ricous Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Dokáže pls někdo trpělivý poradit pitomcovi se zprovozněním iP4? Dnes mi přišel, byl koupen v ČR a již na iTunes zaregistrovaný. Já měl na iTunes dříve na jiný iPhone také registraci, ale nepodařilo se mi synchronizovat svůj účet a nový iP. Nakonec jsem dal restore iP, což se nějak nepovedlo a vše se zaseklo, a já nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Ahoj, doporučuju ho znova připojit k itunes a dát ještě jednou restore. Stáhne to romku a mělo by ho to flashnout načisto. David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Konečně se podařilo - restore iP musel být na třikrát za použití dalších USB... Ale nakonec jsem to zvládl, čemuž se dost divím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 ahoj, potřeboval bych poradit od někoho, kdo jablíčkům rozumí víc, než koza náklaďáku ( tedy jak já ). Mám nový Air 13`, používám Google Chrome a začal jsem mít problémy s Adobe Flash Playerem. V Chrome mi hlásí, že je v pořádku nainstalována poslední verze, ale nejedou mi internetové TV a videa. V Safari mi to hlásí missing plug-in, který však Safari nenajde, takže ani nejde nainstalovat. Chtěl bych ten Flash reinstalovat, protože je možné, že jelikož mi to ukazuje poslední verzi končící 36, tak je ta verze pro Linux, tudíž mi to stáhlo špatný upgrade, pro Apply by měla končit 35. Teď bonbónek nakonec, zapomněl jsme své heslo, i když si všechna hesla tvořím s neúprosnou logikou, tudíž nemůžu v podstatě nic zásadnějšího instalovat... Díky za jakoukoliv polopatistickou radu. Váš IT Expert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Potreboval bych poradit s GarageBandem jde v nem nejak oriznout kus mp3?Nejak nemuzu najit oznaceni zacatku a konec abych kus mohl smazat.predem diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Potreboval bych poradit s GarageBandem jde v nem nejak oriznout kus mp3?Nejak nemuzu najit oznaceni zacatku a konec abych kus mohl smazat. predem diky za pomoc Odpovězeno v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Můžu se taky něco zeptat?Když si koupím Ipad a pořídím si GarageBand,můžu nahrávat fyzickej nástroj?čili jestli do něj píchnu el.kytaru-popř. jestli na to je nějaká redukce nebo jak to funguje,Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Můžu se taky něco zeptat?Když si koupím Ipad a pořídím si GarageBand,můžu nahrávat fyzickej nástroj?čili jestli do něj píchnu el.kytaru-popř. jestli na to je nějaká redukce nebo jak to funguje,Díky Jo jde to http://www.apogeedigital.com/products/jam.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 a este aj toto: iRig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Funguje vám App Store v iTunes na kompu? Podcast i iTunesU šlapou normálně, ale při překliknutí na App Store mám bílou obrazovku - přitom vlastní aplikace se vyhledávat dají, nezobrazuje se jen ta úvodní stránka s žebříčky a novinkami. Jo, a v iP to šlape bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Můžu se taky něco zeptat?Když si koupím Ipad a pořídím si GarageBand,můžu nahrávat fyzickej nástroj?čili jestli do něj píchnu el.kytaru-popř. jestli na to je nějaká redukce nebo jak to funguje,Díky Pokud budeš potřebovat něco s Garagebandem, případně to vidět naživo, pošli SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Zdar chalani, neváľa sa niekomu doma nepotrebný kábel k Ipod Shuffle ?Dik za ponuky. link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Dneska jsem zjistil, ze je mozne dostal do telefonu iOS 5 beta bez developer uctu - nechci sem davat linky, ale jde to, staci google. Napoveda Pouzije se snowbreeze 2.8b6, iOS 5 b6, posledni (!!!) beta iTunes, pokud shift+restore haze chyby, tak jako pomoc iREB, coz je soucasti snowbreeze. V navodech je na konci zminen tethered jailbreak, coz znamena jailbreak s nutnosti mit zarizeni pripojene k PC pri restartu. Pokud ho neprovedete, tak v telefonu bude ikona Cydia, ale nepujde spustit, jinak system funguje. Jailbreak nemam, system bez nej OPRAVDU funguje. Dopoledne jsem nainstaloval, synchronizoval jen seznam, zatim ok - ted synchronizuju aplikace a multimedia, tak uvidim, jak to bude. Zatim - vypada to lepe, funguje vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Na novej iOS 5 si rád počkám Ale teď mi udělal radost další Applí produkt - Airport Extreme (wifi router). Funguje to fakt hezky. Jedna radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jeremy, uplne suhlasim. Uz vyse roka mam TimeCapsule ako hlavny wifi router a v spalni Airport Express (ten je napojeny na hifi vezu kvoli hudbe z iPodu/iPhonu cez funkciu AirPlay) a odvtedy nemam starosti. Predchadzajuci router som musel kazdu chvilu manualne restartovat. A co si uz dva tyzdne pochvalujem a uzivam je Apple TV2. V iOS5 ma byt aj AirPlay mirroring, takze ta apple tv bude este vyhodnejsia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Ahoj, takže jsem se dneska stal majitelem MacBook pro 13 palcu a jsem naprosto uchvácen. Pracuje to parádne a je to lehoucke a hezke :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Nevíte pls někdo, jak na iP4 vypnout tu jejich "T9" při psaní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Nastavenia->Vseobecne->Klavesnica vypnut autoopravy a kontrolu pravopisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 mam sice iOS 5 beta ale v 4ke by to malo byt v nastaveniach, všeobecne, klavesnica a tam to vypnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Chlapi díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se