nAscA Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Ja jsem pro dotaci od statu, i stat na tom muze vydelat a mel by podporovat sportovni vyziti. (napr. 30% stat, zbytek investori)
decebal Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Troufám si tvrdit, že stát na tom nevydělá ani korunu, hala vy výsledku bude stát dvojnásobek a akorát si na tom zmrdi napakujou kapsy a nahoní péro před voliči. tenhle stát nemá prachy, Sáblíková je skvělá ale jsem zásadně proti.
nAscA Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Je to jen o schopnosti statu, si sve investice ohlidat. Ale ten je nejspis neschopny . Toto neni jen o Sablikove, ona by mohl byt jen tou ikonou, na kterou by slyseli investori.
sery.vlk Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Ad schopnost státu (v širším smyslu) ohlídat své investice: Ať Praha předělá Pakult (Kongresové centrum) - konečně by bylo aspoň chvílema využitý...
luvalu Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Ať už to s halou dopadne jakkoliv, Martinka je dříč a doufám, že ještě několik dalších olympiád nám bude dělat radost. Je to paráda koukat na její závody, člověk si po hokeji spraví nervy.
Duke650 Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 U nás doma v ZR to prožíváme ještě o 200% intenzivněji, já díky Martině půlku času u bedny proslzel a nestydím se za to... talent má, ale u ní je to o vůli - chlapi kdo z nás by se dokázal tak namotivovat a doslova utýrat do bezvědomí? Mám dvě děcka a pro ně je to obrovský vzor do života a vidí, že z velmi skromných poměrů se dá dojít na vrchol... měli jsme byt 100 metrů od bytu Sáblíkových, děcka ji z vidění znají a vědí že je to člověk z masa a kostí, ne jen ksicht z televize P.S. když si vybavím, jak místní bafuňáří před lety z Nováka dělali v novinách debila, je mi z toho šoufl
lolohh Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 já díky Martině půlku času u bedny proslzel Já taky, a to nejsem ze ZR chlapi kdo z nás by se dokázal tak namotivovat a doslova utýrat do bezvědomí? Do bezvědomí se umim jenom ožrat
Skipi Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 když si vybavím, jak místní bafuňáří před lety z Nováka dělali v novinách debila, je mi z toho šoufl Toho dělali i ze Záhrobského. Jinak Martina fakt super. Měl jsem taky slzy v očích, a to jsem sledoval už jen záznam. Gratulace i Šárce!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se