M.K. Odesláno čtvrtek v 15:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:29 před 8 hodinami, Jone napsal: …není to můj šálek (respektive půllitr), ale @Gustaf je zas až moc přísnej: ten german red jsem dopil a přežil. Kupodivu další si kupovat nebudu… Je to sladký a silný, což je pro mě osobně nepochopitelná kombinace. Ale třeba jihočechům by to chutnat mohlo Jako když Budvar obarvíš kulérem (to bych jim vlastně křivdil, pěnu to má hezky bílou; ale nějakej karamel tam bude) a vrazíš do něj malýho panáka Včera jsem si ten german red otevřel před půlnocí k sestřihu hokeje ČR - Itálie, což nakonec k sobě celkem pasovalo a došlo k překvapivému snoubení… Ta zbylá dvě nevyleju a až zas přijde nějaká podobná situace, tak je z čistě vědeckých důvodů pokořím a podám report. No a nebo se šiknou, až přijde nějaká nezvaná návštěva… Ty maj v nabídce dlouhodobě, takže jsem si taky kdysi neodpustil podrobit je odborným senzorickým testům Jediný, co bych vzal na milost, byla ta Imperial IPA. Ale je taky možný, že to bylo hlavně poměrem cena / výkon
pavo_ Odesláno čtvrtek v 16:57 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:57 dnes po místní klasika Kročehlavy desítka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
warann Odesláno čtvrtek v 17:45 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:45 Konecne hezky vecery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Gustaf Odesláno pátek v 15:04 Nahlásit Odesláno pátek v 15:04 (upraveno) medová 15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pátek v 15:04 uživatelem Gustaf 2 1
Gustaf Odesláno pátek v 15:10 Nahlásit Odesláno pátek v 15:10 Zahořklá 11 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno pátek v 15:48 Nahlásit Odesláno pátek v 15:48 12 Světák.. je tu hezky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
nickolas Odesláno pátek v 17:29 Nahlásit Odesláno pátek v 17:29 Já dneska opravdu ležák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
petr.73 Odesláno pátek v 18:25 Nahlásit Odesláno pátek v 18:25 Dneska takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vir Odesláno pátek v 21:26 Nahlásit Odesláno pátek v 21:26 Dnes nízkotučný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Libor_OV Odesláno sobota v 09:00 Nahlásit Odesláno sobota v 09:00 @Gustaf Vysočina - pozdravuj tam! A souhlas, je tam krásně! 1
Gustaf Odesláno sobota v 15:12 Nahlásit Odesláno sobota v 15:12 před 6 hodinami, Libor_OV napsal: @Gustaf Vysočina - pozdravuj tam! A souhlas, je tam krásně! Správně.....je to nádhera. Máme to tady s rodinkou rádi. A zítra na svěťák do Nového Města
Pozorovatel Odesláno sobota v 15:43 Nahlásit Odesláno sobota v 15:43 (upraveno) Může se tu dát i cider? Dneska po cyklo výletu jsem dostal neodolatelnou chuť na ovoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno sobota v 15:43 uživatelem Pozorovatel 1
Jone Odesláno sobota v 16:28 Nahlásit Odesláno sobota v 16:28 před 36 minutami, Pozorovatel napsal: Může se tu dát i cider? Dneska po cyklo výletu jsem dostal neodolatelnou chuť na ovoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …v tomto jsem purista: pivo je chmel, slad a voda Nic jiného! Takže ani cider, ani cidre, ani výrobky chemičky Rohozec… (a mnohých dalších). Ale @Gustaf je zjevně v dobrém rozmaru (to ta Vysočina), tak asi i jablečný mošty honěný cukrem sem můžou 2
petr.73 Odesláno sobota v 17:41 Nahlásit Odesláno sobota v 17:41 Permon pšenice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Gustaf Odesláno sobota v 17:43 Nahlásit Odesláno sobota v 17:43 Před hodinou, Jone napsal: …v tomto jsem purista: pivo je chmel, slad a voda Nic jiného! Takže ani cider, ani cidre, ani výrobky chemičky Rohozec… (a mnohých dalších). Ale @Gustaf je zjevně v dobrém rozmaru (to ta Vysočina), tak asi i jablečný mošty honěný cukrem sem můžou Počkej počkej....já jsem v dobrým rozmaru z místního moku, ale já se sajdrum pousmál.... 1
Jone Odesláno sobota v 17:52 Nahlásit Odesláno sobota v 17:52 před 6 minutami, Gustaf napsal: Počkej počkej....já jsem v dobrým rozmaru z místního moku, ale já se sajdrum pousmál.... …no to pousmání mě právě zmátlo čekal jsem bouři ve sklenici cideru… 1
Pozorovatel Odesláno sobota v 18:34 Nahlásit Odesláno sobota v 18:34 Příště se polepším a bude pivo Ale zase po dnešku budu určitě velmi zdravý, protože jsem jich vypil šest a určitě v tom bude spousta vitamínů, když je to z ovoce 2
vzduch Odesláno včera v 04:14 Nahlásit Odesláno včera v 04:14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
libor2002 Odesláno včera v 08:29 Nahlásit Odesláno včera v 08:29 Včera pivovárek Berounský medvěd. Velký výběr a nebylo to špatný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno včera v 09:11 Nahlásit Odesláno včera v 09:11 Abych si napravil karmu, tak dneska takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se