Traveller71 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
warann Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Peljesac. Jsem si rikal, ze si jednoho z prdele dam. Tak mam splneno. JEDNOHO jsem si dal . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
warann Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Z toho, co tu maji v krame, mi prekvapive nejvic sedlo tohle. Europivo jak remen, takze naprosto nezajimavy, ale ani mne na nem nic vylozene nevadi. Navic voltaz 4% je v tom teple celkem idealni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
neuromancer Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července To mají nějaký vošizený, original německý Löwenbräu má 5.2%
warann Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Asi jo, tady maji fakt tohle. Ale jak jsem uz psal, tady mi ta slabsi voltaz vyhovuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Jone Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července klasika: Kronenbourg 1664 Pale Lager Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Jone Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července …na cestě domů: změna pivní kultury patrná hned, jak člověk překročí Rýn Zatím tedy jen flaškové z tůry po Černém lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Traveller71 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Tento víkend to bude Maďarská produkce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Modrá hvězda Dobřany a jejich 15 IPA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jone Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července …podle jejich stránek prý vaří pivo víc jak 900 let; to už je slušná historie… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Traveller71 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Na Hungaroringu jediný zástupce domácí produkce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července nejdřív zlatá a teď stříbrná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Traveller71 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Hotel, zachránce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
petr.73 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Polotmavý Klostermann Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Gustaf Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Tyvle, dneska by to šlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
pavo_ Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 16 hodinami, Gustaf napsal: nejdřív zlatá a teď stříbrná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. do teď jsem žil v tom, že Castelli dělá jen hadry na 1
geometr Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července V 24. 7. 2026 v 11:26, Traveller71 napsal: Na Hungaroringu jediný zástupce domácí produkce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No nevím, Gösser je rakouský pivo. 1
Vir Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Traveller71 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 2 hodinami, geometr napsal: No nevím, Gösser je rakouský pivo. Taky jsem ho měl za Rakouský, ale prý ho produkují i v Maďarsku a to má jen 5%ABV místo 5,2%ABV co má originál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se