AtomicTimePL Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) Happy New Year!!! Šťastný Nový Rok!!! Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem AtomicTimePL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Nově od DEEP BLUE - 65 TUBES Tritium T100. Krásné hodinky! Dostupné barvy - černá, modrá a stříbrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 quote name='AtomicTimePL' timestamp='1360207204' post='890863'] Nově od DEEP BLUE - 65 TUBES Tritium T100. Krásné hodinky! Dostupné barvy - černá, modrá a stříbrná. no to bych snad i chtěl vidět reálný nightshot:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 tak jsem googlil a pár nightshotů z webu výrobce zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Nový model DEEP BLUE DAYNIGHT OPS TRITIUM FLAT TUBES, výběr ze 4 různých barev: Upraveno 20. února 2013 uživatelem AtomicTimePL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 s tema barevnejma remenama si kapku ulitli,ja treba barevny gumy moc rad,ale tohle uz mi prijde moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 s tema barevnejma remenama si kapku ulitli,ja treba barevny gumy moc rad,ale tohle uz mi prijde moc... pravda, navíc, ta s kamufláží působí strašně lacině... jinak hodinky hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Krásné hodinky. DB DAYNIGHT 65 TUBES TRITIUM: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Za 600+50 USD bomba. Jen dýnko měli nechat plné, tohle je ostuda (sice ještě ETA, ale podle mého to tak je i s jap. strojem) : Upraveno 19. března 2013 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos A. Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 krasny lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 (upraveno) Já jsem o Deep Blue dlouho přemýšlel, pak jsem si je objednal a vcelku mě mile překvapily. Na velikost a váhu jsem si zvykl za chvíli. Upraveno 28. března 2013 uživatelem docdan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Dají se někde sehnat za nějakou pěknou cenu?? Na ebay toho zrovna moc není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 ta modrá lumi na lunetě je udělaná jak....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Dají se někde sehnat za nějakou pěknou cenu?? Na ebay toho zrovna moc není... http://www.atomictime.pl/index.php?cPath=41_43_50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Moje Pro Aqua 1500 - krásné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Moje Pro Aqua 1500 - krásné hodinky! Objednával jsi z atomictime?? Já už jsem rozhodnutý pro Daynight 65Mimochodem ty tvoje jsou tak super, ostatně snad jako všechny DB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Objednával jsi z atomictime?? Já už jsem rozhodnutý pro Daynight 65Mimochodem ty tvoje jsou tak super, ostatně snad jako všechny DB Ano, můžete si objednat z nás. Poslal jsem ti PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Nově od DEEP BLUE - 65 TUBES Tritium T100. Krásné hodinky! Dostupné barvy - černá, modrá a stříbrná. Má někdo reálné zkušenosti s těmito krasavci? Bylo by možné si je někde osahat a prohlídnout v jakékoliv barvě?Taky by mě zajímala reálná přesnost toho kalibru Seiko NH35. Hledal jsem po netu hledal, ale žádné zkušenosti či postřehy nenašel. Všude píšou jen oficiální údaje várobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Má někdo reálné zkušenosti s těmito krasavci? Bylo by možné si je někde osahat a prohlídnout v jakékoliv barvě?Taky by mě zajímala reálná přesnost toho kalibru Seiko NH35. Hledal jsem po netu hledal, ale žádné zkušenosti či postřehy nenašel. Všude píšou jen oficiální údaje várobce.6e by další kdo se chytil?? já brzy nejspíš postřehy mít budu jelikož se chystám na koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Mám ve svých pro aqua 1500 NH36 a dělaj nějaký -3sec/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se