Tomas_2002 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Tady v Kaufu mají Zichovec, ale ty ceny, to je děsivý. Mám psychologický strop na 12 Kč / dcl. a ten tady výrazně překračují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Jo, na to jsem tam taky tuhle koukal. Pak jsem vzal na zkousku Malesov, ale to me extra nenadchlo. Takze za me z toho pro me “zaplatitelnyho” u nas v okoli je Mordyr (ovsem kupovanej v pivovaru, na krame uz je taky nekde jinde), Dobruska (nejvic klasicka 11, specialy jim taky dost vystrelili) a pripadne jsem ted v JiPu objevil ze maji Kocoura, tam beru klasickou 12, tuhle jsem vzal na chut jeste Sumecka. Jo a vlastne jeste spis pres leto jezdime pro pivo, i sudovy, k Vackum do Chlumce. Tam mam rad jejich summer ALE. A navic byli mou zachranou v dobe Covidove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 před 4 hodinami, Tomas_2002 napsal: Tady v Kaufu mají Zichovec, ale ty ceny, to je děsivý. Mám psychologický strop na 12 Kč / dcl. a ten tady výrazně překračují Njn, většinou se to pohybuje od 100kc za sedmičku, no....u nás v Kaufu mají Zichovec taky. Já craftovy pivka kupuju i v makru nebo v pivotece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 (upraveno) Včera test nového pivovaru Kilián ve Vysočanech. Výborný pivo, ale po sedmi kouskach jsem byl na sráč Takže příště jen pět! Upraveno 20. března 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Je to smutná historie, ale i tak bych byl nerad, aby to zapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Minipivovar bez možnosti stáčení do lahví ? No, to budou v republice asi první No a co si budeme povídat, jestli byl "Sedmý schod" jejich vlajková loď, tak to restrukturalizaci fakt potřebovalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 6 hodinami, Frostie napsal: Je to smutná historie, ale i tak bych byl nerad, aby to zapadlo Že by by HV ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 V 20. 3. 2022 v 16:38, Frantik napsal: Včera test nového pivovaru Kilián ve Vysočanech. Výborný pivo, ale po sedmi kouskach jsem byl na sráč Takže příště jen pět! Koukám, že to je bývalá Kolčavka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 2 hodinami, Tondaa73 napsal: Koukám, že to je bývalá Kolčavka... Tak tak. Ta se teď přesunula o kilometr dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 12 hodinami, Tomas_2002 napsal: Minipivovar bez možnosti stáčení do lahví ? No, to budou v republice asi první No a co si budeme povídat, jestli byl "Sedmý schod" jejich vlajková loď, tak to restrukturalizaci fakt potřebovalo ... Sedmý schod byl jen hipsterská špička ledovce, námá v ČR široko daleko. Ale byly i jiné dobré produkty typu Baronka, Žatec premium, Žatec export, Plavčík..., které byly také široce známé, i v cizině a kecy o restrukturalizaci vychází spíše od pocitu ohrožení vlastníka (Carlsberg). Navíc se proslýchá, že ani není zájem nějaký minipivovar zřizovat a je to jen pěna a med kolem huby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 6 hodinami, long napsal: Že by by HV ? ani ne, viz výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Ten Sedmej schod je ale vybornej mimochodem. Plavčík taky tak. Mimipivovar bez láhvi a plechu/petu je dost naivní koncept. Uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Oni možná myslej bez vratnejch lahví a plechu, což jsou relativně drahý technologie. Ale do PET dnes stáčí v ochranný atmosféře snad každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 8 hodinami, Tomas_2002 napsal: Oni možná myslej bez vratnejch lahví a plechu, což jsou relativně drahý technologie. Ale do PET dnes stáčí v ochranný atmosféře snad každej. Oni hlavně ani moc nemají v plánu nějaký minipivovar zřizovat, to je jen neupřímně míněná PR pro veřejnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Vcera peknej vejslap cca 22km zavrsenej v Clocku. Jak jsem byli vyprahli, tak to do nas celkem padalo a slusne jsme se mazli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Neco malo na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 18:36, warann napsal: Neco malo na vikend Covece ty tvoje vikendy jsou zajimavy. Asi se nekdy stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Od vojny jsem to nepil. A neni to hnusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 18:36, warann napsal: Neco malo na vikend Neke, že jsi z Lohenic! A chlumecký pivo - lokální patriot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se