petr.73 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Mám ho proste rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Prijemny prekvapeni. Stout styl mam rad, ale skoro vzdycky mi na nich neco vadi Tenhle je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června před 45 minutami, petr.73 napsal: Mám ho proste rád Za ty peníze je výbornej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Pěkně hořký.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Mám rád hodně hořké pivo. Můžete mi nějaké dostupné v ČR doporučit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června @vzduch treba toto? Dle myho je horky dost, ale dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Dnes fajnova psenica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 59 minutami, warann napsal: @vzduch treba toto? Dle myho je horky dost, ale dobry. Kde se dá tenhle special z Kácova koupit? Koukal jsem, že akorát Makro v Praze... rád bych ho otestoval, protože i 12 Hubertus je poměrně hořká. @vzduch nějaká west coast IPA...ty mají okolo 60ibu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 47 minutami, Gustaf napsal: Kde se dá tenhle special z Kácova koupit? Koukal jsem, že akorát Makro v Praze... rád bych ho otestoval, protože i 12 Hubertus je poměrně hořká. @vzduch nějaká west coast IPA...ty mají okolo 60ibu U nas jednak to Makro a jednak i Globus. Vcera navic v nejaky akci, takze cca 55kc za litr. Ale nevim jestli i Globus nema v tech lednicich ruzny piva dle lokality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 1 minutou, warann napsal: U nas jednak to Makro a jednak i Globus. Vcera navic v nejaky akci, takze cca 55kc za litr. Ale nevim jestli i Globus nema v tech lednicich ruzny piva dle lokality. Právě že mají většinou lokální v globusu. Hmmm, tak škoda. Plzeňský Makro už ho vyřadilo ze sortimentu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Před hodinou, Harwey napsal: Dnes fajnova psenica Vida Klenot. Nase, skoro mistni pivo. Chutna mi od nich skoro vse, od lezaku, zejm. kazbek, pred summer ale az po kyselace. Konkretne mangovej je super. A jeste vic je super, ze Klenota maji od jara do podzima tocenyho ve vedlejsi vesnici, takze tam jezdime se zenou na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 1 minutou, Gustaf napsal: Právě že mají většinou lokální v globusu. Hmmm, tak škoda. Plzeňský Makro už ho vyřadilo ze sortimentu.... No jo no. Tady je Kacov relativne blizko, a hlavne mistni vodaci ho pijou snad odjakziva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) Tak se musím spokojit s Hubertusem 12 co prodávaji v Lidlu Upraveno 13. června uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 23 minutami, warann napsal: Vida Klenot. Nase, skoro mistni pivo. Chutna mi od nich skoro vse, od lezaku, zejm. kazbek, pred summer ale az po kyselace. Konkretne mangovej je super. A jeste vic je super, ze Klenota maji od jara do podzima tocenyho ve vedlejsi vesnici, takze tam jezdime se zenou na kole. Tak vyskusam aj ine:) Dik za tip Mangovy kyselac som uz tusim mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Gebraut nach dem deutschen Reinheitsgebot, tentokrát pšenka bez ŽPČ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Ja chtěl dneska vyrazit kolem komína s rodinkou, ale prší...kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června @Gustaf Schytal jsem pár kapek, jinak OK - i teď. Tak třeba se to u vás ještě vybere, zatím je čas Já už jsem v nížinách. A protože nejsem z měkký mámy, rehydratuju se žitnou IPA 17° od Chomoutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se