Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hořický trubičkový scout. Úlovek z pracovní cesty. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se díky rodinné oslavě dostal o víkendu do restaurace Café Imperial v Praze Na Poříčí.
Vše OK, až na .... Dal jsem si po jídle malou Plzeň a potom zkusil to jediné nealko pivo, které mají na čepu. Nealko pivo NILIO. A teď to, prosím, berte jen jako můj osobní názor, protože podobná piva nemám v oblibě, i když jsem dříve ochutnal poměrně dost piv z minipivovarů v západních Čechách - nechutnalo mně.
Obrázek je jen z netu, v reálu bych řekl, že bylo zakalené, jako nefiltrované, ne takhle čiré a chuťově mně přišlo jako zkažené ....

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno (upraveno)

Tak musím uvést věci na pravou míru. Teď jsem si dohledal, že na nápojovém lístku Café Imperial je uvedeno nelko pivo Nilio zero power a na stánkách pivovaru je k němu tento popis:

https://opive.sk/fajn-nealko-nilio-citrusove-zero-power/?cn-reloaded=1

Takže pivo je normálně zakalené, chuť výrazně citrusová a až přílišně hořká, takže to odpovídá tomu, co jsem pil .... Dotazoval jsem se číšníka na více podrobností o pivu, zmiňoval jsem tu chuť jako po grepu, že je to pivo ochucené, ale odpověď byla - bohužel, v tomhle nemohu sloužit ...
Ale prostě - já bych dal přednost Birellu, světlému nebo řezanému.

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno
před 3 hodinami, kamil_m2 napsal:

Když tak 2 x do roka navštívím Orlické hory, vždy se stavím v Neratově ...

Nejlepší. ❤️

Máme chalupu kousek nad a vždy se na Proroka těším. Jenom mě překvapují ty skleněné lahve. Já ho vždy koupil jen v plastu. :D 

Dá se sehnat případně i v Žamberku v Konzumu.

Odesláno
před 32 minutami, Kluk jako buk napsal:

Nejlepší. ❤️

Máme chalupu kousek nad a vždy se na Proroka těším. Jenom mě překvapují ty skleněné lahve. Já ho vždy koupil jen v plastu. :D 

Dá se sehnat případně i v Žamberku v Konzumu.

To je pravda s tím plastem, také většinou kupuji v Konzumu :D , toto je fotka z webu. Možná se sklo dá koupit přímo v Neratově. V Neratově pak mají samozřejmě točené přímo v pivovarské restauraci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...