M.K. Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Mně teda o Vánocích tchýně určitě chybět nebude Jinak dneska moje oblíbená lowcost IPA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Ale taky ji mají dobrou tuhle IPU... hele, samo že jsem myslel tchýni v láhvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Díky vláknu "co mě právě naštvalo" a reakci @Zmizík na Budvar 33 jsem jich pár koupil, tak testuju. Za mé nejlepší z produkce Budvaru, možná ještě Bud. No a na to Mnicha ... pátek začíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Dneska jsem dostal karton nějaký echt premiový třetinky Plzně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 19 minutami, Geodet napsal: Dneska jsem dostal karton nějaký echt premiový třetinky Plzně. Vývozní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Raven Tasmanian kölsch 12° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 53 minutami, Gustaf napsal: Vývozní.... Teď jsem vdechnul dvě. Jako je to dobrý, ale je toho strašně málo. Takový štamprdličky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 (upraveno) před 35 minutami, petr.73 napsal: Raven Tasmanian kölsch 12° Mňam Raven....to jsi přímo u nich? Já teď Zlatou krávu @Geodet jj...polknes ani nevíš Upraveno 2. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 2 minutami, Gustaf napsal: Mňam Raven....to jsi přímo u nich? Já teď Zlatou krávu @Geodet jj...polknes ani nevíš Jo, Zlatá kráva je od nás z Nepomuka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 4 minutami, Geodet napsal: Jo, Zlatá kráva je od nás z Nepomuka. Jj, vím...Krava má hodně dobrý pivka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Souhlas, ty mě hodně baví... Chystáme se tam s manželkou do pivních lázní (dal jsem jí to k výročí), kamarádi tam byli tuze spokojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 24 minutami, M.K. napsal: Souhlas, ty mě hodně baví... Chystáme se tam s manželkou do pivních lázní (dal jsem jí to k výročí), kamarádi tam byli tuze spokojení. Že bych se inspiroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 No zatím to ještě nemůžu potvrdit z vlastní kušenosti, ale podle všeho to maj vymakaný (včetně výčepů na pokojích). A to jsem původně myslel, že to vezmu v Chodovaru, kam jsem s našima jezdil od mala a jsem tim pivem skoro odkojenej Ale nakonec vyhrál Nepál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 9 minutami, M.K. napsal: No zatím to ještě nemůžu potvrdit z vlastní kušenosti, ale podle všeho to maj vymakaný (včetně výčepů na pokojích). A to jsem původně myslel, že to vezmu v Chodovaru, kam jsem s našima jezdil od mala a jsem tim pivem skoro odkojenej Ale nakonec vyhrál Nepál No už jsem na to mrknul... jako vychytaný to mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Mňam Raven....to jsi přímo u nich? Já teď Zlatou krávu @Geodet jj...polknes ani nevíš Vánoční večírek pivnice Zlatý Časy v Praze. Bylo i pár jiných kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 28 minutami, petr.73 napsal: Vánoční večírek pivnice Zlatý Časy v Praze. Bylo i pár jiných kousků Tak to jo.... přišlo mě to divný páč v Ravenu nevaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 K futbalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Na ten druhý advent..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Svatostefanske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 @Gustaf začínáš mě trochu děsit chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se