Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předpokládám, že záruka na problémy způsobené baterkou je snížená na 6 měsíců, že?

Dle vyjádření iStyle servisu: 

- zjištěná závada po diagnostice: vadna jednotka, vymena celeho telefonu

Takže to nebylo baterkou, ale jinak jak už psal kolega i na baterku je klasická záruka 24 měs

Odesláno (upraveno)

Díky chlapci, tím lépe, že můžu reklamovat.

EDIT: ještě se chci zeptat: čtu tady něco o výměně za repasovaný telefon? O co se jedná? To mi dají jiný, ale jetý??

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Co jsem slyšel, tak jen první rok se měnívá za úplně nový; Repas znamená že dostaneš nový nepoškrábaný korpus s "recyklovanou" základní deskou, novou baterkou a displejem, vše by mělo být otestováno a ve stavu nového - proto před přijetím do opravy prohlašuješ že máš vše zazálohováno, nevadí ti ztráta dat a aktualizace na poslední iOS. Ale pokud by to mělo trvat několik týdnů, je možné že půjde i o klasickou opravu a vrátí se Ti původní kus...

Odesláno

Co jsem slyšel, tak jen první rok se měnívá za úplně nový; Repas znamená že dostaneš nový nepoškrábaný korpus s "recyklovanou" základní deskou, novou baterkou a displejem, vše by mělo být otestováno a ve stavu nového - proto před přijetím do opravy prohlašuješ že máš vše zazálohováno, nevadí ti ztráta dat a aktualizace na poslední iOS. Ale pokud by to mělo trvat několik týdnů, je možné že půjde i o klasickou opravu a vrátí se Ti původní kus...

Díky za objasnění, Radku.

Odesláno

Zkontroluj si funkčnost DNS na routeru - tuším že zrovna aplikace jako Trubka a Instagram kvůli odezvě jedou přímo přes IP, zatímco Android "volá domů"...

Odesláno

To záleží na Tvém routeru a poskytovateli internetu - vlez do administrace a u konfigurace WAN/Internet Portu uvidíš jestli se načetl a případně ho můžeš zkusit změnit na něco co bude fungovat (provizorně třeba googlovic 8.8.8.8)...

Odesláno

Mam dotaz na zkusene... Planuju do Macbooku Pro dat SSD disk, ale zaroven jsem nedockavy nez dojde ramecek na puvodni disk, ktery nahradi CD mechaniku. A ted jak to bez toho ramecku udelat. Predpokladam, ze naklonovat HDD na SD kartu by nemel byt vetsi problem. Otazka tedy zni, kdyz pak vyjmu HDD s nainstalovanym systemem a dam tam cisty SSD disk, podari se mi spusti Mac jen z SD karty a vzapeti system naklonuji z SD karty na novy SSD?

Teoreticky IMHO by to nemel byt problem. Zkousel nekdo neco podobneho? Pripadne nejake jeste lepsi reseni?

Odesláno

2nAscA: Si radši kup terovej SSD a nepřijdeš o mechaniku... po USB připojíš boxík s novým diskem, v diskové utilitě zadáš "Restore" ze starého disku na nový, po doběhnutí (přes noc?) ho nastavíš jako bootovatelný, počítač vypneš, disky přehodíš ... a pokud všechno klapne, původní disk pak v tom šufleti můžeš nechat dožít zformátovaný jako TimeMachine = nic nevyhodíš  :cool02:

Odesláno

Ja v PC nepoužil mechaniku nejmíň 5 let a v notebooku nikdy :) Pravda, asi bych ten klon mohl hodit na externí HDD.. Ale takové zkušenosti mám jen z PC ne MACa..

Plus mi ta mechanika přijde např. při bootování zbytečně hlasitá.

Odesláno

Až budeš mít SSD, brzo Ti přijde nesnesitelně hlasitej i ten plotňák... Apropos: jak často ten MBP bootuješ? Já v průměru tak jednou za čtvrt roku - protože PowerNap  :smoke:

Odesláno

Jj taky malokdy.. Ja mel doted Air s SSD, ten byl docela tichy. Ale zase casto ho neprenasim, tak jsem si rekl, ze pujdu do Pro. Mam tu z jednoho byvaleho PC dobry SSD, sice jen 64Gb, ale na system a programy staci a data planuju davat na ten puvodni az bude v ramecku.

Odesláno

Nerad kazím radost z "výhodné akvizice", ale starou jetou 64GB SSD potvoru bych tam už preventivně nestrkal, notabene v době kdy solidní 256 stojí už pod 2 litry. Na systém, aplikace, uživatelské profily a různé cache Ti ten prcek beztak bude brzo těsný, nemluvě o tom že kvůli přítomnosi klasického HDD budeš moct zapomenout na PowerNap   :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Možná to tu už bylo, možná ne. 
Máte prosím tip na místo v Praze, kde nejlevněji vymění prasklé sklo (iPhone5)?

Upraveno uživatelem Irma Bunt
Odesláno

Nemate nekdo tip, jak docilit toho, aby se mi telefon dokazal automaticky prihlasit na hotspot vytvoreny na iPadu/iPhonu, aniz bych ten hotspot musel vypnout a znovu zapnout?

Stava se mi, ze kdyz na chvili nepouzivam zarizeni, ktere se k tomu hotspotu pripojuje, tak se odhlasi, ale uz se samo opetovne neprihlasi, kdyz si napr. otevru Safari apod.

Odesláno

@Stepi©k: Nepoužívat jako AP zařízení, které se kvůli preferencím power-managementu automaticky uspává - takový "softwarový hotspot" se při neaktivitě chová spíš jako klasický modem sdílený v síti, se kterým musels spojení po každém odpadnutí znovu navázat (proto se tomu taky říká "tethering")...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...