Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

před 47 minutami, Gustaf napsal:

Kde se dá tenhle special z Kácova koupit? Koukal jsem, že akorát Makro v Praze... rád bych ho otestoval, protože i 12 Hubertus je poměrně hořká.

@vzduch nějaká west coast IPA...ty mají okolo 60ibu 

U nas jednak to Makro a jednak i Globus. Vcera navic v nejaky akci, takze cca 55kc za litr. Ale nevim jestli i Globus nema v tech lednicich ruzny piva dle lokality. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, warann napsal:

U nas jednak to Makro a jednak i Globus. Vcera navic v nejaky akci, takze cca 55kc za litr. Ale nevim jestli i Globus nema v tech lednicich ruzny piva dle lokality. 

Právě že mají většinou lokální v globusu. Hmmm, tak škoda. Plzeňský Makro už ho vyřadilo ze sortimentu....

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Harwey napsal:

Dnes fajnova psenica

IMG_20240613_192034.jpg

Vida Klenot. Nase, skoro mistni pivo. Chutna mi od nich skoro vse, od lezaku, zejm. kazbek, pred summer ale az po kyselace. Konkretne mangovej je super. A jeste vic je super, ze Klenota maji od jara do podzima tocenyho ve vedlejsi vesnici, takze tam jezdime se zenou na kole. 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Gustaf napsal:

Právě že mají většinou lokální v globusu. Hmmm, tak škoda. Plzeňský Makro už ho vyřadilo ze sortimentu....

No jo no. Tady je Kacov relativne blizko, a hlavne mistni vodaci ho pijou snad odjakziva. 

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, warann napsal:

Vida Klenot. Nase, skoro mistni pivo. Chutna mi od nich skoro vse, od lezaku, zejm. kazbek, pred summer ale az po kyselace. Konkretne mangovej je super. A jeste vic je super, ze Klenota maji od jara do podzima tocenyho ve vedlejsi vesnici, takze tam jezdime se zenou na kole. 

Tak vyskusam aj ine:)

Dik za tip 

Mangovy kyselac som uz tusim mal

Odkaz ke komentáři

@Gustaf Schytal jsem pár kapek, jinak OK - i teď. Tak třeba se to u vás ještě vybere, zatím je čas 😉

Já už jsem v nížinách. A protože nejsem z měkký mámy, rehydratuju se žitnou IPA 17° od Chomoutu.

IMG_20240614_144234_729.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...