Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že já se na to nevykašlal - těsně před koncem mi to hodilo chybu 9 - připojení USB. A hned mi iP frklo na restore. 2 pokusy, pak chyba 3014 a nějak se nedokážu hnout dál, iP samozřejmě nejde. Jelikož jsem nezálohoval kontakty tak počítám, že je vše v čudu... :suicide_anim:

Odesláno

...Jelikož jsem nezálohoval kontakty...

Vole!

Že já se na to nevykašlal - těsně před koncem mi to hodilo chybu 9 - připojení USB. A hned mi iP frklo na restore. 2 pokusy, pak chyba 3014 a nějak se nedokážu hnout dál, iP samozřejmě nejde. Jelikož jsem nezálohoval kontakty tak počítám, že je vše v čudu... :suicide_anim:

Restore z DFU módu - pomůže Ti např. program TinyUmbrella, máš teoretickou šanci, že Ti data zůstanou - záleží na tom, v jaké fázi instalace SW (ne celého procesu, to, co se přesně děje v telefonu, z údajů, které Ti dávají iTunes, nezjistíš) jsi byl, když to kleklo.

Pokud to nepomůže, resp. se Ti s tím nebude chtít sr*t, tak si zkus vygooglit "iOS 5 IPSW download," stáhneš buď přímo iOS 5 IPSW, což potřebuješ, nebo nějakej DMG (asi...) soubor, kterej otevřeš např. v 7zip.

Otevřeš - uvidíš buď nějaké soubory, kde jeden bude mít příponu IPSW, nebo soubory, které budou mít nesmyslné přípony. Klikneš dvakrát na ten největší - otevře se - bude tam .IPSW soubor. Ten si zkopíruješ třeba na plochu.

Otevřeš iTunes, připojíš iPhone a, pokud ho iTunes detekují, tak dáš SHIFT+restore (držíš shift a klikneš na restore) - dá Ti to na výběr, co chceš do iPhonu nahrát. Vybereš ten soubor, kterej sis zkopíroval na plochu a doufáš, že to klapne ;)

Pokud to neklapne, tak musíš zkoušet tohle + hrátky s TinyUmbrella (volba, která Tě zajímá, se jmenuje "kick from boot mod," "kick from DFU," nebo tak nějak.

A pokud ani tohle neklapne, tak se zítra vypravíš do Lovosic, já vezmu ntb, dáme někde kafe a zkusím s tím něco vymyslet - podobnejch průserů jsem si s beta verzemi iOS 5 užil moc.

Odesláno

boobeek: vypadá to na ty Lovosice, to co si popisuješ je pro mne v cizí řeči... Pakárna je, že se ti ani nedovolám, protože TO nefunguje. Budu si s tim ještě tak hodinku hrát a uvidim, kontakty vem čert, někde si je napískám znova...

Odesláno

boobeek: vypadá to na ty Lovosice, to co si popisuješ je pro mne v cizí řeči... Pakárna je, že se ti ani nedovolám, protože TO nefunguje. Budu si s tim ještě tak hodinku hrát a uvidim, kontakty vem čert, někde si je napískám znova...

Taky se s tim se.u, error 3194, davam tomu jeste 30 minut, pak musim do postele (dokud je jeste streda)

Odesláno (upraveno)

Volat nemusíš, SZ mi chodí do mailu ;) Stavil bych se za Tebou sám, ale Aussig nestíhám - teď to cestování stojí za howno, všude samá zácpa, a hodinu až hodinu a půl navíc na cestu dát nemůžu, sorry :( Každopádně jestli pojedeš, dej mi pls. vědět aspoň dvě hodiny předem, zařídím si podle toho rozvrh...

Edit: A jestli máš náhodou iTunes v notebooku, tak ho vezmi s sebou, zkusíme z toho vydolovat aspoň nějakou zálohu...

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno

Tak super - při pokusu o restore mi to 2x hodilo chybu 11, potom chybu 3200 (ani jedna se nedá najít) a od té doby je to v hajzlu - objeví se nakouslý jabko, pak si honí červ dokola vocas, pak vše zhasne a znovu od jabka. A v iTunes se iPhone už vůbec nenačte... :suicide_anim:

Odesláno

Tak super - při pokusu o restore mi to 2x hodilo chybu 11, potom chybu 3200 (ani jedna se nedá najít) a od té doby je to v hajzlu - objeví se nakouslý jabko, pak si honí červ dokola vocas, pak vše zhasne a znovu od jabka. A v iTunes se iPhone už vůbec nenačte... :suicide_anim:

Zkus ho dat do DFU rezimu, fe si stahni a udelej restore pres SHIFT (v iTunes)

Odesláno

Hotovo... Dělal jsem se s tím do 4 do rána (!) a povedlo se to hlavně díky fóru a radám na iPhone.cz. Dokonce jsem nepřišel ani o kontakty.

Tímto děkuji všem (hlavně boobeekovi) za snahu pomoci mi.

Odesláno

Tak moje nedávno stáhlá navigace Dynavix Europe nefachá s iOS5. Přemýšlím, že si stáhnu Sygic Europe - používá mapy TomTom, má celkem pěknou grafiku a navíc je teď jen za 30 EUR - máte ji někdo?

Odesláno (upraveno)

Ak chcete spravovat obsah vasich iOS zariadeni (fotky, hudba, SMS, video,... ) na Mac-och aj bez iTunes, tak je dnes v akcii Phone to Mac za 11,99 $ (8,98 ?)

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno

Tak moje nedávno stáhlá navigace Dynavix Europe nefachá s iOS5. Přemýšlím, že si stáhnu Sygic Europe - používá mapy TomTom, má celkem pěknou grafiku a navíc je teď jen za 30 EUR - máte ji někdo?

Sygic mám a bez problémů zvládá i centrum. Kolem Staroměstkého náměstí mě poslal Tom Tom do jednosměrky, ale Sygic to zvládl bez problémů. I když po tom co jsem tam vjel si tu cestu dobře pamatuji :D.

Odesláno (upraveno)

Tak a definitivně jsem se rozhodl pro 4S, Siri aplikace je prostě perfektní, jestli to takhle bude fungovat i u nás , klidně i v angličtině tak to bude pecka.

Maximálně pokud člověk potřebuje ovládat telefon za jízdy v autě, jinak je to podle mě jen hračka pro děti. Než se vypovídám s telefonem komu chci zavolat nebo napsat smsku, budu to mít asi tak 20x hotový jedním kliknutím na příslušnou ikonu. Mě se třeba líbí nová služba iCloud, kdy člověk vyfotí fotku mobilem a když otevře iPhoto na desktopu, už jí tam má nahranou, ale jen kvůli tomu si iPhone kupovat nebudu.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Taky bych hodil dotaz - měl by už fungovat výpis o doručení sms. Musí se někde něco nastavit? Bo mi to nende...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...