Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Můžu porovnat jako uživatel iP4 a HTC Sensation, velikost Sensationu je fajn, ale chtel bych radsi 4' to je idealní. Android je silenej zrout baterky. Osobně bych znovu dal přednost ios. Lepší zpracování, svižnější systém, hezčí grafické prostředí aplikací, ale nemší možnost customizace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brothell: Já nevím, podle čeho usuzuješ že je droid větší žrout baterie, pokud ale srovnáváš iP4 a Sensation tak věř, že AMOLED má proti S-LCD o 30% větší výdrž. Retina bude myslím v odběru s AMOLEDem srovnatelná.

A hlavně, Sensation má dvoujádro a 4.3 display.

Možná máš nějaké další argumenty takže no offense :) z toho co si napsal mi to tak ale vyznělo.

Osobně si nemyslím, že android obecně by měl mít větší spotřebu. Vždycky bude mnohem víc záležet na HW toho daného telefonu než na OS.

A osobně bych si se stávající cenovou politikou 4S v žádném případě nekoupil. GS2 je kvalitní a výkonný telefon. Ale stejně bych počkal na Razr :D

Odkaz ke komentáři

Brothell:....

Samozřejmě beru výkon Sensationu je super, ale nevyužiji ho. Nejsem si jisty, jesli je normální aby se baterka u telefonu,kterej lezi bez zapnute wifi a 3g na stole cely den a vecer mel 30% baterky? Byl jsem zvyklej ze u ip4 kdyz sem na něm byl cely den (10 mailu, kazdou hodku twitter, stale pripojenej na fb, cca 2-3 hodky hudby) a domu sem prichazel +- s 25% baterky.

Nejsem proti Androidu, hrozne sem si ho chtěl vyzkouset a tak ho zkousim;), ale diky rozdilnosti hw neni tak dobre optimalizovany, sensation ma celkem vysoke rozliseni qHD a na ten 4,2'' displej tak akorat (samozrejme bude vetsi zrout jak retina diky velikost), ale nejsou na to uspusobene aplikace tak k cemu mi to je?

Super vec, moznost zmenit rom, tim ziskat uplně jiny system je dobra, MIUI napriklad proti Sense vydrzi na baterku o neco vice, ma super vychytavky atd. to beru jako hroznou vyhodu.

nechci zadnej flame, jen rikam svoje zkusenosti, za kazdou radu budu rad ;) (ale nechtejte po me abych si vypinal jadra u telefonu kdyz zrovna nic nedelam, to si ma telefon zajistit sam!)

Odkaz ke komentáři

Váhal jsem mezi 4s a SG2 také. Nakonec jsem se rozhodl pro samsung, tak nějak mi přišlo že iphone mají všichni.. Ti co mají iphone okolo mě přesvědčovali jak je super a jak si potom určitě koupím ipad nebo co - a to rozhodlo. Můj pracovní software není pro macy uvolněn a tak mě apple platforma neláká..

Jsem spokojený, trochu náročnější bylo nastavení synchronizací s MS Outlook apod., ale nyní spokojenost. S výdrží nemám problém - wi-fi pořád, bluetooth také kvůli autu, podle potřeby datové připojení. Na nabíječku ho dávám každý večer, pokud ne vydrží max. 2 dny - takže celkem spokojenost..

Odkaz ke komentáři

Váhal jsem mezi 4s a SG2 také. Nakonec jsem se rozhodl pro samsung, tak nějak mi přišlo že iphone mají všichni.. Ti co mají iphone okolo mě přesvědčovali jak je super a jak si potom určitě koupím ipad nebo co - a to rozhodlo. Můj pracovní software není pro macy uvolněn a tak mě apple platforma neláká..

Jsem spokojený, trochu náročnější bylo nastavení synchronizací s MS Outlook apod., ale nyní spokojenost. S výdrží nemám problém - wi-fi pořád, bluetooth také kvůli autu, podle potřeby datové připojení. Na nabíječku ho dávám každý večer, pokud ne vydrží max. 2 dny - takže celkem spokojenost..

No tak se budu muset kouknout po nějakym modu, jak prodlouzit vydrz baterie ;) Díky

Odkaz ke komentáři

BrotHell: O flame taky zájem nemám, spíš sem chtěl uvést na pravou míru ty informace když se tu VasekN na to ptal :)

Na SG2 u nás na foru přechází docela hodně lidí a jsou vesměs spokojení. Akorát ta jemnost je proti současným 283dpi někde jinde no.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nemáte někdo novou NOKIA LUMIA 800? Nějaké zkušenosti či nejlépe Vaše osobní srovnání s SG2 ?

Potřebuji nový foun a v podstatě tak nějak vybírám mezi těmi dvěmi, je mi jasné, že každý ma jiný OS.

V podstatě vždy jsem měl jen Nokie, proto taky mě láká i vzhledem k velikosti oproti SG2.

Ale ...

Díky

Upraveno uživatelem MarcelG
Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo novou NOKIA LUMIA 800? Nějaké zkušenosti či nejlépe Vaše osobní srovnání s SG2 ?

Potřebuji nový foun a v podstatě tak nějak vybírám mezi těmi dvěmi, je mi jasné, že každý ma jiný OS.

V podstatě vždy jsem měl jen Nokie, proto taky mě láká i vzhledem k velikosti oproti SG2.

Ale ...

Díky

Rozdíl je hlavně v OS. WP7.5 jsou rychlej a velmi stabilní systém (používám už přes rok bez jedinýho nucenýho restartu), ale není na ně ještě tolik aplikací jako pro Android či iOS (byť stále přibývají).

Nokia sama o sobě je krásnej kus HW - gorilla glass, rám v telefonu, je údajně prakticky nezničitelná. Kupoval jsem ji před 2 týdny ženě, od tý doby ji nedala z ruky, je nadšená.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem viděl reklamu na novou žiletku od Motoroly, našlapaný telefon s nádherným designem. :smile_anim:

Ale v ruce už je to moc velké, zklamal mě ten karbon je takový ošklivě matný a má problém s pam. kartou 16gb třídy 6 (s tím jsem se setkal už u více nových Motorol)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...