Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 8 hodinami, Jone napsal:

…není to můj šálek (respektive půllitr😉), ale @Gustaf je zas až moc přísnej: ten german red jsem dopil a přežil. Kupodivu další si kupovat nebudu… Je to sladký a silný🙄, což je pro mě osobně nepochopitelná kombinace. Ale třeba jihočechům by to chutnat mohlo🤪 Jako když Budvar obarvíš kulérem (to bych jim vlastně křivdil, pěnu to má hezky bílou; ale nějakej karamel tam bude🤔) a vrazíš do něj malýho panáka🤷🏻‍♂️ Včera jsem si ten german red otevřel před půlnocí k sestřihu hokeje ČR - Itálie, což nakonec k sobě celkem pasovalo a došlo k překvapivému snoubení…😂 Ta zbylá dvě nevyleju a až zas přijde nějaká podobná situace, tak je z čistě vědeckých důvodů pokořím a podám report. No a nebo se šiknou, až přijde nějaká nezvaná návštěva…😇

Ty maj v nabídce dlouhodobě, takže jsem si taky kdysi neodpustil podrobit je odborným senzorickým testům 😇 Jediný, co bych vzal na milost, byla ta Imperial IPA. Ale je taky možný, že to bylo hlavně poměrem cena / výkon 🤔

Odesláno
před 36 minutami, Pozorovatel napsal:

Může se tu dát i cider? 🤔

Dneska po cyklo výletu jsem dostal neodolatelnou chuť na ovoce 😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

…v tomto jsem purista: pivo je chmel, slad a voda 🤨 Nic jiného! Takže ani cider, ani cidre, ani výrobky chemičky Rohozec…😉 (a mnohých dalších). Ale @Gustaf je zjevně v dobrém rozmaru (to ta Vysočina🥳), tak asi i jablečný mošty honěný cukrem sem můžou🤷🏻‍♂️😂

• Haha 2
Odesláno
Před hodinou, Jone napsal:

…v tomto jsem purista: pivo je chmel, slad a voda 🤨 Nic jiného! Takže ani cider, ani cidre, ani výrobky chemičky Rohozec…😉 (a mnohých dalších). Ale @Gustaf je zjevně v dobrém rozmaru (to ta Vysočina🥳), tak asi i jablečný mošty honěný cukrem sem můžou🤷🏻‍♂️😂

Počkej počkej....já jsem v dobrým rozmaru z místního moku, ale já se sajdrum pousmál....😂🍻

• Haha 1
Odesláno
před 6 minutami, Gustaf napsal:

Počkej počkej....já jsem v dobrým rozmaru z místního moku, ale já se sajdrum pousmál....😂🍻

…no to pousmání mě právě zmátlo🙂 čekal jsem bouři ve sklenici cideru…😉🍻😂

• Haha 1
Odesláno

Příště se polepším a bude pivo 😇

Ale zase po dnešku budu určitě velmi zdravý, protože jsem jich vypil šest a určitě v tom bude spousta vitamínů, když je to z ovoce 😁😅

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...