Gustaf Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 3 minutami, M.K. napsal: @Gustaf No jo vlastně... Jo, taky ho mám k obědu Tak žena chtěla ke kachně polotmavý 2
odjinud Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Jsem na chalupe, 14km od Kláštera, takze Klášter... No, pivovar uz je tam par let zavreny, vari se to pry v Jihlavě, takze se to konečně dá pít a kupoval jsem ho konec koncu, ze v Bille nic jiného v akci nebylo. (Jo, ta efektní červená stopa to je, ze jsem neumyl vcera sklenku od vína...) 1 1 1
Zdenek1307 Odesláno úterý v 17:09 Nahlásit Odesláno úterý v 17:09 (upraveno) Dnes pro mě novinka, 11° Korbílek. Za mě dobré, hořké, lehké pivko. Upraveno úterý v 17:09 uživatelem Zdenek1307 1
eloga Odesláno středa v 06:46 Nahlásit Odesláno středa v 06:46 V 31. 5. 2025 v 15:03, odjinud napsal: Jsem na chalupe, 14km od Kláštera, takze Klášter... No, pivovar uz je tam par let zavreny, vari se to pry v Jihlavě, takze se to konečně dá pít a kupoval jsem ho konec koncu, ze v Bille nic jiného v akci nebylo. (Jo, ta efektní červená stopa to je, ze jsem neumyl vcera sklenku od vína...) OK, tak to je pro mne nová informace, vaří to v Jihlavě. Ale pít se to dá, neproblémové pivo. Ale je tam přeci nějaká prodejna nebo restaurace v areálu ne? Myslel jsem, že to je v provozu. Jel jsem jen kolem ...
warann Odesláno středa v 11:46 Nahlásit Odesláno středa v 11:46 Vcera tuhle novinku od Mordyre. Pripomina mi to hazy IPU. Jinak dnes volal kamos a kolega, ze bysme mohli zaskocit misto obeda na na jedno do Plzenky, co ji mame oba vedle. Pomijim, ze nas manzelka nazvala alkoholiky (po pravde mam dost malo argumentu, jak to zene vyvratit), ale zaujala me obsluha svym neotrelym pristupem. Meli Volbu sladku, tak jsme se slusne optali, co je to zac. Borec za pipou jen mavl, ze to mame na letaku pred sebou. Kdyz mu kamos rekl, ze by radeji nejaky realny info od nej, tak nas odbyl, ze se to furt meni a on se to prece nebude ucit. Panecku to je pristup
Gustaf Odesláno středa v 12:42 Nahlásit Odesláno středa v 12:42 (upraveno) Jj, volba sládků se teď změnila... pokud vím. Dělají více druhů a záleží na podniku, který si vybere typ piva a na jak dlouho... Takže to i docela chápu....je fakt, že na letáku jsou všechny potřebné informace k dočtení tím se nesnažím obhajovat toho pingla https://www.prazdroj.cz/volba-sladku-se-meni-na-specialy-z-prazdroje-nabidku-specialnich-piv-si-sestavi-sami-hospodsti Upraveno středa v 12:44 uživatelem Gustaf
warann Odesláno středa v 13:07 Nahlásit Odesláno středa v 13:07 Tak mně přišlo, že když jen stojí za tím výčepem (on ani neroznáší, ani nekasíruje), že by to snad nebyl tak nadlidskej úkon. Ale co už. 1
Gustaf Odesláno středa v 13:52 Nahlásit Odesláno středa v 13:52 Asi měl zrovna blbej den na kondiciogramu
pavo_ Odesláno čtvrtek v 17:59 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:59 na žížu Zichovecká 10 a pak Zichovec Cross Pacific hopline 14° West Coast IPA West Coast IPA v té nejčistší podobě. Bez zákalu, bez zbytečných sladkých tónů, jen ryzí spojení chmele, hořkosti a suchého doznívání. Cross Pacific Hopline překlenuje Pacifik a propojuje to nejlepší ze dvou světů. Ze Spojených států přichází Mosaic – ikonický chmel s výraznými tóny citrusů a tropického ovoce. Z Nového Zélandu se k němu přidává Nelson Sauvin – elegantní chmel s tóny bílého vína a angreštu. Společně vytvářejí prudce pitelný, ostře řezaný zážitek plný čisté chmelové hořkosti a aromatiky, která tě baví od prvního do posledního doušku. Tohle není žádná sladká ovocná mlhovina, ale poctivá West Coast IPA s ostrými hranami a chutí, která se neztrácí. Naskoč na Cross Pacific Hopline a nech se svézt napříč chmelovým světem. 2
Gustaf Odesláno pátek v 20:22 Nahlásit Odesláno pátek v 20:22 Hubertus 11, Jarošov IPA 15, primátor tchyne.... podařený večer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se