Slaco Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Nepoznal někdo z vás, zda mají klenuté nebo placaté sklíčko? Mě se zdá, že placaté což mi přijde u tohoto kousku celkem nepatřičné . Zjišťoval jsme přímo u zdroje. Sklíčko je ploché. Za příplatek 80EUR je možné dodat klenutý safír s oboustranným antireflexem. Originál e-mailová odpověď: The sapphire crystal of the DeckWatch is flat. A domed crystal with A/R coating on both sides is available as a special manufacture. The price is + Eur 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Zjišťoval jsme přímo u zdroje. Sklíčko je ploché. Za příplatek 80EUR je možné dodat klenutý safír s oboustranným antireflexem. Originál e-mailová odpověď: The sapphire crystal of the DeckWatch is flat. A domed crystal with A/R coating on both sides is available as a special manufacture. The price is + Eur 80. Mohl bych se zeptat, kam si se obratil s dotazem, naktery si dostal vyse uvedenou odpoved? Rad bych se pozeptal po klenutem safirove sklicku k Sporttaucherum (predchozi model) , tem by vzhledem k tvaru lunety vylozene sluselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Na jejich stránkách http://www.archimede-uhren.de/DE/Bestellung.htm je e-mailová adresa (info@archimede-uhren.de) na které komunikují. Nebo přes jejich forum http://www.watchandclockforum.com/viewforum.php?f=110 Dobré pořízení L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 zrovna u sportovních hodinek bych to vypoulé sklíčko jeko extra výhodu neviděl - pokud to nemá, jako v tomto případě, jinou než estetickou funkci.. vypouklý safír do deckwatch ej možné objednat, ale hodinky se zadávají do výroby a trochu déle trvá dodání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Kubo ohledne toho safiru s obostranym AR, to je mozne i u jinych modelu ? Dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Kubo ohledne toho safiru s obostranym AR, to je mozne i u jinych modelu ? Dik za info. musí ho používat už i někde jinde.. u limes předpokládám, pokud tam pasuje, tak není problém, u konkrétních modelů můžu zjistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 první várka dorazila do chronoshopu, hodinky jsou imho velmi povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Hezká fotka. Ručky vypadají velmi dobře - barva i délka, lehce reliéfní čísla taky. Škoda jen, že nevypustili "handaufzug", ale i tak nejsou vůbec špatný. Čísla vypadají trochu menší než u Stowa Marine Original, což je za mě dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Pekne to je, vic fotek Kubo, vic fotek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Nepřenes bych se přes ten ošklivý nápis ARCHIMEDE. Mít takové "nápadité" logo a tak velké, je z ligy marketingových tahů, které bych přisuzoval spíše eltónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Krasne hodinky, je dost mozne ze moje dalsie. Pozeral som po Pilot W (akoze po hodinkach vhodnych mimo ine aj k obleku), no k tymto "DeckWatch" mam urcite blizsie nez k pilotkam. Ak by boli dalsie fotky, nenahneval by som sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 ...trochu se bojím toho vnějšího antireflexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) první várka dorazila do chronoshopu, hodinky jsou imho velmi povedené je to skvost x chechtáky - jak víš tak jsem na ně měl namířeno a pak to vodsraly seika a mezitím byly ještě ve hře sinn, ale ty mají antireflex i na dýnku a to bych tady dostal asi "pokouřit" - he he hodinová ručka je šikézní - moc se mi to líbí - neska nebudu spát Upraveno 19. května 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 moc se mi to líbí - neska nebudu spát Tak trochu jsem s tim pocital, tak je zatim neobjenavam, za mesic budou v prodejni sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Tak trochu jsem s tim pocital, tak je zatim neobjenavam, za mesic budou v prodejni sekci naštěstí nemám peníze - takže si vezmu prášek na spaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 naštěstí nemám peníze - takže si vezmu prášek na spaní Tak to jsem se prepocital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Tak to jsem se prepocital dej mi dva dny a lahev rumu k večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 přidal jsem pár neumětelských fotek na web. hodinky se mi líbí čím dál víc, pouzdro super, řemen lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 přidal jsem pár neumětelských fotek na web. hodinky se mi líbí čím dál víc, pouzdro super, řemen lepší.. Kubson: diky! nebola by aj nejaka fotka strojceka cez spodne sklicko? Ta co je na Archimede stranke sa neda zvacsit... . Krasne hodinky, u mna maju jednoznacne prednost pred doteraz zvazovanymi pilotkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Kubson: diky! nebola by aj nejaka fotka strojceka cez spodne sklicko? Ta co je na Archimede stranke sa neda zvacsit... . Krasne hodinky, u mna maju jednoznacne prednost pred doteraz zvazovanymi pilotkami. Přesně tak, taky jsem korespondoval s kubsonem o pilotkách a skončiloto u DW. Mám je na ruce a plná spokojenost. Průměr 42 mm je na moji 17 cm ruku akorát, provedení pouzdra je super - kombinace leštěného a matného je povedená. S označením výrobce a nápisem ruční nátah na ciferníku problém nemám - je u u Icklerů standard. Safír s oboustranným antireflexem je taky super - je na ně přeci jenom lépe vidět, když je méně světla. Překvapil mne řemen - příjemně. A to krásné pomalé hluboké tikání - nádhera. Uvidíme jak budou přesné, ale zatím chodí snad na vteřinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se