Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tahat redukci jak před deseti lety? Za jack jsem byl u mobilu hodně rád, pamatuju jak u Sony Ericsson se mi rozpadaly ty jejich sluchátka s obrovským konektorem.  Redukci jsem tenkrát snad třikrát ztratil. Už nikdy víc redukce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se že primárním cílem akce "zmizení jacka" není zavedení nové redukce, ale dotlačení userů iOS do dražších bezdrátových řešení. Bukvatýrův kšeft s neGr-Dre asi není úplné terno, takže je potřeba přitlačit na pilu a motivovat plebs k nákupu modelů s akumulátorem, u kterého je marketingová jistota omezeného počtu nabíjecích cyklů...  <_<

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Furt budu radši za redukci z lightening do 3,5mm, než za wireless bluetooth sluchátka. Furt to vyjde líp než dedikovaný přehrávač s 3,5mm zdířkou ... a i kdyby to měli jakkoliv udělaný, prakticky mi to jen prodlouží sluchátka, navíc se mi sluchátka vždycky ohnou u jacku, předpokládám že bude lepší koupit redukci než měnit kabel u sluchátek jak to dělám doteď.

Odkaz ke komentáři

Bezdratova sluchatka... Dalsi kram, co se musi nabijet. Diky pripojeni pres bluetooth dalsi ficura, co vybiji baterku telefonu.

Modelova situace: clovek omylem vleze treba do letadla a chce se kouknout na film. Musi mit s sebou tedy jeste jedna sluchatka s jackem, aby je pripojil v letadle. Pak chce poslechnout hudbu z telefonu a nestaci prepojit, musi prehodit cela sluchatka. Po hodine se chce zase na neco kouknout, tak zas prehodit cela sluchatka kus za kus. A tak az do aleluja. Uz se na to tesim.

Nemluve o tom, ze kdyz nahodou zapomene sluchatka nabit...

Odkaz ke komentáři

2AndyAaron: Ony i některá "lepší" bezdrátová sluchátka umožňují připojení klasickým kabelem, obávám se ale že hlavní marketingové kouzlo "potření analogu" bude v tom že všechno digitálně komunikující příslušenství odteď bude muset někdo "certifikovat" (=cinknutí do kasičky za každý vyrobený kousek), analogové redukce se budou ztrácet (náhradní již od $39,95?) a u příštích generací už pro sichr přibalené nebudou. A až se lidi přeučí dobíjet další bezdrátové krámy, ty kterým by baterka přežila "déle než je zdrávo" jednou za 2-3 roky výrobci mobilů vyřadí "novým a lepším" kodekem/protokolem/profilem pro přenos audia (proč taky podporovat  věci jako A2DP bez DRM?) ...TO JASNĚ VIDIM!!!  <_<

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

PS: Ke kulatinám se snad hodí onačejší věci než trapně zastarávající telefony - třeba hodinky?  :thumbsup_anim:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

2knihomol: Až zas budeš něco podobného na jabku hledat, zmáčkni Ctrl+?+mezerník a v zobrazené mapě znaků napiš název symbolu do vyhledávacího políčka (zde třeba "star" a nebo "david") a v zúženém seznamu uprostřed už to své "?" uvidíš. Kliknutím na použitelné symboly na pravé straně pak uvidíš ve kterém fontu se nacházejí (u mě to je Arial Unicode MS, Menlo a Zapf Dingbats) a dvojklikem konkrétní znak rovnou vložíš do psaného textu.

Žádný "import do Knihy písem" není třeba, jde o standardní unicode znak U+2721. A pokud máš obavy o kompatibilitu výsleného dokumentu, při psaní použité fonty se dají zahrnout třeba do exportu PDF.

PS: 800 stránek v pitomoučkých Pages které neumí ani automatické obsahy, rejstříky a odkazy je s prominutím celkem opruz - nebyly by na to vhodnější Open/LibreOffice?

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

2knihomol: Až zas budeš něco podobného na jabku hledat, zmáčkni Ctrl+?+mezerník a v zobrazené mapě znaků napiš název symbolu do vyhledávacího políčka (zde třeba "star" a nebo "david") a v zúženém seznamu uprostřed už to své "?" uvidíš. Kliknutím na použitelné symboly na pravé straně pak uvidíš ve kterém fontu se nacházejí (u mě to je Arial Unicode MS, Menlo a Zapf Dingbats) a dvojklikem konkrétní znak rovnou vložíš do psaného textu. Žádný import do knihy písem není třeba, jde o standardní unicode znak.

PS: 800 stránek v pitomoučkých Pages které neumí ani automatické obsahy, rejstříky a odkazy je s prominutím celkem opruz - nebyly by na to vhodnější Open/LibreOffice?

díky moc za pomoc. O té funkcionalitě jsem neměl ani tušení. No, dnes už bych to psal v něčem jiném. Jedinou výhodu to má v tom, že v Pages můžu ukládat přílohy a soubor se mi nezhroutí. Ten text s obrázkama má ca 1 GB. Vím, že se to má dělat úplně jinak, ale mám všechno pokupě 

Odkaz ke komentáři

@Radek124 Svata pravda k tem sluchatkum. Ja se jen na to dival z praktickeho pohledu bfu.

Jinak je fajn, pokud se da ke sluchatkum ten kabel pripojit, jen je to dalsi vec, kterou s sebou musis tahat, pripadne ktera se da ztratit. Ale to uz jsou jen detaily.

No uvidim jaka sedmicka v realu bude a pak se rozhodnu jestli tu, nebo "downgrade" na 5SE. A nebo naopak upgrade na 6S Plus...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...