Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oj ... to jsem rád, že jsi mezi živými ;)

Každopádně díky za postřehy, myslel jsem si, že hliník bude na oděrky náchylnější. U sklíčka je to jasné, safír je safír ...

Odesláno (upraveno)

Matný černěný hliník překvapivě celkem vydrží - teda pokud s tím jeden holýma rukama nevykopává dinosaury a nemá nemá haksny ověšený korálkama jak infantilní bukva <_<  

S3 jsou o něco rychlejší než S2 (S1 a S0 nekomentuju) - ale jen místy a spíš o pár desítek procent, než aby to stálo za řeč. Mezigenerační rozdíl je hlavně v přidaném barometru (v kombinaci s GPS konečně lepší než klasické "ABC" ala Suunto) + LTE u kovových/keramických modelů (v ČR zatím k ničemu - ale aspoň mají větší paměť). Výdrž je tak jako u všeho jablečného silně individuální - mě ocelové S3 bez LTE a sportovních aktivit vydrží 4 dny (o den víc než před tím hliníkové dvojky), ale s GPS a LTE je určitě není problém vycucnout za půl dne. Celkově to potvrzuje můj pár let starý odhad ve vlákně SmartWatches, že stejně jako u iPhonů začnou být i AW rozumně použitelné někdy ve čtvrté generaci  B)

PS: Co se týče sklíčka, safír je teoreticky odolnější proti škrábancům, ale kvůli lomu na zahnuté hraně přechod nevypadá tak přirozeně jako IonX sklíčko na levnějších modelech, které mi mimochodem přišlo příjemnější na omak a snadněji čistitelné.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Děkuji za další zajímavé postřehy. Bohužel to vypadá, že jsem jen čím dál víc nerozhodnutý.

Musím říct, že jsem se na hliník díval hodně s předsudky a ty Radkovy informace v kombinaci s pozitivy S3ky mě momentálně trošku přiklonily k poslední generaci ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Můj úžasný poskytovatel internetu mi vyměnil wifi router za novější, ponechal přihlašovací jméno k wifi, ale heslo je jiné. Na všech zařízeních je to OK, ale můj letitý iPhone SE se nechce automaticky připojovat, skoro vždy při příchodu domů musím zadávat heslo znovu a znovu. U jiných wifi mi to nedělá, netušíte, co s tím?

Odesláno (upraveno)

@bubo.cz: Tak to rozhodování vem podle ceny a spěchu. Vzhledem k minimálnímu pultovému rozdílu mezi novými S2 a S3 a faktu že "už za půl roku" bude ohlášen další model, nedává smysl brát výběhové S2 jinak než jeté s hooodně výraznou slevou - a technologicky překonaným S0/1 (bez vodotěsnosti a GPS) už se vyhnout úplně. U S2 je funkčnost všech materiálových provedení shodná(!), u S3 je športlich hliník "degradovaný" akorát nepřítomností LTE (v ČR nelze). Pro fanoušky Jonathana Ive a jeho "sterilní bílé" :sick01:  se od vánoc do rozumných cenových relací pomalu dostávají i doprodejní kousky keramických S2 - až na to že kromě origo bílého gumáku k nim asi nic jiného designově nesedne. 

2Andrew: Záměrná bota v přihlašování ke skrytým SSID od iOS10 výše - zapni si na routeru viditelnost a bude to OK. Z bezpečnostního hlediska je to paradoxně lepší - sice Tvou WiFi "uvidí" i sousedi a kolemjdoucí s Androidem ji budou v rámci šmírovací geolokace hlásit i šmejdům z Google, ale Tvůj mobil se mimo domov aspoň nebude snažit dotyčné SSID vyhledávat aktivně - a v podstatě všem stanicím v okolí sdělovat Tvou identitu. 

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Radku to nebude ono, viditelná ta síť je... jinak nevím, jak moc je důležitý stejný název wifi u starého a nového modemu, ale před tím jsem měl WPA heslo a nyní WEP2, jestli to nepomůže. Přemýšlel jsem tu síť z mobilu nějak vymazat a následně přihlásit znovu, ale našel jsem jen tlačítko ignorovat síť, nebo se snad dají vyresetovat všechny síťové nastavení, ale to zase nechci, protože těch wifin tam mám uloženo dost a hesla bych už dohromady nedal.

Odesláno

Počkej, WEP a nebo WPA2? Starý (a snadno prolomitelný) WEP by se už dávno neměl používat právě kvůli snadnosti přečtení hesla při navazování komunikace...

Pokud používáš klíčenku na iCloudu, ze které se to původní k danému SSID snaží obnovovat, její obsah by měl být editovatelný pomocí stejnojmenné Mac aplikace připojené k témuž iCloudu. Přiznám se že variantu "nemám Mac" jsem zatím neřešil - zkus pro začátek tu původní síť v Nastavení/WiFi odebrat ("ignorovat") - a pak provést nové přihlášení, ať nemusíš hned resetovat celé nastavení sítí. 

Odesláno

Vezmu ten kram (iPhone X), a hodím ho do záchodu ... furt to blbne, ted aktuálně nelze otevřít e-mail, aplikace se okamžitě sama zavře a nepomohla ani preinstalace ... už nevím co s tím ... do e-mailu se proste nedostanu

Odesláno

Gasi, máš k tomu účtu i možnost přístupu po webmailu, jestli Ti nepřišla nějaká prasárna, která toho pošťáka hned po otevření shazuje?

Zrovna v minulém updatu iOS (11.2.6?) se řešil pád messengeru po příjmu zprávy s nějakýma indickýma klikyhákama. To maj z těch multi-kultu sraček, ksichtíků a kundiček všech barev v UTF...  :grrr:

Odesláno

Právě nemám, 11.2.6 mám nainstalovano, žádné neznáme maily ani neotevírám. Už mě to fakt se.re, asi si koupím potupně zpět android :( jabko jde pěkně do pr.dele ...

Odesláno

Počkej, WEP a nebo WPA2? Starý (a snadno prolomitelný) WEP by se už dávno neměl používat právě kvůli snadnosti přečtení hesla při navazování komunikace...

Pokud používáš klíčenku na iCloudu, ze které se to původní k danému SSID snaží obnovovat, její obsah by měl být editovatelný pomocí stejnojmenné Mac aplikace připojené k témuž iCloudu. Přiznám se že variantu "nemám Mac" jsem zatím neřešil - zkus pro začátek tu původní síť v Nastavení/WiFi odebrat ("ignorovat") - a pak provést nové přihlášení, ať nemusíš hned resetovat celé nastavení sítí. 

Ano, spletl jsem se, měl jsem WEP a nyní mám WPA2, klíčenku nepoužívám... to s tou ignorací vyzkouším :)

Odesláno

2gas: Jestli máš v telefonu přihlášených víc účtů, zkus je v nastavení/účty a hesla postupně vypínat, ať zjistíš na kterém je problém (tipuju to opět na Exchange/Office365/hotmail/Outlook.Com). A v nastavení/Pošta bych pro sichr zkusil na chvíli vypnout náhledy a zakázat Siri, pak dotyčný účet smazat a založit znova (někteří které to potkalo radí i smazat celého pošťáka a nainstalovat jej znova, případně použít jinou poštovní aplikaci). Minimálně do doby než doběhne synchronizace složek by ses pak měl být schopný aspoň k části zpráv dostat. A nedělal bych si iluze že podobné infarktové stavy majitelé nových Samsungů/Androidů nezažívají...  -_-

Odesláno

Poradí mi prosím někdo? 

Nevím proč, jsem nainstaloval do macbooku blbost co se jmenuje cleanmymac nebo maccleaner. Problém nastal, když jsem zjistil, že je aplikace na prd. Po odinstalaci mě naustále safari otevírá nová okna a přesměrovává na reklamní stránky. Než přeinstaluji celou highsierru, nevíte někdo o nějakém elegantnějším a méně drastickém řešení? 

Odesláno

Behal jsem s S2 watchOS 4.x a beatsX ( Nike run a prehravani hudby) bez iphone a uplna pohoda - zadne lagovani. Pouze pri dobehnuti a ukoncovani cviceni si to lehce maklo a chvili sem cekal. Obe operace jsou asi nejvice narocne co na AW jde delat zaroven...

S3 jsou zase o neco rychlejsi ale hlavne maji barometr coz vzhledem k tomu ze nebeham po rovine ma vyznam ... jinak S2 a S3 na popisovane veci staci s prehledem a nelaguji...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...