Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem na chalupe, 14km od Kláštera, takze Klášter... No, pivovar uz je tam par let zavreny, vari se to pry v Jihlavě, takze se to konečně dá pít 🙂 a kupoval jsem ho konec koncu, ze v Bille nic jiného v akci nebylo.

(Jo, ta efektní červená stopa to je, ze jsem neumyl vcera sklenku od vína...)

IMG_20250531_144640994_HDR~2.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dnes pro mě novinka, 11° Korbílek. Za mě dobré, hořké, lehké pivko.

20250603_190128.jpg

Upraveno uživatelem Zdenek1307
  • Like 1
Odesláno
V 31. 5. 2025 v 15:03, odjinud napsal:

Jsem na chalupe, 14km od Kláštera, takze Klášter... No, pivovar uz je tam par let zavreny, vari se to pry v Jihlavě, takze se to konečně dá pít 🙂 a kupoval jsem ho konec koncu, ze v Bille nic jiného v akci nebylo.

(Jo, ta efektní červená stopa to je, ze jsem neumyl vcera sklenku od vína...)

IMG_20250531_144640994_HDR~2.jpg

OK, tak to je pro mne nová informace, vaří to v Jihlavě. 😮 Ale pít se to dá, neproblémové pivo. Ale je tam přeci nějaká prodejna nebo restaurace v areálu ne?  Myslel jsem, že to je v provozu. Jel jsem jen kolem ...

🍻

Odesláno

Vcera tuhle novinku od Mordyre. Pripomina mi to hazy IPU. 

IMG_5046.jpeg.30a96ce3bbff99133778231fb1611c7e.jpeg

Jinak dnes volal kamos a kolega, ze bysme mohli zaskocit misto obeda na na jedno do Plzenky, co ji mame oba vedle. Pomijim, ze nas manzelka nazvala alkoholiky (po pravde mam dost malo argumentu, jak to zene vyvratit), ale zaujala me obsluha svym neotrelym pristupem.

Meli Volbu sladku, tak jsme se slusne optali, co je to zac. Borec za pipou jen mavl, ze to mame na letaku pred sebou. Kdyz mu kamos rekl, ze by radeji nejaky realny info od nej, tak nas odbyl, ze se to furt meni a on se to prece nebude ucit. Panecku to je pristup 🙈

Odesláno (upraveno)

Jj, volba sládků se teď změnila... pokud vím. Dělají více druhů a záleží na podniku, který si vybere typ piva  a na jak dlouho... Takže to i docela chápu....je fakt, že na letáku jsou všechny potřebné informace k dočtení 🤪 tím se nesnažím obhajovat toho pingla 😆

https://www.prazdroj.cz/volba-sladku-se-meni-na-specialy-z-prazdroje-nabidku-specialnich-piv-si-sestavi-sami-hospodsti

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

na žížu Zichovecká 10 a pak Zichovec Cross Pacific hopline 14° West Coast IPA 👍

West Coast IPA v té nejčistší podobě. Bez zákalu, bez zbytečných sladkých tónů, jen ryzí spojení chmele, hořkosti a suchého doznívání. Cross Pacific Hopline překlenuje Pacifik a propojuje to nejlepší ze dvou světů.  Ze Spojených států přichází Mosaic – ikonický chmel s výraznými tóny citrusů a tropického ovoce. Z Nového Zélandu se k němu přidává Nelson Sauvin – elegantní chmel s tóny bílého vína a angreštu. Společně vytvářejí prudce pitelný, ostře řezaný zážitek plný čisté chmelové hořkosti a aromatiky, která tě baví od prvního do posledního doušku.  Tohle není žádná sladká ovocná mlhovina, ale poctivá West Coast IPA s ostrými hranami a chutí, která se neztrácí. Naskoč na Cross Pacific Hopline a nech se svézt napříč chmelovým světem.   

E9225A43-5655-4AC0-93C3-FA9BB8E666F2.jpeg

IMG_8332.jpeg

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...