Harwey Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Nevadi, pisali na ich webe aj o kauflande, tak pozriem, mozno sa im podarilo niekam vyexportovat. 1
Gustaf Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 1 hodinou, Harwey napsal: Nevadi, pisali na ich webe aj o kauflande, tak pozriem, mozno sa im podarilo niekam vyexportovat. U nás je prodávají v Albertu, tak zkus mrknout i tam...ale ta cena je úplně jinde, oproti jejich e-shopu...
edas Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Já bydlím 300m od pivovaru a ještě jsem to neochutnal... 1 1
bohus76 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Kdybys pozval kamaráda, já bych tě tam dovedl 1
Gustaf Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 45 minutami, edas napsal: Já bydlím 300m od pivovaru a ještě jsem to neochutnal... Odstup satane
edas Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna jsem byl jediný obchoďák na světě, kterej prodává pivo, ale nedá si ani loka 1
Pozorovatel Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jone Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Gustaf Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Erdinger Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jone Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna …dnes k tomu fotbalu; a obojí dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
libor2002 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Kytín ... už aby bylo teplo a mohl se tam na kole občerstvit
Jone Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 8 hodinami, libor2002 napsal: Kytín ... už aby bylo teplo a mohl se tam na kole občerstvit …tak tady máš příslib jara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Hector_24 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 2 hodinami, Hector_24 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na to sem chodil v Železné rudě, kde měli food truck a čepovali únětický 1
FantasticFabio Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 1 hodinou, Gustaf napsal: Na to sem chodil v Železné rudě, kde měli food truck a čepovali únětický A míchal jsi to taky Singletonem ? V jakým poměru ? 1 : 1 1
Hector_24 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 8 hodinami, FantasticFabio napsal: A míchal jsi to taky Singletonem ? V jakým poměru ? 1 : 1 Ano- první sklenice pivo, druhá Singleton… a pak si už ani nepamatuju 1
petr.73 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Kácov moje oblíbené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
pavo_ Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna lahodný ležák od a Máša Eris single hop APA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se