Gustaf Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Dobřanská APA 11 a Dobřanské DPH 15... zatím....ale řídím, tak dám ještě jedno a domů 2
M.K. Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března (upraveno) @Gustaf APA 11 a DPH 15 mám od nich nejradši Já včera na fesťáku něco málo osvědčených klasik a samozřejmě pár experimentů - potěšil Vinohradskej pivovar. Dneska restart v sauně a teď v klidu dobrzdit a vyklusat Upraveno 9. března uživatelem M.K. 1
M.K. Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března @Gustaf Není špatnej, ale ani mi nějak extra nešmakuje Tady jsem mlsnul ještě 13 APA, 12 Red Ox a 14 Choco stout.
Gustaf Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Redox a APA jsou od krávy super. Stout takový zimní pocucavani...
pavo_ Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Máša Eris single hop ALE a Pioneer beer quadrant DDH IPA...oboje skvělý
odjinud Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Krakonoš... nekdo nesnáší, jiný miluje. Sehnáno v Železné Rudě, v Praze to snad nikde nemají. 1
Gustaf Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Krákora na Šumavě....se poseru zajdi radši na Belveder
geometr Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 4 minutami, odjinud napsal: Krakonoš... nekdo nesnáší, jiný miluje. Sehnáno v Železné Rudě, v Praze to snad nikde nemají. ... točenej, Krkonošská hospůdka v Muchovce.
odjinud Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) před 34 minutami, Gustaf napsal: Krákora na Šumavě....se poseru zajdi radši na Belveder Tak sorry, myslel jsem Železný Brod... (v Jizerkách) (tvl, to je jak ze Švejka, jak hledali toho Měděnýho, Stříbrnýho a Olověnýho a on to byl, parchant, Železný... l Upraveno 13. března uživatelem odjinud 1
odjinud Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Geometr - díky. No, zas takovej fanda nejsem. Nicmene, tocili ho u nas na chalupe, cca 20 km od Svijan, a vycepni rikala, ze na sud Svijan vytoci dva sudy Krakonoše.
pindero Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Krakonoš... nekdo nesnáší, jiný miluje. Sehnáno v Železné Rudě, v Praze to snad nikde nemají.V Praze mají dementa ŠídlaSent from my iPhone using Tapatalk
pavo_ Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 2 hodinami, odjinud napsal: Geometr - díky. No, zas takovej fanda nejsem. Nicmene, tocili ho u nas na chalupe, cca 20 km od Svijan, a vycepni rikala, ze na sud Svijan vytoci dva sudy Krakonoše. to co produkují ve Svijanech( už celkem dlouhou dobu) už ani snad nejde nazývat pivem... já dnes ještě od Máši Eris
odjinud Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Tak co taky chces za 11,90 za lahváče v akci?
Gustaf Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března před 10 hodinami, odjinud napsal: Tak co taky chces za 11,90 za lahváče v akci? Za tu cenu je i Hubertus...a ten je i level jinde IMHO 1
Coolda446 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Nejvíc Plzeň. Vseobecne se její kvalita díky práci s vycepakama zlepšila a dá se tak pít všude. Teda skoro.
odjinud Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Dneska Henleina. Pardon, Konráda... Vratislavské (liberecké) pivo na počest největšímu vratislavskému (libereckému) rodákovi. (eh, jako jo, vim (ofiko) pozadi za timhle jménem piva, ale stejně me to vždycky pobavi)
Gustaf Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Já dneska oblíbeného Matúše...jo a příjde dalších objednávka z Jarošova. Těším se na nový kousek Jaroše a znovu v prodeji Šohaje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se