Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je dobrý! Kamoš Dan P. tam dělal pomocnýho sládka a v lohenický hospodě jsme se něco napili, a to nejen cestou na Mělice, ale i na letním parketu...

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 16. 4. 2022 v 11:08, Gustaf napsal:

Ja teď momentálně na biku v Dobřanech v Modrá hvězdě, tak ochutnavam DPH, pšeničný a lezacek...no radši konec nebo bych neodjel...

IMG_20220416_130634.jpg

IMG_20220416_123355.jpg

Rozšířit  

To jsi mohl dát vědět a já bych se stavil :). Já měl nedávno akci v pivním klubu Modrá hvězda v Plzni a pili jsme dvanáctku, tu mám nejraději - kdyby mě neodtáhli domů, tak tam piju dodnes .... :D

Odesláno
  V 16. 4. 2022 v 18:58, milomac napsal:

To jsi mohl dát vědět a já bych se stavil :). Já měl nedávno akci v pivním klubu Modrá hvězda v Plzni a pili jsme dvanáctku, tu mám nejraději - kdyby mě neodtáhli domů, tak tam piju dodnes .... :D

Rozšířit  

Tak příště... jezdím tam rád. Pivko maji fakt super. No já bych tam taky drepel ještě teď...ikdyz to už bych asi ležel...

Odesláno
  V 16. 4. 2022 v 19:02, Gustaf napsal:

Tak příště... jezdím tam rád. Pivko maji fakt super. No já bych tam taky drepel ještě teď...ikdyz to už bych asi ležel...

Rozšířit  

Někdy zajdu do Modré hvězdy i na oběd + pivko a pohoda.

Odesláno

Rarášek je snad moje nejoblíbenější pivo z malejch pivovarů. Obecně vaří zvíkovský pivovar dobroty. A maj dobrý i kvasnicový nealko. Kelnerka mi povídala, když jsem tam teď byl, že prej to má trvanlivost 3 týdny ta PETka. 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...