil by som mu skúsiť iné PC, potom prípadne Restore. Chyba je s najväčšou pravdepodobnosťou medzi klávesnicou a stoličkou. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...