ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Když jsme u těch fólií - koupil jsem v UK 5 kousků na iPhone 4, přední i zadní. Jednu sadu jsem zkusil nandat - nervy, boule, nakřivo, vztekání, strhnutí... Jestli je někdo šikovnější, zbývající věnuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Jednu sadu jsem zkusil nandat - nervy, boule, nakřivo, vztekání, strhnutí... Jako bych se videl/slysel.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Když jsme u těch fólií - koupil jsem v UK 5 kousků na iPhone 4, přední i zadní. Jednu sadu jsem zkusil nandat - nervy, boule, nakřivo, vztekání, strhnutí... Jestli je někdo šikovnější, zbývající věnuju. Richie, vezmu to - zkusím nalepit a, jestli se podaí, tak nalepím to zbývající i na Tvůj telefon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Richie, vezmu to - zkusím nalepit a, jestli se podaí, tak nalepím to zbývající i na Tvůj telefon And the Winner is... jsou tvoje, přeji pevné nervy. Hoď do SZ adresu, pošlu počtou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 And the Winner is... jsou tvoje, přeji pevné nervy. Hoď do SZ adresu, pošlu počtou. U Invisible shield byl maly prej s kapalinou podobnou vode, pres rozprasovac na nafoukas na folii a pak si ji napasujes, vyfenujes a fertik... (kdyz udelas jemnou mlhu, skoro ten iphon neriskujes ;-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Invisible shit ani neskusaj. Ano, rozprasovac, kvapalina, nasadzovanie parada. Ale rychlo sa spini, telefon reaguje na dotyk horsie,... Po tyzdni sla dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Právě stahuji OS5, ale docela se to vleče. Předpokládaná doba stažení jsou asi dvě a čtvrt hodiny po půl hodině stahování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Právě stahuji OS5, ale docela se to vleče. Předpokládaná doba stažení jsou asi dvě a čtvrt hodiny po půl hodině stahování. Pockam min do zitra, hlavne az se ujistim, ze je Jailbreak tethered, bootovani telefonu pres kompic uz bych nechel opakovat... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 K tomu vsetkemu update Liona a pod... vlece sa to... Esteze s iOS5 musim pockat na novy HW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Mám stále betu a dokud se jim trošku nerozšoupnou servery tak sosat nebudu, hlavne cekam na JB. Pokud me nezačne iOS zase bavit asi pujdu do něčěho jinýho, 4 roky stále stejny ikonky jsou celkem pruda=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 OS se nakonec stáhl asi za 40 minut, rozjelo se to. Instalovat bohužel nejde. Hází to neznámou chybu 3200, která není ani na seznamu chyb na podpoře Apple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 OS se nakonec stáhl asi za 40 minut, rozjelo se to. Instalovat bohužel nejde. Hází to neznámou chybu 3200, která není ani na seznamu chyb na podpoře Apple. Díky za upozornění - zatím jsem stáhl new iTunes 10.5 a Safari, s iPhonem zatím počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 OS se nakonec stáhl asi za 40 minut, rozjelo se to. Instalovat bohužel nejde. Hází to neznámou chybu 3200, která není ani na seznamu chyb na podpoře Apple. U mě taky na iPadu 2. Těžko říct. Ve forech jsem žádný řešení nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 U mě taky na iPadu 2. Těžko říct. Ve forech jsem žádný řešení nenašel... A iZarizeni po rebootu nabehne se starou verzi fw nebo je v mem oblibenem DFU (docasne v (_!_)...? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Nene, běží na staré verzi. Někde jsem se teď dočetl, že se to někomu naposedmé povedlo, tak jsou asi v pr servery. Takže jedině zkoušet dál nebo nechat na zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Live přenos od mého počítače - překonal jsem kritický bod (chyba 3200) a jedu dál . Edit: mám hotovo, doufám, že jsem první . Po aktualizaci jsem musel nastavit jazyk, zemi a wifi (iP se chová jako nový), což se dříve nemuselo. Není potřeba se bát, že se celý telefon smazal (já jsem se lekl dost), ale pak se to začně obnovovat ze zálohy. Upraveno 12. října 2011 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Pro ty, kteří bojují, stejně jako já, s chybou 3200 : citace z http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=7&t=48860 "na chybu 3200 ->Nijak, Servery Apple jsou pretizeny a proto to nejde... Musite pockat a zkusit to znovu, nic jinyho na to nefunguje." jacob: gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Pro ty, kteří bojují, stejně jako já, s chybou 3200 : Strýček Googlu poradil vypnout firewall, ale než jsem to udělal, tak mi to šlo normálně. Na pátý pokus . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 U mě napočtvrté. Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Live přenos od mého počítače - překonal jsem kritický bod (chyba 3200) a jedu dál . Edit: mám hotovo, doufám, že jsem první . Po aktualizaci jsem musel nastavit jazyk, zemi a wifi (iP se chová jako nový), což se dříve nemuselo. Není potřeba se bát, že se celý telefon smazal (já jsem se lekl dost), ale pak se to začně obnovovat ze zálohy. První nejsi, mám už chvíli iOS 5 GM, kterou nakonec beze změn vypustili jako finální verzi Jinak... je to fajn, celkem se jim to povedlo. Stahoval jsem odjinud, do telefonu dostal přes shift+restore, což nabídne možnost vybrat soubor k nahrání do iP. Předtím musíte mít provedený backup, protože jinak jste bez dat, resp. nastavení - něco se nasynchronizuje, ale ne vše. ttrstom: K jailbreaku - tethered znamená právě to, že se bootuje přes PC. Untethered zatím není, ale měl by být, v beta verzích hackeři objevili nějaké díry, které nebyly opraveny, takže asi bude (logicky s tím nechtěli jít ven, dokud se vydávaly beta verze, aby jim to Apple nezamázl ). Pro mě osobně... říkal jsem si, že se obejdu bez JB, protože notifikace a ty věci okolo mi stačí, ale je tu jedna věc - přes JB je možné dostat plno různých widgetů do notifikačního centra, apple se zatím nevyjádřil, jak to s widgety bude, a defaultní nabídka je - z pohledu toho, co nabízí JB - zoufalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se