Gustaf Odesláno včera v 17:07 Nahlásit Odesláno včera v 17:07 Dnešní 133km švih na bývalou vojenskou hlásku Havran...a v lesním baru zakoupen weissbier, který jsme odpálili na vrcholu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Jeronimo Odesláno včera v 17:30 Nahlásit Odesláno včera v 17:30 To naše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno včera v 17:32 Nahlásit Odesláno včera v 17:32 (upraveno) V 4. 9. 2026 v 19:22, Corvus corone corone napsal: To nejspíš nedopadne dobře . No dle ocekavani (tvyho). Ja po pravde zklaman vic, nez jsem cekal. Onehda, kdyz jsme jeli na kolech Pha - Usti, mel jsem Unetic nekolik, tocenych a byly v pohode. Anebo jsem mel velkou zizen. Ale z ty petky, skoro fuj, az jsem si rikal jestli jsem netrefil vadnej kus. Bohuzel neznam pivni vady jako ty, ale bylo to - aspon pro me - nakysly chuti i po cuchu. Takze jsem ztrestal jednu petku a stacilo. No a Kamenice? Nemam vyhrad, stridam 11 a 10 a oboje cajk. Krome toho jsem mel dneska tocenou Hazy IPu od Klenota a byla super. V lednici mam Hazy Neipu od Mordyre a taky fajn, ale maji lepsi piva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno včera v 17:33 uživatelem warann 2
juk Odesláno včera v 20:49 Nahlásit Odesláno včera v 20:49 (upraveno) Žatecká dočesná 2026 https://docesna.cz/ - pro někoho možná překvapivé výsledky degustace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno včera v 20:55 uživatelem juk 1
Corvus corone corone Odesláno včera v 21:22 Nahlásit Odesláno včera v 21:22 před 3 hodinami, warann napsal: No dle ocekavani (tvyho). Ja po pravde zklaman vic, nez jsem cekal. Onehda, kdyz jsme jeli na kolech Pha - Usti, mel jsem Unetic nekolik, tocenych a byly v pohode. Anebo jsem mel velkou zizen. Ale z ty petky, skoro fuj, az jsem si rikal jestli jsem netrefil vadnej kus. Bohuzel neznam pivni vady jako ty, ale bylo to - aspon pro me - nakysly chuti i po cuchu. Takze jsem ztrestal jednu petku a stacilo. No a Kamenice? Nemam vyhrad, stridam 11 a 10 a oboje cajk. Krome toho jsem mel dneska tocenou Hazy IPu od Klenota a byla super. V lednici mam Hazy Neipu od Mordyre a taky fajn, ale maji lepsi piva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No to je těžký - pokud ty Únětice byly nefiltr, pak hodně záleží na způsobu skladování u prodejců. Taktéž by na lahve ani PET flašky nemělo dopadat žádné UV záření, které obsahuje sluneční světlo (pivo se pak i v uzavřeném obalu rychle zkazí - chytne tzv. lišku).
Corvus corone corone Odesláno včera v 21:24 Nahlásit Odesláno včera v 21:24 (upraveno) před 37 minutami, juk napsal: Žatecká dočesná 2026 https://docesna.cz/ - pro někoho možná překvapivé výsledky degustace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Muhehe, to je přehlídka nepitelných lektvarů - snad až na toho Bernarda . Kolik těch chemiček se téhle taškařice zúčastnilo? A kdo to asi tak hodnotil? Aha, už to vidím - hodnocení je anonymní přes internet a nejoblíbenějším kritériem je zjevně nízká cena a povědomí ve zbytcích vypitých mozků hlasujicich (kteří tam snad ani nemuseli být ). Seznam pivovarů, co se účastnily téhle akce je docela dlouhý - ale nikde nevidím, kolik z nich se účastnilo toho hlasování násosků a lemtalů průmyslových srágor . Upraveno včera v 21:33 uživatelem Corvus corone corone 1
juk Odesláno včera v 21:58 Nahlásit Odesláno včera v 21:58 před 29 minutami, Corvus corone corone napsal: Muhehe, to je přehlídka nepitelných lektvarů - snad až na toho Bernarda . Kolik těch chemiček se téhle taškařice zúčastnilo? A kdo to asi tak hodnotil? Aha, už to vidím - hodnocení je anonymní přes internet a nejoblíbenějším kritériem je zjevně nízká cena a povědomí ve zbytcích vypitých mozků hlasujicich (kteří tam snad ani nemuseli být ). Seznam pivovarů, co se účastnily téhle akce je docela dlouhý - ale nikde nevidím, kolik z nich se účastnilo toho hlasování násosků a lemtalů průmyslových srágor . Nic oficiálního, jen amatérská degustace piv od pivovarů ochotných poskytnout vzorky. Kdo se nezúčastní, nemůže vyhrát, ale samozřejmě taky prohrát. Ale jak se říká: Hlas lidu, hlas boží. 1
Corvus corone corone Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) před 12 hodinami, juk napsal: Nic oficiálního, jen amatérská degustace piv od pivovarů ochotných poskytnout vzorky. Kdo se nezúčastní, nemůže vyhrát, ale samozřejmě taky prohrát. Ale jak se říká: Hlas lidu, hlas boží. Ti rozumní pivovarníci se podobných taškařic vůbec neúčastní. A nejde jen o takovouhle "soutěž", ale celou tu akci v Žatci. I když by tam jistě prodali dost piva... Já na tyhle monstrakce a všelijaké (rádoby)pivní festivaly nechodím, jen výjimečně - a to si ještě dávám velký pozor, co si tam koupím (aneb bez Untappd ani ránu). Obvykle jsou tam davy více či méně zmatlaných individuí, hnusné jídlo a kravál od obskurní hudební produkce. U těch lepších pivovarů bývají fronty a další jsou u hajzlů (což jsou většinou smrduté toiky). Lepší je bejt osamělý alkoholik a chodit maximálně tak na tap-takeovery do osvědčených destinací . Ale někdo to zase má rád - a třeba do Broum k Matuškovi bych jel kdykoliv, tam je to vždycky skvělý. Jen poslední autobus do Berouna jede ve čtvrt na sedm a to se ti fakt ještě nechce domů. P. S. Bejvá taková tradice, že v tom posledním autobusu se při návratu z pivních akcí zpívá a místní řídiči už to znaj a křižujou se už měsíc dopředu, aby neslízli šichtu . Upraveno před 12 hodinami uživatelem Corvus corone corone 1
Corvus corone corone Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) No a abych tu dal i nějaké pivo: Bernard - 11 (světlý ležák). Co k tomu říct, no... Z těch větších průmyslových pivovarů stále patří k těm nejlepším (spolu s ještě mnohem větším nošovickým Radegastem). Tohle je samozřejmě filtrované a pasterizované pivo, nicméně i tak si drží slušnou kvalitu, středně plné tělo je zde tak akorát mezi lehkou výčepní desítkou a plnější dvanáctkou. Hořkost není nijak extra výrazná, ale je dobře patrná. Chuťově to pivo nevykazuje žádné výrazné senzorické vady, jen když už piju druhé, všímám si lehké kovové nakyslosti - což ale může být i problém na výčepním zařízení s malou výtočí (jako je tady na kurtech). Naštěstí aspoň do těch ležáků zahraniční majitel pivovaru moc nekecá (když už zmršil APA i IPA). Sám St. Bernard dnes v pivovaru vlastní pouhých 25%, ale zaplaťpámbu aspoň za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 12 hodinami uživatelem Corvus corone corone 1 1
Gustaf Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Desina na terasce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Vyborne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Corvus corone corone Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami (upraveno) před 5 hodinami, geometr napsal: pasterizované? Jo vlastně, máš recht, oni vlastně místo tepelné úpravy používaj mikrofiltraci. Já ho piju jednou za uherskej rok a ten pivovar zas tolik nesleduju. A taky už si prdlajs pamatuju . Zato ovšem začali skoro u všech piv používat chmelový extrakt . I když podle pěny to snad nebude Tetrahop, spíš možná nějaký výluh - ale aspoň mám co zjišťovat. Upraveno před 6 hodinami uživatelem Corvus corone corone
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se