Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Když jsme u těch fólií - koupil jsem v UK 5 kousků na iPhone 4, přední i zadní. Jednu sadu jsem zkusil nandat - nervy, boule, nakřivo, vztekání, strhnutí... Jestli je někdo šikovnější, zbývající věnuju.

Richie, vezmu to - zkusím nalepit a, jestli se podaí, tak nalepím to zbývající i na Tvůj telefon :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

And the Winner is... jsou tvoje, přeji pevné nervy. Hoď do SZ adresu, pošlu počtou.

U Invisible shield byl maly prej s kapalinou podobnou vode, pres rozprasovac na nafoukas na folii a pak si ji napasujes, vyfenujes a fertik...

(kdyz udelas jemnou mlhu, skoro ten iphon neriskujes ;-))))))

Odkaz ke komentáři

Právě stahuji OS5, ale docela se to vleče. Předpokládaná doba stažení jsou asi dvě a čtvrt hodiny po půl hodině stahování.

Pockam min do zitra, hlavne az se ujistim, ze je Jailbreak tethered, bootovani telefonu pres kompic uz bych nechel opakovat... :-/

Odkaz ke komentáři

OS se nakonec stáhl asi za 40 minut, rozjelo se to. Instalovat bohužel nejde. Hází to neznámou chybu 3200, která není ani na seznamu chyb na podpoře Apple.

Díky za upozornění - zatím jsem stáhl new iTunes 10.5 a Safari, s iPhonem zatím počkám.
Odkaz ke komentáři

Live přenos od mého počítače - překonal jsem kritický bod (chyba 3200) a jedu dál :D.

Edit: mám hotovo, doufám, že jsem první :D. Po aktualizaci jsem musel nastavit jazyk, zemi a wifi (iP se chová jako nový), což se dříve nemuselo. Není potřeba se bát, že se celý telefon smazal (já jsem se lekl dost), ale pak se to začně obnovovat ze zálohy.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

Live přenos od mého počítače - překonal jsem kritický bod (chyba 3200) a jedu dál :D.

Edit: mám hotovo, doufám, že jsem první :D. Po aktualizaci jsem musel nastavit jazyk, zemi a wifi (iP se chová jako nový), což se dříve nemuselo. Není potřeba se bát, že se celý telefon smazal (já jsem se lekl dost), ale pak se to začně obnovovat ze zálohy.

První nejsi, mám už chvíli iOS 5 GM, kterou nakonec beze změn vypustili jako finální verzi :P

Jinak... je to fajn, celkem se jim to povedlo.

Stahoval jsem odjinud, do telefonu dostal přes shift+restore, což nabídne možnost vybrat soubor k nahrání do iP. Předtím musíte mít provedený backup, protože jinak jste bez dat, resp. nastavení - něco se nasynchronizuje, ale ne vše.

ttrstom:

K jailbreaku - tethered znamená právě to, že se bootuje přes PC. Untethered zatím není, ale měl by být, v beta verzích hackeři objevili nějaké díry, které nebyly opraveny, takže asi bude (logicky s tím nechtěli jít ven, dokud se vydávaly beta verze, aby jim to Apple nezamázl ;) ). Pro mě osobně... říkal jsem si, že se obejdu bez JB, protože notifikace a ty věci okolo mi stačí, ale je tu jedna věc - přes JB je možné dostat plno různých widgetů do notifikačního centra, apple se zatím nevyjádřil, jak to s widgety bude, a defaultní nabídka je - z pohledu toho, co nabízí JB - zoufalá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...