sta Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 No ja doufam ze se ty iphoneleaks pletou, chystam se na nej ale zatim jsem na vazkach. Uvidime toho sedmyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 sta-příští rok maj deset let výročí od uvedení prvního iphonu a tam prej to bude teprve revoluce,čemuž docela věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 normalni sluchatka nepripojimepodle nějakejch průsaků, bude v balení i adapter pro připojení normálních sluchátek, ale je jasný že to je p1čovina navíc. Ale aspoň že jí nechtěj hned z fleku zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tahat redukci jak před deseti lety? Za jack jsem byl u mobilu hodně rád, pamatuju jak u Sony Ericsson se mi rozpadaly ty jejich sluchátka s obrovským konektorem. Redukci jsem tenkrát snad třikrát ztratil. Už nikdy víc redukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 no taky jim za ten výmysl moc netleskam, ale aspoň to balej k telefonu do krabice. Asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Obávám se že primárním cílem akce "zmizení jacka" není zavedení nové redukce, ale dotlačení userů iOS do dražších bezdrátových řešení. Bukvatýrův kšeft s neGr-Dre asi není úplné terno, takže je potřeba přitlačit na pilu a motivovat plebs k nákupu modelů s akumulátorem, u kterého je marketingová jistota omezeného počtu nabíjecích cyklů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Pod to bych se podepsal ... krome toho, ze je Apple spolecnost, ktera umi delat vyborne produkty, je zaroven neskutecne nenazrana a ze sve pozice ma spousty pak, jak si prosadit svoje (viz napr. jeji boj se Spotify). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Jsem docela zvědavej, kolik se na trhu objeví sluchadel s lightingem. Jen doufám, že se toho nechytnou i ostatní mobilní inženýři a nezačnou nám nutit poslech přes usb, to byl byl teprve konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Furt budu radši za redukci z lightening do 3,5mm, než za wireless bluetooth sluchátka. Furt to vyjde líp než dedikovaný přehrávač s 3,5mm zdířkou ... a i kdyby to měli jakkoliv udělaný, prakticky mi to jen prodlouží sluchátka, navíc se mi sluchátka vždycky ohnou u jacku, předpokládám že bude lepší koupit redukci než měnit kabel u sluchátek jak to dělám doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Bezdratova sluchatka... Dalsi kram, co se musi nabijet. Diky pripojeni pres bluetooth dalsi ficura, co vybiji baterku telefonu. Modelova situace: clovek omylem vleze treba do letadla a chce se kouknout na film. Musi mit s sebou tedy jeste jedna sluchatka s jackem, aby je pripojil v letadle. Pak chce poslechnout hudbu z telefonu a nestaci prepojit, musi prehodit cela sluchatka. Po hodine se chce zase na neco kouknout, tak zas prehodit cela sluchatka kus za kus. A tak az do aleluja. Uz se na to tesim.Nemluve o tom, ze kdyz nahodou zapomene sluchatka nabit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 sta-příští rok maj deset let výročí od uvedení prvního iphonu a tam prej to bude teprve revoluce,čemuž docela věřím.Ja vim, ale zena ma kulatiny letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 sta-no tak nespekuluj a koupis sedmicku i kdyby trakare padaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 2AndyAaron: Ony i některá "lepší" bezdrátová sluchátka umožňují připojení klasickým kabelem, obávám se ale že hlavní marketingové kouzlo "potření analogu" bude v tom že všechno digitálně komunikující příslušenství odteď bude muset někdo "certifikovat" (=cinknutí do kasičky za každý vyrobený kousek), analogové redukce se budou ztrácet (náhradní již od $39,95?) a u příštích generací už pro sichr přibalené nebudou. A až se lidi přeučí dobíjet další bezdrátové krámy, ty kterým by baterka přežila "déle než je zdrávo" jednou za 2-3 roky výrobci mobilů vyřadí "novým a lepším" kodekem/protokolem/profilem pro přenos audia (proč taky podporovat věci jako A2DP bez DRM?) ...TO JASNĚ VIDIM!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PS: Ke kulatinám se snad hodí onačejší věci než trapně zastarávající telefony - třeba hodinky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Tak tenhle pristup se deje u veskere elektroniky porad, jen obcas je to okatejsi no :-) Apple je na tohle expert, ale i tak si novej tel a ntb poridim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Ahoj,měl bych typografický dotaz. Píšu v Pages větší práci cca 800 stran a potřebuji vložit v rámci fontu Davidovu hvězdu. Bohužel nevím v jakém fontu ji najít popř. jak ji naimportovat do Knihy písem. Nevíte jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Nestačilo by ti to jako symbol? http://fsymbols.com/emoji/ Upraveno 3. září 2016 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) 2knihomol: Až zas budeš něco podobného na jabku hledat, zmáčkni Ctrl+?+mezerník a v zobrazené mapě znaků napiš název symbolu do vyhledávacího políčka (zde třeba "star" a nebo "david") a v zúženém seznamu uprostřed už to své "?" uvidíš. Kliknutím na použitelné symboly na pravé straně pak uvidíš ve kterém fontu se nacházejí (u mě to je Arial Unicode MS, Menlo a Zapf Dingbats) a dvojklikem konkrétní znak rovnou vložíš do psaného textu.Žádný "import do Knihy písem" není třeba, jde o standardní unicode znak U+2721. A pokud máš obavy o kompatibilitu výsleného dokumentu, při psaní použité fonty se dají zahrnout třeba do exportu PDF. PS: 800 stránek v pitomoučkých Pages které neumí ani automatické obsahy, rejstříky a odkazy je s prominutím celkem opruz - nebyly by na to vhodnější Open/LibreOffice? Upraveno 3. září 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 2knihomol: Až zas budeš něco podobného na jabku hledat, zmáčkni Ctrl+?+mezerník a v zobrazené mapě znaků napiš název symbolu do vyhledávacího políčka (zde třeba "star" a nebo "david") a v zúženém seznamu uprostřed už to své "?" uvidíš. Kliknutím na použitelné symboly na pravé straně pak uvidíš ve kterém fontu se nacházejí (u mě to je Arial Unicode MS, Menlo a Zapf Dingbats) a dvojklikem konkrétní znak rovnou vložíš do psaného textu. Žádný import do knihy písem není třeba, jde o standardní unicode znak. PS: 800 stránek v pitomoučkých Pages které neumí ani automatické obsahy, rejstříky a odkazy je s prominutím celkem opruz - nebyly by na to vhodnější Open/LibreOffice?díky moc za pomoc. O té funkcionalitě jsem neměl ani tušení. No, dnes už bych to psal v něčem jiném. Jedinou výhodu to má v tom, že v Pages můžu ukládat přílohy a soubor se mi nezhroutí. Ten text s obrázkama má ca 1 GB. Vím, že se to má dělat úplně jinak, ale mám všechno pokupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 @Radek124 Svata pravda k tem sluchatkum. Ja se jen na to dival z praktickeho pohledu bfu. Jinak je fajn, pokud se da ke sluchatkum ten kabel pripojit, jen je to dalsi vec, kterou s sebou musis tahat, pripadne ktera se da ztratit. Ale to uz jsou jen detaily. No uvidim jaka sedmicka v realu bude a pak se rozhodnu jestli tu, nebo "downgrade" na 5SE. A nebo naopak upgrade na 6S Plus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Další věc je, že se lighting bude víc opotřebovávat. Na jacku se nemá moc co podělat, zatímco lighting se v servisu opravuje celkem často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se