Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Gustaf napsal:

Zelený v Pivovaru Modrá hvězda 🌟 💚🍺

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Já doma po řízku se salátem z Globusu Gambáč v "limited" plechu, bez pěny a přišel k chuti :default_biggrin:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 1
Odesláno
před 11 minutami, Gustaf napsal:

Ješte jedna zastávka cestou domů... zámek Rochlov a zelené z pivovaru Lenoch 🤣🍺💚

Teda pěkně to sjíždíš a čumím, tak tady jsem ještě nebyl :sad01_anim:, docela ostuda ...

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, milomac napsal:

Teda pěkně to sjíždíš a čumím, tak tady jsem ještě nebyl :sad01_anim:, docela ostuda ...

Hele, docela dobrý to tam je. Mají tam i vlastní pražírnu kávy. Na čepu bývá klasika Gambac, Prazdroj nefiltr a pak plzeňský minipivovar U Lenocha.... 

Zámecká zahrada taky stojí za procházku 👍

Dal jsem si pěkných větrných 85km 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 17 hodinami, Gustaf napsal:

Hele, docela dobrý to tam je. Mají tam i vlastní pražírnu kávy. Na čepu bývá klasika Gambac, Prazdroj nefiltr a pak plzeňský minipivovar U Lenocha.... 

Zámecká zahrada taky stojí za procházku 👍

Dal jsem si pěkných větrných 85km 

Dneska se tam vyrazím podívat, děkuji za tip a je fakt, že na kole se dá kraj poznat líp než projetím autem.
Jinak pěkný výkon v tom větru, já v duchu tipoval trasu, že najedeš tak cca 50 km, takže fakt 👍.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, milomac napsal:

Dneska se tam vyrazím podívat, děkuji za tip a je fakt, že na kole se dá kraj poznat líp než projetím autem.
Jinak pěkný výkon v tom větru, já v duchu tipoval trasu, že najedeš tak cca 50 km, takže fakt 👍.

Dej si jedno zelený i za mě 💚🤣🍺 jj, na kole je to paráda. To vždy pyskuje manželka, že pořád remcam, že tam jsem byl, tam je to hezký atd...a že jí tam s dětma nikdy nevezmu 🤣 jí říkám, musíš jezdit na kole 🤣

A ty pojedeš odkud?

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 21 hodinami, Gustaf napsal:

High voltage 🤟🍺

Já teda jen zase jen ten ležák, ale protože jsem Bernarda dlouho nepil, jsem mile překvapen a musím ho pochválit 👍. Vyvážená příjemná chuť, akurátní hořkost.

Upraveno uživatelem milomac
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...