Přejít na obsah

DEEP BLUE

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 514
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty oranžové jsou hodně přísné. Škoda velikosti a modrého tritia. Nechápu, kdo vymyslel používat barvu, na kterou je lidské oko nejméně citlivé. Tahle barva se stejně nejlíp šíří jen v čistém moři. Tady u nás by se spíš hodilo zelené nebo hnědé tritium :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Zdravím, k tomu tritiu: přes rok mám DB Master Diver 1000, pod vodou jsem je už párkrát měl, naposledy minulý týden v cca 30-ti metrech dost zelené vody, tj. pod 20m už bylo dost šero. Přesto byly hodinky po jednom nasvícení velmi dobře čitelné celý ponor na běžnou vzdálenost (cca 30cm). Sice nemám k dispozici přímé srovnání s tritiem, ale z praxe mohu potvrdit, že lumi stačí. Zkusím popř. snapnout nějaké fotky z videa, pokud budou někde hodinky slušně vidět.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Vypadaji super, jak pise kuncak, kde jsem je ale videl, ten dizajn?:).

Odkaz ke komentáři

v posledni dobe asi vsude ... vintage vlna pro fousace ;-)

Takze hladce holeni, v mem pripade bradka mame smolika?:).

Odkaz ke komentáři

no tak to jsme oba totalne nemoderni ... jak nejsi za fusateho arabskeho teroristu tak nemas na vintege look narok ;-)

Ach jo, to je mi lito, vintage se mi libi. Vim, ze jsem nemoderni a jsem na to hrdy patricne:).

Je fakt, ze jsme tuhle sli centrem mesta a tech fousacu je vsude jak nas...o. Jsem to vypravej memu kolegovi, starsi chlap. Jeste poctivej staromodni foucac, jak jede na modni vlne a budou ho balit mlade holky. Druhy den prisel oholen do hladka:). Od te doby ma obcas strniste, ale plnovous uz ne.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...