pavo_ Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května klasicky vynikající Clock 12° APA (navíc Clock má naprosto úžasný etikety )
Gustaf Odesláno sobota v 13:55 Nahlásit Odesláno sobota v 13:55 Snad po dvou letech opět v Lidlu Argus IPA a jejich pšeničný....za ty peníze dobrý
YPO Odesláno sobota v 13:59 Nahlásit Odesláno sobota v 13:59 (upraveno) před 3 minutami, Gustaf napsal: Snad po dvou letech opět v Lidlu Argus IPA a jejich pšeničný....za ty peníze dobrý Nepi to pivo z Lidlu. Nevyrosteš a budeš tlustej. Žádná tě nebude chtít. Upraveno sobota v 13:59 uživatelem YPO
Gustaf Odesláno sobota v 14:06 Nahlásit Odesláno sobota v 14:06 před 5 minutami, YPO napsal: Nepi to pivo z Lidlu. Nevyrosteš a budeš tlustej. Žádná tě nebude chtít. Vzal jsem jen jedno na ochutnání, jestli je to pořád cajk....a je. Asi vezmu nějaký do zásoby i tu pšenici. Na žízeň dobrý. Tuky vysportuju... nebo bude žena šťastná, že už mé jiná nebude chtít
YPO Odesláno sobota v 14:10 Nahlásit Odesláno sobota v 14:10 Se mnou se o pivu bavit nemůžeš, protože nejsem pivař, ale lihař. Nicméně tak 10 piv ročně vypiju a jednou došlo i na Argus a proto možná to pivo nepiju 1
Gustaf Odesláno sobota v 14:15 Nahlásit Odesláno sobota v 14:15 Já radši to pivo, no... Argus taky nekupuju, ale jejich 12 v lahvi docela chválí. Nevím. Tohleto ale docela jde.... kupodivu.
Gustaf Odesláno sobota v 14:42 Nahlásit Odesláno sobota v 14:42 ...ve jménu otce, syna a ducha svatého....amen
Greenhornik Odesláno sobota v 16:08 Nahlásit Odesláno sobota v 16:08 Aunty Lena’s pub - Adare v Irsku 1
Vladino125 Odesláno sobota v 20:44 Nahlásit Odesláno sobota v 20:44 Pred odletom som bol preverit ci neklesla kvalita v saloniku na Schwechate - stale good.
YPO Odesláno neděle v 09:47 Nahlásit Odesláno neděle v 09:47 @Gustaf neska tě podpořím, protože mi došel líh. A pak pudu spát ... možná spíš uklízet ,aby mě máma nezabila až se vrátí z cest. 1
Gustaf Odesláno neděle v 17:08 Nahlásit Odesláno neděle v 17:08 před 7 hodinami, YPO napsal: @Gustaf neska tě podpořím, protože mi došel líh. A pak pudu spát ... možná spíš uklízet ,aby mě máma nezabila až se vrátí z cest. Ty kráso...co toe?
YPO Odesláno neděle v 17:50 Nahlásit Odesláno neděle v 17:50 před 41 minutami, Gustaf napsal: Ty kráso...co toe? Nevím, ukradl sem to ve středu v jednom hodinářství. 2
bandicoot Odesláno neděle v 17:53 Nahlásit Odesláno neděle v 17:53 Tvl toho “first press” jsem si ve středu nevšiml.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se