vwtyp11 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 No ale pekne jsme to rozkryli. Agenti StB by z nás měli radost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Právě teď, milomac napsal: Teď jsem našel třeba tohle: Tak na internetu toho najdeš, tohle je starý. sladkova Karasová je už dávno někde jinde a myslím, ze to bylo aktuální v době kdy kryslojc prakticky vše varili v letinech, teda i purkmistracky pivko, pak od toho upustili, purkmistr se vari v cernicich a v letinech nárazově to ostatní, ale Sládková je podle mě prave v cernicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 To jo, máš pravdu, teď už moc nejsem v obraze, já jsem znal spíš tátu, pana Josefa Krýsla a naposledy jsem s ním mluvil v době ještě před koviďákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 35 minutami, vwtyp11 napsal: No ale pekne jsme to rozkryli. Agenti StB by z nás měli radost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 No ono zrovna u "pivní rodiny" Krýslů je pivo a pivovary téma na hodiny . S panem Josefem Krýslem se o tom vždycky dobře povídalo. A syn Petr je "pívák" dobře po něm, myslím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 To je jako rodina Petružalku...ty taky vaří všude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 18 hodinami, Gustaf napsal: To je jako rodina Petružalku...ty taky vaří všude.. srovnavat petruzalka s kryslem je jako tvrdit, ze jagr prekonal gretzkyho;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 38 minutami, vwtyp11 napsal: srovnavat petruzalka s kryslem je jako tvrdit, ze jagr prekonal gretzkyho;) Nesrovnavam...jen říkám, že jeho rodina vaří taky všude. Zkus číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Vynikající na takové domácí chlastání , aby ten únor nebyl tak suchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 moje oblíbené pití na chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Mňau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 škoda ich zožrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Hotlajna je skvělá, todle je podobnýho ražení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Císař pán z Plas je taky mňamka...a 11 Nachmelenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Suchý únor mě baví.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Suchý únor mě baví....Me taky, ale az od desatyho Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 @Gustaf nezklamal Taky si, ve jménu suchýho ounora, dopřávám pravidelnou dialýzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Hezkypekne....tak je třeba podlejvat...no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Je načase to zavřít - zítra chci na kolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se